Du er i gang med at læse
Derfor skal du lave polygel negle

Derfor skal du lave polygel negle

Flotte negle

Polygel er en af de nyere trends inden for negle. En trend, som vi vil gøre dig klogere på i denne artikel.

Det er i sin enkelthed et produkt, som er udsprunget af en kombination af akryl og gelé. Man kan sige, at man har kombineret de bedste egenskaber fra to produkter inden for negleverdenen og er kommet frem til et produkt, som er blevet utroligt populært. En af fordelene ved kombinationen af to forskellige typer er, at man også får det bedste fra begge og dermed endnu flere muligheder, når det kommer til ens negle.

Så hvis du er typen, der bruger tid og penge på dine negle, men endnu ikke har stiftet bekendtskab med polygel, så bør du overveje at prøve det af. I denne artikel kan du læse mere om polygel, samt hvordan du kommer i gang med at lave polygel negle selv.

Hvorfor er polygel så populært?

Polygel er blevet en utrolig populær trend gennem de sidste par år. Det skyldes flere forskellige faktorer. Først og fremmest skyldes det, at du får endnu flere muligheder med dette end med f.eks. akryl eller gelé alene. Samtidig er det et produkt, som påføres direkte på neglebåndet og er utroligt let at arbejde med samt ikke mindst let at påføre neglene. En anden stor fordel er tørringstiden. Med traditionelle metoder skal du vente på, at neglene tørrer, men dette er ikke nødvendigt med polygel, da det tørrer utroligt hurtigt.

Kan alle lave polygel negle?

Det korte svar er; ja.

Det lidt længere svar er, at det kan du sagtens, hvis du investerer i et polygel negle sæt og i øvrigt sætter dig grundigt ind i, hvordan de forskellige dele i sættet bruges. Ved at lave neglene selv i stedet for at lægge vej forbi en skønhedssalon kan du spare mange penge. Samtidig er det da også bare lidt cool at kunne sige til dine veninder, at du selv har lavet dem, når de spørger.

Hvad koster polygel?

Som med alle andre produkter inden for negleverdenen, så er der forskel på priserne. Det kommer meget an på, hvilket brand du vælger at købe, ligesom kvalitet og mængde har utroligt meget at sige. Det er derfor svært at angive et præcist beløb, men polygel fås for det meste fra et par hundrede kroner og op. Ofte kan det betale sig at købe et sæt i stedet for et enkelt produkt, da du her får mere værdi for sine penge. I skrivende stund kan du købe et polygel negle sæt for mellem 599 og 1.299 kr.

© 2023 Stunning.dk (kontakt@stunning.dk)

Siden er reklamefinansieret

Stunning.dk ejes og drives af Effecto ApS

Til toppen