Om os

Stunning.dk har siden marts 2021 beriget såvel danske mænd som kvinder med en lang række produktanbefalinger, prissammenligninger og gode tips inden for emnerne skønhed, personlig pleje og velvære. Er det emner, der interesserer dig, så vil du med sikkerhed finde stor inspiration og værdi i vores mange guides. Fortsæt læsningen for at blive klogere på vores koncept.

Din genvej til de bedste skønhedsprodukter

Stunning.dk er ikke sat i verden for at udføre egentlige tests. Det lader vi andre, som har flere ressourcer og mere specialiseret viden, om. I stedet indsamler vi anmeldelser, bedømmelser og testresultater fra andre virksomheder. Når du derfor bliver præsenteret for en række bedst sælgende, populære eller testvindende produkter, så er det ikke produkter, som vi har testet, men til gengæld har vi gennem grundig research og kildekritik sikret os, at der er tale om gode produkter.

Vi indsamler bl.a. testresultater fra følgende virksomheder:

OBS: De fremhævede produkter vælges ikke udelukkende på baggrund af testresultater, men også på baggrund af, hvilke produkter vi finder mest interessante baseret på egen viden.

Masser af gode tips til køb og brug af produkterne

Foruden at henvise til populære og anmelderroste produkter til mænd og kvinder, så giver vi også en masse gode tips til køb og brug af produkterne. Derfor kan du forvente at blive præsenteret for lange og dybdegående guides, hvor vi kommer hele vejen rundt om det givne emne, hvad end det drejer sig om skægtrimmere, badevægte eller fladejern.

Så vidt det er muligt, vil vi også dele videomateriale, så du mere visuelt kan se, hvordan du skal bruge det givne produkt.

Stunning.dk er reklamefinansieret

Stunning.dk er en 100 % gratis tjeneste tilegnet forfængelige mænd og kvinder. Som bruger og læser skal du ikke betale penge for at få adgang til vores mange guides og artikler, men du skal til gengæld affinde dig med at blive præsenteret for reklamer.

Vi modtager provision for vores henvisninger gennem affiliate marketing. Klikker du på vores affiliate links og foretager en bestilling, så modtager vi en symbolsk provision. Reklameindtjeningen går bl.a. til at dække udgifter til webhotel, udarbejdelse af indhold, grafik og løbende optimering.

Martin fra Effecto ApS står bag

Stunning.dk ejes og drives af Martin fra Effecto ApS, som har teamet op med en række kvindelige og mandlige skribenter, der brænder for beauty og personlig pleje. Sidder du tilbage med spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Martin på kontakt@stunning.dk. Forvent svar inden for 72 timer.

Ejeroplysninger

  • Effecto ApS
  • Volden 22, 1., 20
  • 8800 Viborg
  • kontakt@stunning.dk