Du er i gang med at læse
Få en sundere kulør med selvbruner

Få en sundere kulør med selvbruner

Solbrune kvinder

Mange af os drømmer om den perfekte solbrune kulør! Men det kan være svært at opnå dette – specielt når man bor i Danmark! Vi har højst en enkelt hedebølge om sommeren, og så er det alligevel for varmt til at lægge sig ud i solen. Vi må derfor ofte nøjes med en blegere kulør, end hvad vi måske egentlig ønsker.

Derfor er der også mange af os, som tyer til brugen af solcentre. Her ligger man sig ind på en solseng, som derefter lukkes over en. Denne solseng udstråler lys, som kan sammenlignes med de stråler, som solen afgiver i sommerperioderne.

Dog er brugen af disse solcentre dårlige for huden, idet dette lys er ekstra stærkt. Det er derfor mere usundt at gøre brug af solcentre, end hvis man lægger sig ud på græsset på en sommerdag.

Brug selvbruner i stedet for

Der er dog et tredje alternativ til dig, som gerne vil have en god kulør. Du behøver nemlig hverken at vente på en god solstråle i haven eller at gøre brug af solcentre. Du kan også bruge selvbruner!

Der er ingen tvivl om, at selvbruner er sundere for dig. Her er du nemlig ikke i kontakt med nogen former for stråler, som i sidste ende er dårlige for din hud og kan have store konsekvenser. Solens stråler fremmer nemlig ikke kun hudens aldringsproces – i sidste ende kan solens stråler også være med til at fremkalde hudkræft. UV-strålerne trænger nemlig ind i huden og ændrer pigmentet. Hvis det sker for ofte, kan disse celleforandringer udfolde sig mere negativt, og det er her, at hudkræft opstår.

Læs også
Makeup bord

En selvbruner farver huden – og nej, de fleste selvbrunere gør dig ikke orange, hvis du påfører dem ordentligt og følger anvisningerne. Specielt har a Hint of summer fra Rudolph Care fået meget positiv omtale. Hvis du er ny til brugen af selvbruner, er denne en god mulighed, idet den er meget let at påføre.

Ved brug af selvbruner opnår du altså ikke kun en god solbrun kulør hele året rundt. Du beskytter også din hud mod solens stråler, hvis du tyer til selvbruner i stedet for solbadning. Hvis du stadig gerne vil nyde solens stråler og få en naturlig kulør, vil vi i mellemtiden råde dig til at gøre brug af en solcreme med høj solfaktor. Husk også at solcremen bør påføres med jævne mellemrum for at have optimal effekt!

© 2023 Stunning.dk (kontakt@stunning.dk)

Siden er reklamefinansieret

Stunning.dk ejes og drives af Effecto ApS

Til toppen