Du er i gang med at læse
Makeup spejl med lys: De bedste til prisen

Makeup spejl med lys: De bedste til prisen

Lys i spejlet

Hvis man skal have de bedste forudsætninger for at lægge makeup, kræver det, at man har optimal belysning. Derudover kræver det naturligvis også, at man har et spejl. I stedet for at forsøge sig med to løsninger, kan man kombinere det med et makeupspejl med lys.

Der findes mange makeup spejle med lys på markedet, hvorfor du naturligvis også kan finde ét, der harmonerer med dine tanker. Men hvordan udvælger mange egentlige det rette kosmetikspejl? Det kan du blive klogere på i denne artikel.

Gode grunde til at købe et makeup spejl med lys

Har du ikke allerede et makeup spejl med indbygget lys, er det på tide at anskaffe det. Der er nemlig flere årsager til, at det er en god løsning. Vælger du en bordmodel, har du mulighed for at minimere afstanden til spejlet, hvilket medfører, at du ikke overser detaljerne.

Samtidig giver det indbyggede lys bedre forudsætninger at lægge makeup under. Mange klarer deres makeup på badeværelset, hvor lyset desværre ikke altid er optimalt. Dette kan medføre, at man overser detaljer, begår fejl eller ikke får plukket alle øjenbryn.

Anbefalede makeup spejle med lys:

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Du kan få et kosmetikspejl med lys og forstørrelse

Ikke nok med, at det er muligt at købe et spejl med lys, så kan du også købe flere modeller med forstørrelse. Det er en klar fordel at have et spejl med forstørrelse, da det medfører, at du har lettere ved at få de små detaljer med, når du lægger makeup, plukker øjenbryn e.l.

Derfor bør der ingen tvivl herske om, at det er en god idé at købe et spejl, der ikke kun byder på indbygget lys, men også forstørrelse. Det er sjældent, at det er noget, der tilføjer synderligt meget til prisen, hvorfor det naturligvis er penge, der er rigtig godt givet ud.

Spejlene kan også bruges af mænd

På trods af, at der er tale om spejle, der primært er lavet til kvinde, kan mænd faktisk også få gavn af dem. Naturligvis findes der mænd, der bruger makeup i både dagligdagen og til særlige begivenheder, men andre mænd kan også bruge spejlene til f.eks. barbering.

Langt de fleste mænd har oplevet, at de er kommet ud af døren, efter at have barberet sig, hvorefter man finder ud af, at man har overset et sted. Det resulterer i et mere eller mindre usoigneret look, og her kan et spejl med lys og forstørrelse være en rigtig god løsning.

Makeup spejl med lys

Hvilket af de mange makeup spejle med lys skal jeg vælge?

Når du skal købe et nyt makeupspejl med lys, er der mange faktorer, der skal inddrages i dine overvejelser. Netop derfor er det også et valg, der skal træffes med stor omhu. Vælger du blot et vilkårligt spejl, kan du risikere, at du kommer til at fortryde dit valg.

Heldigvis har udvalget af en størrelse og diversitet, der sikrer, at det indeholder noget for enhver. Ikke desto mindre er der en række faktorer, der skal overvejes, inden du går i gang med at lede efter dit nye spejl. Disse faktorer kan du læse nærmere om herunder.

Størrelse

Først og fremmest bør du overveje, hvilken størrelse, dit spejl skal have. I denne forbindelse har du mange muligheder, da spejlene fås i et hav af størrelser. Det er dog kun en fordel, da det sikrer, at du har mulighed for at finde et spejl, der har den helt rette størrelse for dig.

Hvis du er i tvivl om, hvad du vil foretrække, bør du overveje, hvor spejlet skal stå eller hænge. Skal det f.eks. stå på et smalt makeupbord, er det næppe det største spejl på markedet, du skal vælge. Skal det derimod hænge på en tom væg, skader det ikke, at det er stort.

Lystype

Med lystype menes ikke, hvorvidt der er tale om LED- eller glødepærer. Derimod er der flere af disse spejle, der kan bryste sig af at være i stand til at simulere flere lystyper. Flere af dem tillader, at du kan vælge mellem både varmt lys, koldt lys og neutralt lys.

Det vil sige, at du får mulighed for at lægge din makeup i den belysning, det skal ses i. Skal du blot på arbejde, er neutralt lys et godt valg, da det svarer til dagslys. Skal du en tur på natklub med veninderne, kan du i stedet vælge koldt lys, da det er svarende til neonlys.

Strømforbrug

Der er selvfølgelig forskel på spejlenes strømforbrug. Det er dog ikke det eneste, der er forskel på, når det kommer til strømmen. Det er nemlig langt fra alle spejle, der kræver, at de tilsluttes en stikkontakt. Flere af dem er nemlig blot drevet af enten AA- eller AAA-batterier.

Typisk er det kun de store, væghængte spejle, der kræver tilslutning til en stikkontakt. Vil du gerne undgå at købe et spejl, der skal tilsluttes en stikkontakt, er der heldigvis rig mulighed for dette. Det er også muligt at købe store spejle, der er drevet af batteri.

Forstørrelse

Ikke alle mener, at de har brug for det, og derfor er det ikke alle spejle, der byder på det. De fleste ser det dog som en fordel, at deres spejl har indbygget forstørrelse. Det gør det nemlig en kende lettere at sikre, at man får selv de helt små detaljer med, når man lægger makeup.

F.eks. er der spejle fra Beurer eller BabyLiss, der kan bryste sig af helt op til 10x forstørrelse. Det vil sige, at du kan se dit ansigt i fem gange forstørret tilstand. Uanset om man skal lægge makeup, plukke øjenbryn, barbere sig e.l., bliver det nemmere med forstørrelse.

Jo større tal, jo større forstørrelse vil der være tale om. Føler du, at det er en tand for meget, at dit spejl forstørrer ti gange, findes der også spejle med f.eks. 5x eller 7x forstørrelse. Det kan være, at du føler, at det er mere passende med et spejl med 5x eller 7x forstørrelse.

Kvalitet

Når det kommer til kvalitet, er der flere aspekter, der skal undersøges. Først og fremmest skal du sikre, at det er konstrueret med robuste materialer, så det er solidt og stabilt. Hertil er det særligt vigtigt at undersøge, om det er en kvalitetsrigtig lyskilde, der er anvendt.

Selvom det er de færreste, er det nemlig ikke alle spejle, der benytter LED-belysning. Derudover er det heller ikke alle modeller, der er lavet i robuste materialer. Hvor høje dine kvalitetskrav er, er dog op til dig selv at vurdere.

Form

På lige fod med andre typer spejle, kan du selvfølgelig også få makeupspejle med lys i flere forskellige former. Dog vil du opleve, at en stor del af udvalget er runde. Det skyldes primært, at mange af dem har forstørrelse, hvilket er lettere at udvikle til runde spejle.

Har du ikke lyst til at købe et spejl med forstørrelse, er det også muligt at købe et makeup spejl med lys i en anden form. Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at du vil være nødt til at vælge fra et mere begrænset udvalg, hvis du ikke vil have et rundt spejl.

Læs også
Sengetøj

Pris

Makeupspejle med lys fås i flere forskellige prisklasser. Af denne grund er det naturligvis også et aspekt, der har betydning for dit valg. Det er ikke alle, der går lige meget op i dette, hvorfor det er op til dig selv at finde ud af, hvor stor betydning prisen har.

Kaster du et hurtigt blik på udvalget af kosmetikspejle med lys, vil du hurtigt observere, at du kan få spejle, der koster et par hundrede kroner, men også spejle, der koster flere tusinde kroner. Derfor er det det selvsagt et aspekt, man er nødt til at tillægge en del af sit fokus.

Ønsker du et væghængt eller stående makeup spejl?

Når du skal købe et makeupspejl, er det en god idé at overveje på forhånd, om du primært er interesseret i et væghængt eller stående spejl. Hvad enten du foretrækker det ene eller det andet, kan du nemt frasortere et stort antal spejle, hvis du beslutter dig på forhånd.

Det er selvfølgelig helt op til dig selv, om du vil have et væghængt eller stående spejl. Er du typen, der godt kan lide store spejle, vil det som regel være en væghængt model, der er den bedste løsning. Er du mere til mindre spejle, bør du i stedet går efter et lille bordspejl.

Lille makeup spejl

Der findes også Hollywood spejle

Hollywood-spejle er ikke nær så populære som makeupspejle med lys. Det er der flere årsager til, men det skyldes primært, at mange foretrækker et spejl med indbygget LED lys. Årsagen til dette er, at det giver et godt lys, og at de har et mere stilrent look.

Er du blandt dem, der godt kan lide udseendet på Hollywood-spejlene med pærer omkring selve spejlet, kan du glæde dig over, at der er mange at vælge mellem. I dag findes de ikke længere kun i form af store væghængte modeller, men også som mindre bordmodeller.

Ydermere er der faktisk også mulighed for at finde Hollywood-spejle med forstørrelse. Det er dog primært gældende for bordmodellerne.

BabyLiss og Beurer hører til blandt de hotteste mærker inden for kosmetikspejle

Makeupspejle fås i mange varianter og fra mange brands. Blandt de mest populære brands finder man BabyLiss og Beurer. Det skyldes, at de to brands udmærker sig ved at lave spejle i høj kvalitet, uden at det koster en mindre formue at anskaffe sig dem.

Skal du være sikker på, at du får et spejl, hvor der ikke er gået på kompromis, rådes du derfor til at tage et kig blandt udvalget fra BabyLiss og Beurer. Begge brands har et både stort og differentieret udvalg, hvilket sikrer, at det indeholder noget for enhver.

Derfor kan du med fordel købe dit ansigtsspejl med lys på nettet

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør købe sit spejl på nettet. Den primære årsag er, at du kan vælge blandt et markant større udvalg, end i en fysisk butik. Det giver dig en højere chance for, at du kan finde frem til et spejl, der er som skræddersyet til dig.

Herudover er det også værd at påpege, at man i mange tilfælde kan spare penge, når man handler på nettet. Det er især gældende, hvis man er heldig at støde på et godt tilbud. Som regel har de tilbud på makeup-spejle med lys hos forhandlere såsom Nicehair og Proshop.

Sådan pudser du dit sminkespejl

Der er intet vanskeligt ved at pudse et sminkespejl. Det skal du nemlig blot pudse og gøre rent, som du ville gøre på et hvilket som helst andet spejl. Det kan man gøre på flere måder, men det er dog lettest og mest effektivt at bruge glasspray og en mikrofiberklud.

Har du ikke dette til rådighed, er det en god idé at anskaffe det. Skal du rengøre dit spejl, uden brug af disse redskaber, vil du ofte komme langt med en klud opvredet i varmt vand og en tør klud til at tørre efter. Resultatet bliver dog ikke lige så godt, som med glasspray og en mikrofiberklud.

Spørgsmål og svar om makeup spejle med lys

Hvad koster et makeup spejl med lys?

Det er vanskeligt at give et konkret svar på, hvad et makeup spejl med lys koster. De findes i mange variationer og prisklasser. De kan derfor koste fra få hundrede kroner til flere tusinde kroner. F.eks. vil et makeup spejl med lys til væg være dyrere en lille bordmodel.

Hvor kan jeg købe et makeup spejl?

Der findes mange forhandlere af kosmetikspejl med lys. Du finder bl.a. et stort udvalg af denne type spejle hos forhandlere som Proshop, NiceHair og Elgiganten. Derfor kan du vide dig sikker på, at du også kan finde et ideelt sminkespejl med lys hos en af disse butikker.

Hvad er et Hollywood spejl?

Et Hollywood makeup spejl er et stort spejl, der er forsynet med pærer omkring. Denne type spejl giver et rigtig godt lys, og anvendes derfor på filmset, i teatre mv. Det er naturligvis heraf navnet er opstået, da de blandt andet anvendes i Hollywood.

© 2023 Stunning.dk (kontakt@stunning.dk)

Siden er reklamefinansieret

Stunning.dk ejes og drives af Effecto ApS

Til toppen