Du er i gang med at læse
Tøjdamper test: Find den bedste steamer til tøj og tekstiler i guiden

Tøjdamper test: Find den bedste steamer til tøj og tekstiler i guiden

Dampe tøj

Tøjdamperen er et moderne alternativ til strygejernet. Med en håndholdt tøjdamper kan du nemt og effektivt fjerne krøller på tøjet.

Apparatet er også kendt som en håndsteamer og er blevet yderst populært i løbet af de seneste år. I hverdagen er den betydeligt lettere og hurtigere at bruge end det klassiske strygejern.

SE VORES FAVORIT TØJDAMPER →

Har du besluttet, at du ønsker at investere i en damper til tøj, er det selvfølgelig vigtigt at investere i den bedste tøjdamper for dit vedkommende. Det får du heldigvis hjælp til på denne side, hvor du guides til, hvordan du udvælger den bedste steamer til tøj.

Norhaus tøjdamper: Fortrinlig steamer i mellemprisklassen

Norhaus tøjdamperNorhaus er som brand ikke lige så kendt og udbredt som f.eks. Philips, Tefal og Champion, men vi ser alligevel flere gode grunde til at kigge nærmere på dette brand og deres bud på den perfekte tøjsteamer. I det følgende vil vi komme omkring, hvorfor Norhaus steameren kan være et rigtig godt køb.

Norhaus steameren skiller sig først og fremmest ud fra den typiske steamer ved at have en kortere opvarmningstid. Enheden er nemlig klar efter imponerende 30 sekunder, og så har den en rigtig fornuftig brugstid på omkring seks minutter.

Vi har med dette produkt oplevet en steamer, der er lige så effektiv til at dampe skjorter og t-shirts som kjoler og nederdele. Den fjerner effektivt både folder og krøller samt dårlig lugt fra tøjet.

Selvom det visuelle og designmæssige aspekt er sekundært for de fleste forbrugere, er det en kendsgerning, at denne tøjsteamer byder på et rigtig flot og elegant design. Her er du derfor ikke nødt til at pakke steameren langt væk i skuffen eller skabet.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

  • Den er klar efter 30 sekunder
  • Den kan dampe i op til seks minutter
  • Produktet har et meget stilrent design
  • Den kan bruges på det meste tøj og de fleste materialer

Philips Steam&Go plus Handheld tøjdamper GC36280 – Godt valg til prisen

Philips tøjdamper bedstePhilips Steam&Go Plus GC36280 er en håndholdt tøjdamper, der hurtigt og nemt sikrer, at dit tøj er fri for folder og krøller. Men som om, at det ikke var nok, så arbejder den også ved en så høj temperatur, at den går ind og dræber 99,9 procent af alle de bakterier, der måtte sidde på tøjet. Det betyder, at lugte fra tøjet også forsvinder, når du bruger Steam&Go Plus GC36280 til at glatte dit tøj.

Som udgangspunkt kan denne tøjdamper bruges til alle typer af tekstiler. Det tæller også silke, som er et af de mest sarte typer af stof, der bruges til tøj. Det bliver blandt andet muligt takket være den intelligente SmartFlow varmeplade, som modellen her er udstyret med. Den sørger nemlig for, at temperaturen altid holder sig til et niveau, der ikke skader dit tøj. Samtidig er det belagt med en bestemt emalje, der sikrer, at den glider lige henover tøjet, når du bruger den.

Alt i alt er Philips Steam&Go Plus GC36280 en rigtig fin og billig tøjdamper – især når man tager højde for, hvad den koster. Der er nemlig ingen tvivl om, at den er et rigtig godt valg til prisen.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

  • Aftagelig vandbeholder, så den kan fyldes direkte under vandhanen
  • Glatter dit tøj nemt og hurtigt
  • Fjerner lugt fra dit tøj i samme omgang
  • Tilbehør medfølger

Sammenlign priser:

i samarbejde med PriceRunner

 

Tefal Access Steam håndholdt stofdamper – Effektiv og transportabel tøjdamper

Bedste tøjdamper fra TefalTefal Acces Steam er også en håndholdt tøjdamper, der er designet med fokus på at være effektiv. Den bliver opvarmet på blot 45 sekunder, og så har den en høj effekt på hele 1.500 watt. Der er således rig mulighed for at komme hurtigt i gang og blive hurtigt færdig med at dampe sit tøj.

Ligesom med modellen fra Phillips, er Tefal Access Steam også bygget på en måde, der sikrer, at dit tøj både bliver frisket op, og at eventuelle lugtgener reduceres. Udover at dette selvfølgelig er rart, så betyder det også, at du ikke behøver at vaske dit tøj lige så ofte. I sidste ende betyder det, at du sparer klimaet for mange problemer, da du bruger mindre strøm, mindre vand, mindre vaskemiddel, og dit tøj bliver ikke slidt lige så hurtigt.

Det er vigtigt, at din tøjdamper kan bruges til alle typer af stof – og det kan denne model fra Tefal naturligvis. Access Steam er en af de bedste tøjdampere og er også i en størrelse, der gør den nem at tage med på rejsen, og så har den hele 3 meters ledning, så du ikke behøver at være begrænset af afstanden til nærmeste stikkontakt.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

  • Aftagelig vandbeholder, der rummer op til 200 ml.
  • Konstant dampsky på 25 gram i minuttet
  • Fungerer både til gardiner, silkebluser og alt i mellem
  • Høj effekt på hele 1.500 watt

Sammenlign priser:

i samarbejde med PriceRunner

 

Tefal Pro Style One tøjdamper – Til dig, der behøver høj kapacitet

God tøjdamperDe ovenfor nævnte tøjdampere er af mindre kapacitet og er primært designet til lige at klare dagens outfit på en hurtig og effektiv måde. Men hvis du gerne vil kunne dampe tøj med lidt højere kapacitet, kan du overveje Tefal Pro Style One.

Den er monteret på en stander og er således ikke håndholdt. Til gengæld har den en aftagelig vandtank på hele 1.500 ml. (1,5 liter), en konstant dampmængde på 35 gram i minuttet, en effekt på 1.800 watt, og så har den ovenikøbet 2 dampniveauer.

Måden den er bygget op på med indbygget tøjbøjle og dens store størrelse gør den oplagt til større stykker tøj og stof. Det kunne eksempelvis være festkjolen i silke eller gardinerne i uld. Som med de andre dampere, får du naturligvis nogle af de samme fordele med hurtig glatning og reducerede lugtgener.

Den kræver naturligvis lidt mere plads end de håndholdte tøjdampere, men som regel vil den også give et endnu bedre og mere professionelt resultat. Så hvis du har lidt plads i hjørnet af soveværelset eller måske et walk-in closet, kan det absolut være værd at overveje en Tefal Pro Style One tøjdamper.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

  • Vandtank med høj kapacitet
  • En meget høj effekt på 1.800 watt
  • Indbygget tøjstativ
  • Konstant dampsky på 35 gram i minuttet

Sammenlign priser:

i samarbejde med PriceRunner

 

Nogle af de bedste tøjdampere kommer fra Philips og Tefal

Når du skal købe en tøjdamper, gør du klogt i at holde dig til de velkendte og velrenommerede brands. Dem er der mange af, hvorfor du ikke skal være bekymret for, hvorvidt dette begrænser dine valgmuligheder.

Ved at holde fokus på at vælge en model fra en anerkendt producent, er du også garanteret, at du får en damper, der bryster sig af en god kvalitet. Det er naturligvis en fordel, da det sikrer, at du ikke ender med at spilde dine penge.

Dog er det ikke ensbetydende med, at du blot skal vælge en vilkårlig model fra en given producent, fordi du ved, at producenten generelt er kendt for god kvalitet.

Du er nemlig fortsat nødt til at have fokus på at sikre, at det er en model, der lever op til dine behov og ønsker. Det er nemlig ikke pengene værd at investere i en tøjdamper, hvis ikke den harmonerer med de tanker, du har gjort dig mht. krav, behov og ønsker.

Føler du dig helt på bar bund i forhold til, hvilke producenter der er værd at holde øje med, så er det især de nedenstående, som du bør lægge fokus på. Gør du det, er du i hvert fald garanteret, at du får en model, der bryster sig af en god kvalitet.

Inden for tøjdampere kan vi anbefale følgende brands:

  • Philips
  • Tefal
  • Champion
  • Norhaus

Med en tøjdamper fra et af ovennævnte brands går du aldrig galt i byen. Philips og Tefal er favoritmærkerne blandt mange, men Champion er også værd at kigge nærmere på som mærke. Norhaus tøjdamper kunne ligeledes være et godt bud.

Philips

Du er i gode hænder, hvis du beslutter dig for at investere i en tøjdamper fra Philips. Her er det ikke mindst relevant at fremhæve deres Steam & Go-serie, der er blevet særdeles populær, da tøjdamperne fra denne serie ikke blot er effektive i brug, men også byder på overkommelige priser.

Foruden deres populære Steam & Go-serie laver de dog også adskillige andre modeller. Blandt andet har de et stort sortiment af modeller med stativ. Disse er særligt oplagte, hvis du vil investere mere, men også vil være sikker på de bedste resultater.

Her er nogle af topmodellerne fra Philips:

  • Philips GC299/40
  • Philips Steam & Go GC363/30
  • Philips Steam & Go GC362/80
  • Philips EasyTouch Plus GC524/60

Udvalgt tøjdamper fra Philips:

OBS: Rettighederne til videoen tilhører Coolshop.dk

Tefal

Du skal selvfølgelig heller ikke være i tvivl om, at du er i gode hænder, hvis du vælger Tefal. Hvad både Tefal og Philips har til fælles er, at det er brands, der er kendt for at levere god kvalitet. Derfor er der selvfølgelig heller ingen undtagelse i forhold til deres tøjdampere.

Prismæssigt befinder Tefal og Philips sig på stort set samme niveau. Derfor skal du ikke forvente, at der eksempelvis er mange penge at spare, hvis du vælger Tefal frem for Philips – eller omvendt. I begge tilfælde har du dog investeret dine penge fornuftigt.

Her er nogle af topmodellerne fra Tefal:

  • Tefal Pro Style Care
  • Tefal Tweeny Nano
  • Tefal Access Steam+

Udvalgt tøjdamper fra Tefal:

OBS: Rettighederne til videoen tilhører Tefal UK

Champion

Champion er ikke en helt så udbredt producent blandt danskerne. Det betyder dog ikke, at det ikke er pengene værd at investere i en tøjdamper fra fabrikanten.

Én ting er, at du kan være sikker på, at det er pengene værd. Noget helt andet er, at du kan være sikker på, at du ikke finde mange producenter, der formår at udvikle brugervenlige, robuste og effektive tøjdampere til lige så lave priser, som Champion gør.

Her er nogle af topmodellerne fra Champion:

  • Champion CHST110
  • Champion Steamer Portable Pro

Fokusér på dette i dit valg af tøjdamper

Når du skal investere i en tøjdamper, er der mange parametre, der har betydning. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at valget træffes med største omhu.

Ligeledes er det også vigtigt at have fokus på de mest betydningsfulde parametre, når du skal udvælge din steamer. I denne sammenhæng er det blandt andet vigtigt at fokusere på nedenstående:

  • Teknologi og kvalitet
  • Brugervenlighed
  • Vægt og størrelse
  • Håndholdt eller ej?
  • Med eller uden stativ?
  • Anmeldelser og testresultater
  • Pris og garanti

Vi kommer ind på alle disse parametre i de kommende underafsnit.

Teknologi og kvalitet

Du betvivler næppe det faktum, at du skal fokusere på kvaliteten, når du køber en tøjdamper. Da det sandsynligvis er et apparat, der skal bruges relativt ofte, kan det ikke betale sig at gå på kompromis med kvaliteten.

Her er det dog vigtigt at pointere, at det ikke blot er kvaliteten af materialerne og konstruktionen, der har betydning.

Når du skal investere i en steamer, er det nemlig også vigtigt, at den teknologiske kvalitet er i top. Det er nemlig ikke alle modeller, der er med i front i forhold til den teknologiske udvikling, hvorfor det også er et aspekt at tage højde for.

Modellerne i den laveste del af prisskalaen er selvfølgelig ofte tiltalende, da de kan erhverves til lave priser, men det er typisk på bekostning af kvaliteten.

Derfor rådes du også til at investere en kende mere i din tøjdamper, da du derved kan garantere, at kvaliteten ikke halter. Det samme er i øvrigt gældende for teknologi og funktionalitet, da det naturligvis også er aspekter, du betaler ekstra for.

Tag ikke kun højde for den synlige kvalitet, men også for den teknologiske kvalitet

Brugervenlighed

Hvis du vil undgå, at tøjdamperen ender med at få en plads i skabet, er det vigtigt, at den er brugervenlig.

Faktum er, at de færreste ønsker at bruge en enhed i dagligdagen, der er besværlig og krævende at benytte. Derfor er brugervenligheden et særligt vigtigt aspekt, hvis du gør dig forhåbninger om at dampe dit tøj til dagligt.

Hvad der menes med brugervenlighed er, at det skal være nemt at påfylde vand samt starte og betjene enheden. Hele essensen ved en tøjsteamer er, at det skal være lettere end at skulle bakse med strygejern og strygebræt.

Heldigvis er det et aspekt, som de fleste producenter har fokus på, hvorfor der er gode forudsætninger for at finde en brugervenlig model, der ligeledes harmonerer med dine øvrige præferencer.

Philips laver (efter vores vurdering) de mest brugervenlige tøjdampere

Vægt og størrelse

Tøjdampere fås i et hav af størrelser og vægtklasser. Derfor er det selvsagt også et aspekt, der skal inddrages i dine overvejelser.

Skal du blot bruge den i ny og næ? Eller har du i sinde at bruge den på daglig basis? Er det sidstnævnte, vil du sandsynligvis sætte pris på, at den ikke er for tung.

Hvis du har i sinde at rejse med din tøjdamper, er det selvfølgelig vigtigt, at den ikke er for stor. Tværtimod er det vigtigt at sikre, at den er kompakt, så du nemt kan finde plads til den i en taske eller en kuffert.

Derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til at vurdere, hvad du prioriterer højest i denne sammenhæng. Der er nemlig forskel på, hvad folk finder vigtigst, hvorfor det er vitalt, at du har fokus på at vælge med afsæt i egne ønsker.

Vælg med fordel en håndholdt tøjdamper med et letvægtsdesign, hvis du ønsker en transportabel steamer, som kan tages med på rejser m.v.

Læs også
Philips skægtrimmer

Håndholdt eller ej?

Ikke alle er opmærksomme på, at det ikke er alle modeller, der er håndholdte. Derfor er det naturligvis vigtigt at vurdere, hvorvidt du søger en mindre og håndholdt model, eller om du måske vil have en større model på stativ.

Der er fordele og ulemper forbundet med begge dele, hvorfor du skal vurdere, hvad der er vigtigt for dig. Er det vigtigt, at den er bekvem og brugervenlig at arbejde med i hverdagen? Eller skal den være udstyret med et teleskopskaft, så du også kan dampe gardiner?

En steamer kan nemlig ikke kun bruges til at dampe dit tøj, men også andre tekstiler i hjemmet. Det kan dog tage forholdsvis lang tid at steame dine gardiner med en lille håndholdt model, hvorfor det selvfølgelig skal inddrages i dine overvejelser.

Langt de fleste ender dog med at købe en håndholdt model, da de blot ønsker at undgå brugen af strygejernet. Til et sådant formål er en håndholdt model som regel mere end tilstrækkeligt.

Med eller uden stativ?

Du gør også klogt i at overveje, om du vil have en model med et stativ. Disse modeller er ofte større, hvorfor de også optager mere plads i skabet, hvor de opbevares. Dog er der flere fordele forbundet med dem.

Først og fremmest er det medfølgende stativ udviklet til, at du kan hænge dit tøj op på det. Det sikrer, at det er helt foldet ud og samtidig låst forsvarligt fast, mens du bruger din tøjdamper. Det gør ikke blot arbejdet lettere, men sikrer også bedre resultater.

Samtidig er de større modeller også udstyret med en større vandtank. På de håndholdte modeller er vandtanken typisk integreret i håndtaget, hvorfor man ofte kun kan dampe et enkelt stykke tøj, før tanken igen skal fyldes op.

Med en stor vandtank er det faktisk muligt at dampe hele klædeskabet, hvis du ønsker dette. Det er dog sjældent, at det er nødvendigt, medmindre du gerne vil dampe dit tøj, hvorefter du hænger det i skabet, så det er klar til brug.

Anmeldelser og testresultater

Du kan finde rigtig mange anmeldelser af forskellige tøjdampere på det danske marked. At du kan det er faktisk blot en fordel, da du derved også kan finde anmeldelser af de modeller, du har overvejet at investere i.

Det er dog ikke ensbetydende med, at du blot skal lade dig diktere af anmeldelser og testresultater. Det er der mange, der tror, at de bør gøre, men det er ikke tilfældet.

Det betyder selvfølgelig ikke, at du slet ikke kan bruge dem til noget, for det kan du sagtens. Hvis du har fundet en eller flere modeller, som du har overvejet at investere i, er det en god idé at læse anmeldelser og tests af disse modeller.

På denne måde kan du danne dig et billede af, hvorvidt det er en model, der er værd at investere i. Derfor kan du ved at læse anmeldelser og testresultater faktisk undgå at brænde fingrene, når du køber din tøjdamper.

Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at en enkelt dårlig anmeldelse ikke er ensbetydende med, at du dermed skal afholde dig fra at købe en given model. Desuden er det også vigtigt at være opmærksom på, hvad der fremhæves som værende godt eller skidt i anmeldelsen.

Du kan finde anmeldelser og testresultater her:

  • Forbrugerrådet Tænk
  • Pricerunner
  • Trustpilot
  • Producenternes egne hjemmesider (f.eks. Philips og Tefal) – de fremhæver dog sjældent de mindre positive anmeldelser

Pris og garanti

Tøjdampere kan findes i rigtig mange prisklasser. Derfor er det også vanskeligt at give et konkret svar på, hvad det skal koste at købe en tøjsteamer. Af denne grund er det selvsagt også et parameter, der er vigtigt at have fokus på, når du skal vælge.

Mange tror, at de blot skal gå på jagt efter den billigste model, men det anbefales dog ikke. Det er sjældent, at de helt billige modeller er pengene værd, hvorfor det er markant bedre, at du spenderer en kende mere, da det garanterer, at du får mere for dine penge.

Det er dog ikke blot pris, der er vigtigt i sig selv. Det er også vigtigt, at du finder en model med en god garanti. Hvis den har en lang garantiperiode, kan du også være sikker på, at kvaliteten er bedre. Samtidig skal du ikke være bekymret for, hvorvidt den går i stykker med tiden.

I og med, at der er forskel på, hvor lang en garanti, der gives på de forskellige modeller, er det også et aspekt, der er vigtigt at holde øje med. En garanti, der er blot et år længere end den gængse standard, kan redde dig fra at skulle købe en ny tøjdamper selv, fordi garantien er udløbet.

Hvis andet ikke er oplyst, så får du kun to års reklamationsret på din tøjdamper

Brugsvejledning: Sådan bruger du en tøjsteamer

Det kræver lidt øvelse at lære at bruge en tøjdamper. Når du først har fundet fidusen, er det dog hverken svært eller tidskrævende. Faktisk kan du glæde dig over, at det er mindre omfattende end at bruge et strygejern og et strygebræt i dagligdagen.

I denne sammenhæng vil du sikkert sætte pris på, hvis du kunne finde en form for guide, der kan hjælpe dig med at komme i gang med brugen af en steamer. En sådan guide finder du heldigvis herunder:

  1. Det er vigtigt, at du bruger en bøjle, når du skal dampe dit tøj. Det er ikke blot et godt råd, men faktisk helt afgørende for, at du får gode resultater, når du damper dit tøj (eller andre tekstiler).
  2. Når du skal arbejde med en håndsteamer, skal du bruge begge dine hænder. Derfor er det vigtigt, at du har et godt sted, hvor du kan hænge dit tøj. Du kan f.eks. bruge en håndklædekrog eller toppen af din dør.
  3. Når du har fyldt din tøjdamper med vand, er det vigtigt, at du lader den være tændt i omtrent et minut, før du bruger den. Det er nemlig vitalt, at du får en god uafbrudt dampstrøm.
  4. Når du skal placere den på dit tøj, skal du blot holde den blidt mod tøjet. Samtidig er det vigtigt, at du holder fast i tøjet med din frie hånd. Gør du ikke det, vil du opleve, at resultaterne ikke er helt så gode, som du ønsker, at de skal være.
  5. Når du bruger en tøjdamper, er du nødt til at være tålmodig. Du skal nemlig give dampen tid til at bearbejde fibrene og fjerne krøller i tøjet. På meget krøllede områder kan du være nødt til at bruge damperen i 30-60 sekunder, før du opnår det ønskede resultat.

Forlæng levetiden af din tøjdamper med vores tips

Ønsker du at forlænge levetiden på din tøjdamper, er det vigtigt at vedligeholde og rengøre den regelmæssigt. Heldigvis er det ikke noget, der er specielt svært. Læs selv med herunder:

  1. Tøm tanken for vand og fyld den dernæst med rengøringsmiddel bestående af to dele destilleret vand og en del hvid eddike. Sæt dernæst låg på og tænd maskinen.
  2. Nu skal du lade den køre, indtil halvdelen af rengøringsmidlet er forsvundet. Sørg for at holde øje med, om frigivelsen af damp forbedres.
  3. Når halvdelen af tanken er tom, skal du slukke for apparatet igen. Nu skal du lade resten af rengøringsmidlet være i tanken i minimum en halv time, hvorefter du hælder det ud.
  4. Fjern nu resten af midlet ved at hælde rent vand ned i tanken. Her er postevand helt fint. Gør det et par gange, hvorefter du hælder destilleret vand i tanken og tænder maskinen.
  5. Nu skal du lade den dampe igen, indtil vandtanken er halvt tomt. Det vil nemlig fjerne de sidste rester af eddiken.
  6. Til sidst skal du blot tømme tanken og lade den tørre, hvorefter maskinen enten er klar til brug eller klar til at blive pakket væk.

Det bør dog understreges, at ikke alle fabrikanter af tøjdampere anbefaler brug af eddike til rengøringen af deres modeller. Det inkluderer blandt andet Philips. Derfor er det vigtigt at læse manualen til din damper, før du bruger ovenstående guide.

Kan brug af steameren skade mit tøj?

Du ønsker næppe at ødelægge dit tøj, når du udsætter det for damp. Heldigvis er der intet at være bekymret for i denne sammenhæng. Det er nemlig mere skånsomt end at stryge tøjet med et strygejern.

Når du bruger en tøjdamper, er der nemlig ikke nogen direkte kontakt mellem tøj og dampenhed. Det skal du dog selv sørge for, at der ikke er, men det kræver blot, at du holder den på afstand, når den bruges.

Sørger du for at huske dette, er der intet at være bekymret for, når det kommer til brug af damperen på dit tøj. Det er naturligvis noget, der gør sig gældende, uanset hvilken type tøj, du bruger den på.

Faktisk er en tøjdamper et særligt ideelt valg til sarte materialer og tekstiler, der er svære at stryge. Det kan f.eks. være plisseret stof. Det kan dog også være materialer som silke, kashmir, uld, nylon, viskose og rayon.

I mange tilfælde kan du endda undgå at skulle vaske denne type tekstiler og materialer, fordi du kan fjerne bakterier og lugt med din steamer. Det vil sige, at det er slut med at bekymre sig om vaskevejledninger, krymp eller brændemærker.

Læs og følg tøjdamperens brugsvejledning for at undgå at skade dit tøj (forkert brug kan have store konsekvenser)

Tøjdamper eller strygejern?

Et af de helt store spørgsmål fra folk, der overvejer at købe en tøjdamper er, om den kan erstatte de traditionelle strygejern. Det er dog svært at svare konkret på, da det afhænger af, hvad du skal bruge den til.

Hvis du blot skal bruge den i hverdagen, hvor du skal fjerne krøller på dit tøj, kan den uden problemer erstatte strygejernet. Der er dog også tidspunkter, hvor den kommer til kort, hvor du er nødt til at have både strygejern og strygebræt frem.

Det er f.eks. i tilfælde af, at der er kommet pressefolder og kanter på dit tøj. Her er det traditionelle strygejern stadig den bedste løsning. Det er ikke umuligt at få et fint resultat med en tøjdamper, men det er betydeligt nemmere med et strygejern.

Vil du ikke stå i en situation, hvor dit tøj har fået pressefolder, som ikke kan udbedres med din damper, er det en god idé at nøjes med at bruge din steamer som supplement til strygejernet.

Ved at have begge dele er du derfor garanteret, at du er godt rustet til enhver opgave. Er du en af de personer, der foretrækker at stryge hele klædeskabet på én gang, er det heller ikke sikkert, at enhver tøjdamper er egnet til formålet.

Til et sådant formål er du nødt til at købe et dampstativ, der er udstyret med en stor tank. De håndholdte modeller har nemlig kun en lille vandtank, som resulterer i, at du kun har tilstrækkeligt med vand til at dampe få items ad gangen.

FIND BILLIGE TØJDAMPERE →

Spørgsmål og svar om tøjdampere

Hvilken tøjdamper skal jeg vælge?

Det er ikke muligt at give et konkret svar på, hvilken tøjdamper du skal vælge. Du skal nemlig vælge den model, der på bedste vis harmonerer med dine præferencer og behov. I denne sammenhæng har det eksempelvis ingen relevans, hvorvidt den er kåret som bedst i test i en tøjdamper test.

Hvad koster en tøjsteamer?

Tøjdampere fås i rigtig mange prisklasser. Derfor er det svært at svare på, hvad den koster. Du kan finde modeller, der koster et par hundrede kroner, men også modeller, der koster flere tusinde kroner. Heldigvis kan man ofte finde gode tilbud, der sikrer en solid besparelse.

Hvor kan man købe tøjdampere?

Der findes et bredt spektrum af forskellige forhandlere, hvor du kan købe tøjdampere. Du finder blandt andet et stort udvalg af steamere hos Elgiganten, Bilka, Proshop m.m. Da flere og flere erstatter strygejernet med tøjdamperen, er det kun naturligt, at flere forhandlere er kommet til.

© 2023 Stunning.dk (kontakt@stunning.dk)

Siden er reklamefinansieret

Stunning.dk ejes og drives af Effecto ApS

Til toppen