Du er i gang med at læse
Philips skægtrimmer: Her er vores favoritter fra Philips

Philips skægtrimmer: Her er vores favoritter fra Philips

Philips skægtrimmer

Philips skægtrimmere har været populære blandt både frisører, barbere og private i årevis, og det er ingen tilfældighed. Vi har valgt at dykke ned i producentens udvalg af trimmere for at kunne gøre dig klogere på, hvad du kan forvente.

Philips er kendt for deres høje kvalitet, effektivitet og brugervenlighed. Ikke desto mindre er der stadig forskel på modellerne i deres sortiment, hvorfor det er vigtigt at huske, at du skal vælge din Philips trimmer med afsæt i dine egne behov og ønsker.

I denne guide præsenterer vi dig for udvalgte hårtrimmere fra producenten, ligesom der venter dig en masse information om, hvilke fordele der er ved dette brand, hvad deres trimmere koster m.v. Der er derfor al mulig god grund til at blive hængende.

Anbefalede skægtrimmere fra Philips:

Philips OneBlade Pro – Bedste Philips skægtrimmer

Philips OneBlade Pro skægtrimmerHvis du er på udkig efter den bedste Philips skægtrimmer, så er det deres OneBlade Pro, der løber med prisen. Den leverer nemlig en god trimmeoplevelse, samtidig med at den er fornuftigt prissat. Du får altså rigtig meget værdi for pengene med lige netop denne model.

OneBlade Pro har vundet en designpris for sit enkle og meget stilrene design, der er knap så kluntet, som nogle af de andre skægtrimmere, der findes på markedet. Men det flotte design stopper den naturligvis ikke fra at være en knivskarp skægtrimmer, der sikrer en god barbering.

Philips OneBlade Pro kan både bruges til våd og tør barbering, og kommer med en trimmekam, der har 14 forskellige indstillinger. Batteriniveauet bliver vist på en lille LED-skærm, og så sikrer barberhovedet, at knivbladene ikke kommer for tæt på huden. Det betyder mindre irriteret hud, færre røde knopper og forhåbentlig ingen snitsår.

Skægtrimmeren er trådløs og kan oplades på cirka en time. Herefter holder den strøm i hele 90 minutter (1,5 time), så der er rig mulighed at klare skægtrimningen når som helst.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

 • Vandtæt, så den kan skylles og bruges under bruseren
 • 14 forskellige længdeindstillinger
 • LED display, der viser strømniveau
 • Opbygget, så den er skånsom mod huden

Sammenlign priser:

i samarbejde med PriceRunner

 

Philips 9000 Prestige skægtrimmer BT981015 – Bedst i test Philips skægtrimmer

Philips skægtrimmer med etui Hvis man ser bort fra prisen og bare skal have den absolut bedste skægtrimmer fra Philips, så kan man med fordel kigge på deres 9000 Prestige model, der kan det hele og lidt til. Vi kan passende starte ud med at tale om den lange batteritid; den kan nemlig køre i hele 120 minutter (2 timer) efter bare 1 times opladning.

Philips 9000 Prestige BT981015 er også en skægtrimmer, der er udstyret med SteelPrecision teknologi, hvilket betyder, at den har en indbygget metalkam og en meget stærk skærer. De kraftige materialer betyder, at skæresystemet ikke bøjer under pres i samme grad, som de ville gøre, hvis de var udført i plastik. Det betyder, at du får en knivskarp barbering, der giver gode resultater hver gang.

Men det stopper ikke der. Skægtrimmeren her er også udstyret med en Power Adapt Sensor, der hele tiden vurderer, hvor tæt hårene sidder der, hvor du barberer lige nu. Denne information bliver brugt til automatisk at justere motorens hastighed, så du får den perfekte skægtrimning.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

 • 13 forskellige længdeindstillinger
 • Metalskær- og kam, der sikrer skarp og præcis trimning
 • Kan rengøres under rindende vand
 • Følger ansigtets konturer

Sammenlign priser:

i samarbejde med PriceRunner

 

Philips BT7500/15 skægtrimmer – Den billige skægtrimmer

Hvis du gerne bare vil have en effektiv skægtrimmer, der ikke behøver at koste en formue, men stadig er et godt valg til prisen, kan du overveje Philips BT7500/15. Det er en simpel model uden et væld af fancy funktioner, men til gengæld er den også til at betale.

Her kan du nemt få dit ønskede look, da du kan vælge mellem hele 20 forskellige længdeindstillinger. Det betyder også, at trimmeren her kan klare længere hår, uden motoren har problemer med at følge med. Faktisk kan du trimme i helt op til 75 minutter, hvorefter det blot tager 1 times opladning, før batteriet er fuldt ladt op igen.

Fordelen ved denne model er også, at den er udstyret med et såkaldt Vacuum Trimmer system, der automatisk støvsuger de afklippede hår op i et kammer, som efterfølgende kan tømmes. Så behøver du ikke at døje med at gøre rent efter hver barbering, da du blot kan tømme de opsamlede hår i skraldespanden.

Hvis det skal være helt præcist, kan du sætte præcisionstrimmermodulet på skægtrimmeren her og dermed få de helt skarpe kanter og detaljer, som ellers kan være svære at opnå.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

 • 20 forskellige længdeindstillinger
 • Op mod 75 minutters brugstid
 • Støvsugerfunktioner, der opsamler afskårne hår
 • Selvslibende knivblade

Sammenlign priser:

i samarbejde med PriceRunner

 

Hvilken Philips skægtrimmer skal jeg vælge?

Du har rigtig mange valgmuligheder, såfremt du ønsker at købe en trimmer fra Philips. Det er naturligvis en fordel, da det garanterer, at udvalget også indeholder noget for dig.

Omvendt er dette dog også med til at besværliggøre dit valg, da det – desværre – ikke er alle modeller, der vil være tiltalende for dit vedkommende. Af denne grund er du nødt til at sortere i deres udvalg for at finde dén model, der er den rette for dig.

Heldigvis har Philips gjort dette forholdsvis nemt for dig, da de har valgt at inddele deres sortiment i en række serier. Derfor skal du bare vælge den serie, der synes at være den, der stemmer bedst overens med de tanker, du har gjort dig.

I de kommende afsnit præsenteres du for følgende serier:

 • S9000
 • S7000
 • S5000
 • S3000

S9000

S9000 er for dig, der ikke vil gå på kompromis. Du får her en trimmer, der er forsynet med den helt nye Steel Precision-teknologi. Det er en teknologi, der består af en integreret metalkam og en stærk skæreenhed.

Systemet bøjes ikke på samme måde en plastkam, uanset hvor hårdt der trykkes. Derved er du garanteret, at du med en Philips S9000 altid får en lige og præcis trimning. Metalknivene forbliver desuden skarpe hele livet, ligesom de har en særlig geometri, der muliggør præcis klipning af selv det tykkeste hår.

Foruden dette byder trimmeren på hele 30 forskellige længdeindstillinger med præcisionstrin på 0,2 mm. Du bruger blot maskinens zoomhjul til at vælge mellem de mange længdeindstillinger, der varierer fra 0,4 mm. til 10 mm.

Philips har sørget for, at S9000-serien er forsynet med et kraftigt Li-ion-batteri. Dette batteri giver op til 120 minutters brugstid efter blot en times opladning. Det kan ligeledes lynoplades, hvilket giver batterikapacitet til en enkelt trimning på blot fem minutter.

Video:

OBS: Rettighederne til videoen tilhører Philips

Philips S9000 er tilegnet den kompromisløse forbruger

S7000

Trimningen af skægget kan resultere i en del oprydning. Er du en af dem, der er træt af dette, er S7000 fra Philips noget for dig. Den er nemlig udstyret med en kraftig sugefunktion, der har en stærk luftgennemstrømning, der opfanger op til 95 % af de afklippede skægstrå.

Dertil er den også udstyret med en Lift & Trim PRO-funktion, der løfter hver enkelt hårstrå op i en optimal position. Det medfører, at du får en jævn trimning med et enkelt strøg. Det gør din trimning hurtigere, men også mere jævn og flot.

På lige fod med flere andre modeller fra Philips, er S7000-serien også forsynet med dobbeltæggede blade i rustfrit stål, der sliber sig mod hinanden, mens du trimmer. Derfor bliver de ved med at holde sig skarpe og være effektive.

Antallet af længdeindstillinger er vigtigt for de fleste. Er det også tilfældet for dig, så kommer du til at elske S7000, der har hele 20 længdeindstillinger, der varierer fra blot 0,5 mm. og op til 10 mm.

Video:

OBS: Rettighederne til videoen tilhører Philips

S5000

Philips har også bevist, at det ikke nødvendigvis behøver at koste en mindre formue at købe en god trimmer til skægget. Deres S5000-serie er nemlig bestående af maskiner, der kan købes til priser, hvor de fleste kan være med.

Det er dog ikke ensbetydende med, at du skal forvente, at du af den grund går på kompromis. Med en sådan maskine kan du både trimme præcist, jævnt og hurtigt i et enkelt strøg. Dette kan du takke det indbyggede Lift & Trim PRO-system for.

Desuden er S5000-serien et godt valg, hvis du vil have mange forskellige længdeindstillinger. Der medfølger nemlig to trimmekamme, der medfører, at du kan justere længdeindstillingen fra 0,4 mm. og op til 20 mm. Derfor kan alle finde en ideel længdeindstilling.

Rengøringen af din skægtrimmer er naturligvis vitalt. Det er du sikkert heller ikke i tvivl om. Alligevel er der mange, der undlader at gøre det. Det behøver du ikke med Philips S5000, da den er 100 % vandtæt. Det er ensbetydende med, at det er nemt og hurtigt at rengøre den.

Video:

OBS: Rettighederne til videoen tilhører Philips

S3000

For ganske få penge kan du købe et Philips S3000-sæt. Det er en 8-i-1-multitrimmer, der gør det let at føle sig velplejet. Med i købet får du nemlig et hav af tilbehørsdele, hvorfor du har de bedste forudsætninger for at skabe det look, du ønsker at skabe.

Ovenstående er selvfølgelig ensbetydende med, at du har mulighed for at bruge den til både skæg og hår. Du kan bruge den uden kam, hvis du vil opnå rene, skarpe linjer, men du kan også bruge skæg- eller hårkammene til at style.

Skæreelementerne er ikke blot effektive, men er også vedligeholdsfrie og selvslibende. Derved holder de sig skarpe og effektive, uden at der er behov for at oliere dem. Det er fordelagtigt, da du derved ikke oplever, at de mister effekt i takt med, at den bruges.

En af ulemperne ved at vælge de billige alternativer som S3000-serien er, at batteriet ikke er nær så kraftigt. Det giver dig 60 minutters driftstid på en fuld opladning, men opladningstiden lyder på 8-16 timer. Det er derfor ét af de kompromisser, du må affinde sig med.

Video:

OBS: Rettighederne til videoen tilhører Philips

Andre anbefalede skægtrimmere

Førnævnte modeller er selvfølgelig blot et udpluk af de trimmere, der er at finde i Philips’ sortiment. De serier og modeller, der er beskrevet herover, er dog blandt de mest populære. Det skyldes ganske enkelt, at de passer til rigtig mange brugere.

Hvis du oplever, at de modeller, der er at finde i serierne herover, ikke harmonerer med de tanker, du har gjort dig, er det ikke ensbetydende med, at Philips ikke har noget, der tiltaler dig.

Eksempelvis er OneBlade Pro én af de modeller, der er særligt populære for tiden. Det er nemlig et revolutionerende multiværktøj, der kan både trimme, style og barbere alle skæglængder med ét og samme barberhoved.

Det er dog ikke kun OneBlade Pro, der er et populært valg. Det er også tilfældet for Philips BT5200/16, som bedst kan beskrives som en midtermodel. Netop derfor er det en model, der appellerer til rigtig mange.

Uanset hvad dine behov og ønsker er, vil du kunne finde en skægtrimmer fra Philips, der lever op til disse. Derfor er der heller ikke konkrete modeller, der kan anbefales til alle, da det handler om at finde noget, der stemmer godt overens med de kriterier, du har.

I denne forbindelse er det selvfølgeligt særligt vigtigt at være fokuseret på, hvad du skal bruge den til. Er det udelukkende til at trimme dit skæg? Skal den også kunne bruges dit hår? Eller er det planen, at den udelukkende skal bruges til trimning af intim karakter?

Vi anbefaler også at kigge på følgende modeller:

 • OneBlade Pro
 • BT5200/16

Med OneBlade Pro er du sikret en multifunktionel skægtrimmer

Derfor skal du købe en skægtrimmer fra Philips

Står du over for at skulle købe en skægtrimmer fra Philips, bør du ikke betvivle, at du har et bredt spektrum af forskellige muligheder.

Læs også
Hårtørrer

Er du endnu ikke fast besluttet på, at din kommende trimmer skal være fra Philips, kan du herunder læse en række årsager til, hvorfor en Philips-skægtrimmer er et fornuftigt køb.

Philips skægtrimmer

1) Flotte og brugervenlige trimmere

Om end udseendet næppe er det vigtigste, når du skal købe en skægtrimmer, er det alligevel et aspekt, som de fleste går op i. Det har de heldigvis bidt mærke i hos Philips, hvorfor deres trimmere byder på et moderne og flot udseende.

Er det vigtigt for dig, at din trimmer er flot og nydelig, er Philips et godt bud. Det samme gør sig gældende, hvis du vægter brugervenligheden højere end et utal af unødvendige funktioner. Det er nemlig også noget, som Philips har fokus på.

2) De lader hurtigt og har en lang batterilevetid

De fleste modeller fra Philips kan bryste sig af at være udstyret med et stærkt batteri. Det betyder ikke blot, at de kan holde batteri i lang tid, men også, at de kan lades hurtigt op. Begge dele er naturligvis en klar fordel i det daglige.

Hvad der dog særligt er værd at bide mærke i er, at der er flere af modellerne, der kan lades op på få minutter, hvorfor du aldrig er nødt til at opgive trimningen grundet et lavt batteriniveau. Det er der mange, der får stor glæde af i hverdagen, hvis de har glemt at få ladet den op, og skal bruge den.

3) Priserne er fair

Til trods for, at der er stor forskel på, hvad du skal betale for en trimmer fra Philips, er de fleste af modellerne prissat på fornuftig vis. Du skal derfor ikke være bekymret for, hvorvidt du ender med at betale overpris for én af de mange skægtrimmere fra den anerkendte producent.

Vil du være sikker på, at du ikke går på kompromis med ét eneste aspekt, er du dog stadig nødt til at betale for det. Omvendt kan du sagtens finde en billig maskine, hvis du ved, at du ikke har behov for et stort antal funktioner m.m.

4) Garanti for en tæt og flot barbering

Philips’ mange skægtrimmere er blevet udviklet med et særligt fokus på at kunne give en tæt og flot barbering. Er du træt af, at din nuværende maskine ikke giver den trimning eller barbering, som du gerne vil have, er det på tide, at du skifter den ud.

Det er dog ikke ensbetydende med, at du er tvunget til at vælge en tæt barbering. Hvis du foretrækker, at din skæglængde er en kende længere, er der også mulighed for dette. På de fleste modeller er der nemlig et utal af længdeindstillinger, som du kan vælge mellem.

5) Ofte vandtætte og vaskbare

Det er de færreste, der har lyst til at bruge for meget tid på rengøringen af deres trimmer. Er du en af dem, der helst undgår at bruge tid på dette, kan vi glæde dig ved at fortælle, at hovedparten af Philips’ udvalg af skægtrimmere er vandtætte og vaskbare.

Det er ensbetydende med, at skægtrimmerne rengøres ved blot at vaske dem under rindende vand. Derfor er det klaret på ganske kort tid, hvilket hjælper dig med at opretholde en god hygiejne. Ligeledes medfører det også, at maskinen holder sig effektiv og indbydende.

6) Masser af ekstraudstyr

Når du køber en skægtrimmer fra Philips, medfølger der typisk et bredt spektrum af ekstraudstyr. Det gør sig i særdeleshed gældende, hvis du beslutter at købe en af deres multitrimmere. Det er nemlig maskiner, der er udviklet til at kunne tjene flere formål.

Vil du gerne have en (skæg)trimmer, der kan bruges til andet, end blot at trimme dit skæg, er det derfor en multitrimmer, der er det rette valg. I mange tilfælde kan du bruge dem til at fjerne næsehår, trimme dit hår og meget mere.

Mand får trimmet sit skæg

Hvad koster en god skægtrimmer fra Philips?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad en god trimmer fra Philips koster. Deres modeller er nemlig gode på hver deres måde. Deres topmodeller er naturligvis fyldt til randen med funktionalitet og moderne teknologi, mens andre er mere brugervenlige og enkle at bruge.

Deres sortiment dækker over modeller, der koster fra blot få hundrede kroner til flere tusinde kroner. Hvad en god trimmer koster afhænger derfor af, hvad du betragter som værende en god trimmer.

Hvis du leder efter en professionel trimmer, som du kender det fra frisøren, er det selvfølgelig i den høje ende af prisskalaen, man befinder sig. Skal den blot være simpel og kunne trimme dit skæg, har du næppe behov for en sådan model, hvorfor du dermed kan spare penge.

Du kan forvente følgende priser:

 • Den lave prisklasse – 200-400 kr. (skægtrimmere med meget få funktioner)
 • Den mellemhøje prisklasse – 450-600 kr. (alsidige skægtrimmere med en del funktioner)
 • Den høje prisklasse – 650-2.500 kr. (professionelle trimmere med alt i udstyr og funktioner)

Med andre ord skal du forvente at give mellem 200 og 2.500 kr. for din næste skægtrimmer fra Philips.

Sådan slipper du endnu billigere ved køb af en skægtrimmer

Hvis du har intentioner om at købe en skægtrimmer fra Philips, ønsker du sandsynligvis at spare penge, hvor du kan. Der er ikke nogen grund til at betale overpris, hvis det kan undgås – og det er faktisk ret nemt at undgå det.

Der findes et stort antal forhandlere af disse maskiner på nettet. Produkterne er hundrede procent ens, men til gengæld varierer priserne markant, hvorfor du ved at sammenligne priser er i stand til at finde ud af, hvor du kan gøre den bedste handel. Det betyder, at du på denne måde også kan spare penge på dit køb.

Hvis du har i sinde at købe en skægtrimmer, anbefales det derfor, at du udvælger den model, der har din interesse, hvorefter du sørger for at lave en grundig sammenligning af forhandlernes priser.

Du finder ofte de billigste priser på Philips skægtrimmere online

Philips som brand

Philips er et brand, der er kendt hele verden over. Det er et brand, der er kendt for at levere en uovertruffen kvalitet til fornuftige priser. Er du træt af at betale overpris for hårtrimmere, barbermaskiner eller andre maskiner i denne dur, bør Philips være dit kommende valg.

Desuden er Philips også et brand, der er kendt for at være med helt i front, når det kommer til den seneste teknologi. Det er bestemt også noget, der gør sig gældende, når det kommer til deres mange skægtrimmere.

Skægtrimmerne byder dog ikke kun på moderne teknologi, men også systemer og konstruktioner, der på positiv vis adskiller dem fra konkurrenterne. Derfor er du på mange punkter garanteret at få en innovativ løsning, hvis du beslutter at vælge en skægtrimmer fra Philips.

Det er selvfølgelig ensbetydende med, at der er adskillige årsager til, at du roligt kan vælge at investere i en trimmer fra Philips – uanset om du skal bruge den til skæg, hår eller begge dele. Du kan nemlig være helt sikker på, at du får god værdi for dine penge.

Derfor skal du vælge Philips:

 • Kvalitet for alle pengene
 • Med på beatet mht. den teknologiske udvikling
 • Nyeste systemer og konstruktioner

Skægtrimmere

Her kan du købe skægtrimmere fra Philips

Du finder mange danske forhandlere af skægtrimmere fra Philips. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvor du skal købe den trimmer, du har set dig lun på.

I stedet for blot at købe den hos den første webshop, hvor du finder den, er det vigtigt, at du sammenligner priser på tværs af de forskellige webshops, som tidligere nævnt.

Er du i tvivl om, hvor du skal starte med at lede, kan du passende kigge på udvalget hos forhandlere som Proshop, Made4men, Elgiganten og Bilka. Det er fire vidt forskellige forhandlere, der dog alle har et imponerende udvalg af Philips skægtrimmere.

Spørgsmål og svar om Philips skægtrimmere

Hvor mange års garanti er der på en Philips trimmer?

Det varierer, hvor mange års garanti der gives på Philips’ skægtrimmere. På de fleste modeller gives der dog to års garanti. Dette vidner naturligvis om, at producenten selv stoler på kvaliteten og den vedvarende effektivitet af deres maskiner.

Hvordan bruger jeg en skægtrimmer fra Philips?

Det er naturligvis ikke vanskeligt at bruge en skægtrimmer fra Philips. Faktisk er det en af de markante fordele ved disse trimmere, at deres brugervenlighed er i top. Det er ensbetydende med, at alle kan finde ud af at bruge dem.

Fordele og ulemper ved producentens trimmere:

Fordele

Philips har en skægtrimmer for enhver smag og ethvert budget

Philips yder 2 års produktgaranti (fra købsdatoen)

Minimalt vedligehold

En verden af tilbehør og reservedele

Konkurrencedygtige priser

Ulemper

Mange af trimmerne har en lang opladningstid

Brugstiden pr. opladning kan være kort (men varierer fra trimmer til trimmer)

© 2023 Stunning.dk (kontakt@stunning.dk)

Siden er reklamefinansieret

Stunning.dk ejes og drives af Effecto ApS

Til toppen