Du er i gang med at læse
Crepejern: Her er markedets mest populære crepejern

Crepejern: Her er markedets mest populære crepejern

Pige har brugt crepejern

Har du i sinde at investere i et crepejern? I så fald er du sandsynligvis opmærksom på, at dine muligheder er mange. At det forholder sig således er både en fordel og en ulempe. Mere om dette herunder.

Det er en fordel, da det garanterer, at du blandt udvalget finder et crepejern, der er som skabt til dig og dit hår. Det er dog i lige så høj grad en ulempe, da det store, differentierede udvalg naturligvis indeholder en række jern, der ikke harmonerer med dine behov.

KØB BILLIGE CREPEJERN HER→

Leder du efter et godt crepejern, rådes du derfor til at starte med at skabe et overblik over dine ønsker og behov. Det vil nemlig gøre dit valg betydeligt nemmere. I guiden vil vi hjælpe dig med at finde det bedste crepejern med afsæt i dine ønsker.

HH Simonsen ROD VS6 Crimping Iron – Bedste crepejern med lang garanti

HH Simonsen crepejernHH Simonsen er kendt for at lave elartikler af høj kvalitet, og dette ROD VS6 Crimping Iron er naturligvis ingen undtagelse. Du får nemlig 5 års garanti og er dermed sikret, hvis der skulle opstå problemer med det.

ROD VS6 crepejernet varmer hurtigt op til helt op mod 210 grader, og det er udstyret med en 3 meter lang ledning, så du ikke behøver at stå lige ved siden af en stikkontakt. Når du køber det, får du ovenikøbet også en pose med, så du kan opbevare crepejernet sikkert og forsvarligt.

Designet på ROD VS6 Crimping Iron er meget ergonomisk, hvilket sikrer en behagelig brugsoplevelse. Og så er den naturligvis bygget med ét formål; at give dit hår masser af fylde helt nede fra hovedbunden uden behov for yderligere produkter eller toupering.

Varmepladerne, som naturligvis skal kunne håndtere meget varme, er udstyret med det, man kalder for keramisk teflon-coating. Det er med til at sikre, at håret ikke sætter sig fast, når crepejernet bruges – også selvom der er lak i. Samtidig er de ophængt på fjedre, hvilket reducerer trykket på håret og dermed også risikoen for skader.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

 • Justerbar temperatur på mellem 110 og 210 grader
 • 3 meter lang ledning med pivot funktion
 • Keramisk teflon-coating og fjederophængte varmeplader
 • Høj kvalitet og 5 års garanti

Sammenlign priser:

i samarbejde med PriceRunner

 

ghd Contour Crimper (Limited Edition) – Et bedst i test crepejern

ghd crepejernghd Contour Crimper i en Limited Edition udgave er et crepejern, der i den grad gør det nemt og hurtigt at crepe sit hår. Det kan både være med til at skabe volumen, give dig et mere råt look eller bare give lidt ekstra effekter til håret.

Contour Crimper modellen fra ghd er udstyret med keramiske plader, som konstant har en temperatur på 185 grader. Dermed er du sikret en jævn og stabil varme på dit hår, hvilket er en god ting. Og med en 2,7 meter lang ledning behøver du heller ikke at stå klos op ad en stikkontakt, når du bruger crepejernet her.

For at undgå potentielle skader, er ghd Contour Crimper udstyret med det, som man kalder for en sleep-mode funktion. Det betyder, at den automatisk – efter 30 minutters inaktivitet – slukker. Dermed risikerer man ikke, at der ligger et 185 grader varmt crepejern på badeværelset, på soveværelset eller i entréen, fordi man glemte at slukke for det, da man var færdig med at bruge det.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

 • Konstant varmetemperatur på 185 grader
 • 2,7 meter lang ledning
 • Keramiske og bevægelige varmeplader
 • Automatisk sleep-mode funktion

Remington S3580 Crepejern – En billig model

Remington crepejernHvis de tidligere præsenterede modeller har været for dyre, og du er på udkig efter et billigt crepejern, så er Remington S3580 muligvis det rette valg for dig. Her får du nemlig en særdeles velfungerende model til en rigtig god pris.

Du kan blandt andet se frem til antistatiske keramiske varmeplader, der er belagt med en glideoptimeret belægning. Det kan lyde fancy, men i bund og grund betyder det blot, at du er sikret en hurtig og jævn behandling af dit hår, uden at det går udover hårets friskhed.

Crepejernet kan varmes helt op til 220 grader, og er i øvrigt udstyret med en LED-indikator, der fortæller, hvornår det er klar. Hvis du skulle glemme at slukke for det selv, så er også denne model udstyret med en automatisk afbryder, der slår til efter 1 time.

Når du køber Remington S3580, kan du i øvrigt også se frem til 3 års garanti – på trods af, at du køber et billigt crepejern. Det betyder med andre ord, at hvis der skulle opstå problemer med jernets funktionalitet, så er du dækket af garantien.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

 • Justerbar temperatur på mellem 150 og 220 grader
 • Varmer op på 30 sekunder
 • 1,8 meter lang ledning
 • 3 års garanti

Sammenlign priser:

i samarbejde med PriceRunner

 

De bedste mærker inden for crepejern

Er du på udkig efter et crepejern, bør du ikke betvivle, hvorvidt du har mange valgmuligheder, for dét har du!

Der er dog nogle producenter, der har gjort sig mere bemærket end andre. Vi har valgt vores favoritter ud og vil i de kommende afsnit kort omtale de udvalgte producenter.

Hvis du køber et crepejern fra en af de nedenstående producenter, er du derfor i gode hænder. Læser du en vilkårlig test af crepejern, vil du sandsynligvis også opdage, at flere af de testvindende crepejern stammer fra nogle af de fremhævede brands.

Vi kan varmt anbefale at kigge nærmere på følgende mærker:

 • HH Simonsen
 • BaByliss
 • GHD

HH Simonsen

HH Simonsen er en dansk producent, der især har gjort sig bemærket ved at udvikle kvalitetsprodukter til hårstyling til fornuftige penge. I deres sortiment finder du bl.a. adskillige anmelderroste crepejern, hvorfor de sandsynligvis også har ét, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig.

Beslutter du dig for at købe et crepejern fra danske HH Simonsen, er du garanteret, at du får et professionelt produkt. Skal det bruges mere end et par gange om måneden, rådes du til ikke at gå på kompromis med kvaliteten, og her er HH Simonsen værd at fremhæve.

Fordele:

 • Dansk kvalitet
 • Tilegnet både professionelle frisører og private forbrugere
 • Høj brugervenlighed
 • Høj sikkerhed
 • Rejsevenlige crepejern (gælder ikke alle deres jern)

HH Simonsen er det foretrukne valg blandt mange frisører (kvalitetsstempel)

Udvalgt crepejern fra HH Simonsen:

OBS: Rettighederne til videoen tilhører HHSIMONSEN

BaByliss

BaByliss er ét af verdens førende brands, når det kommer til elektronik inden for personlig pleje. Det omfatter alt lige fra barbermaskiner til crepejern. Vil du være på den sikre side, når du anskaffer dig et crepejern, så er BaByliss bestemt ikke et dårligt valg.

I forhold til et brand som HH Simonsen, så er BaByliss en kende billigere. Er det vigtigt for dig, at dit kommende jern ikke er for dyrt, er BaByliss et ideelt valg for dig. Må det gerne koste ekstra, hvis blot kvaliteten følger med, er HH Simonsen eller GHD sandsynligvis et bedre valg for dig.

Fordele:

 • Yderst prisvenlige crepejern
 • God kvalitet til prisen
 • Ergonomiske greb

Udvalgt crepejern fra BaByliss:

OBS: Rettighederne til videoen tilhører Anwen

GHD

GHD minder på mange punkter om BaByliss. Her er der nemlig også tale om et brand, der har formået at cementere sig som værende førende inden for elektronik til personlig pleje. Derfor er der bestemt heller ikke noget at være bekymret for, når det kommer til GHD.

Hertil er det også værd at nævne, at GHD er et brand, der bruges af både dygtige stylister og frisører hele verden over. Hvis du har i sinde at købe et crepejern, som du ved bruges af professionelle, er det ikke nogen dårlig idé at tage et kig på udvalget fra GHD.

Fordele:

 • Intelligent og skånsom varmeteknologi
 • Populært og anerkendt brand (mange af de professionelle frisører vælger GHD)
 • Let og sikker betjening
 • Passer til de fleste hårtyper
 • Varm på rekordtid

Udvalgt crepejern fra GHD:

OBS: Rettighederne til videoen tilhører ghd

Hvad er et crepejern?

Ikke alle er klar over, hvad et crepejern er. Det skyldes sandsynligvis, at det minder meget om et bølgejern, hvorfor mange tror, at det er det samme.

Det er det dog ikke. Der er nemlig en række mindre forskelle mellem de to typer jern. Et crepejern er udviklet til at kunne lave specielle bølger i håret, som er mere detaljerede og præcise, end de bølger, der kan laves med et bølgejern.

Foruden at kunne bruge dit crepejern til at lave bølger i håret, er det også brugbart, hvis du ønsker at give dit hår mere volumen.

Som følge af dette, så vil et crepejern i de fleste tilfælde også kunne erstattet et bølgejern alt afhængig af dine konkrete behov. Under alle omstændigheder har du i hvert fald friheden til at skabe en unik frisure med crepejern.

Opsummeret:

 • Crepejernet kan bruges til at skabe mere præcise og detaljerede krøller end bølgejernet
 • Crepejernet kan bruges til at give håret mere volumen

Valg af crepejern

Du har givet dig selv en svær, men bestemt ikke umulig, opgave, hvis du har besluttet dig for at finde frem til det helt rigtige crepejern til dig.

Ikke nok med, at udvalget er stort, så vil du også skulle forholde dig til en lang række specifikationer og features, som du måske ikke tidligere har skænket en tanke.

Det helt centrale er, at du får fundet et crepejern, der passer til netop din hårtype, og som kan indfri netop de specifikke ønsker, som du måtte have. Det kræver, at du blandt andet forholder dig til følgende:

 • Temperaturindstilling
 • Opvarmningstid
 • Metalliske eller keramiske plader
 • Grebets ergonomi
 • Andre vigtige forhold

Kvinde med bølget hår

Temperaturindstilling

Et godt crepejern skal helst byde på en række forskellige temperaturindstillinger.

Derfor skal du så vidt muligt finde et jern med justerbar temperaturindstilling. Efterhånden byder de fleste jern på denne mulighed, hvorfor dette bør være en let opgave.

Om du skal bruge crepejernet ved en høj eller lav temperatur afhænger af din hårtype. Er dit hår tyndt og fint, så kan du sagtens style dit hår ved en lav temperatur. Er dit hår til gengæld tykt og / eller krøllet, så har du brug for et crepejern, der kan style ved en høj temperatur.

Opvarmningstid

Dernæst bør du være opmærksom på crepejernets opvarmningstid. Det er nemlig ikke helt underordnet, om jernet bliver varmt på 25, 50 eller 100 sekunder. Vores erfaring med crepejern viser, at opvarmningstiden kan variere meget, hvorfor du ikke kan tage som en selvfølge, at det givne crepejern varmer hurtigt op.

Jo kortere opvarmningstid, desto mere dyrebar tid kan du spare i hverdagen.

Et godt crepejern skal præstere en opvarmningstid på under 30 sekunder

Metalliske eller keramiske plader

Du vil måske også komme i tvivl om, hvorvidt du skal købe et crepejern med metalliske eller keramiske plader.

Spørger du os, så er keramiske plader vejen frem. Godt nok er jern med metalliske plader betydeligt billigere, men hvis du vil skåne dit hår mest muligt, så bør de keramiske plader være at foretrække.

Grebets ergonomi

Skal et crepejern være nemt og bekvemt at arbejde med, så er det alfa og omega, at det byder på et ergonomisk greb. Derfor bør du undersøge dette, inden du køber et nyt crepejern. Optimalt set skal du prøve at have crepejernet i hånden inden køb.

Andre vigtige forhold

I de forrige afsnit kom vi ind på en lang række vigtige ting vedr. crepejern. Det er ting, som du skal have med i baghovedet, når du skal investere i et crepejern. Vi gør dog opmærksom på, at dine krav ikke nødvendigvis skal begrænse sig til førnævnte.

Af andre vigtige forhold kan der nævnes følgende:

 • Længden på ledningen (en lang ledning vil gøre det hele lidt lettere)
 • Design, form og vægt
 • Garanti
 • Funktioner (autosluk, vaskbart etc.)
 • Pris

Pige har brugt crepejern

Værd at vide om mini crepejern

Crepejern fås i mange forskellige størrelser. Derfor kan det være vanskeligt at beslutte, hvilken størrelse der er den rette for dit vedkommende.

Læs også
Massagepude

Et mini crepejern er dog en populær løsning blandt dem, der ønsker at lave små bølger i håret. Det er dog ikke alle mini crepejern, der faktisk er i stand til dette.

Dette skyldes, at der er mange producenter, der blot kalder deres produkter for mini crepejern, fordi den fysiske størrelse gør det nærliggende. Ønsker du at bruge apparatet til at lave små bølger, skal den være forsynet med snævre plader, da disse laver mindre krøller og bølger.

Leder du efter et mini crepejern, er det dog vigtigt at gøre klart, hvorvidt det søges med henblik på at lave små krøller eller ej. Hvis du blot vil have, at det skal være småt, så det er nemt at have med i tasken, er der også mulighed for dette.

Faktisk findes der rigtig mange rejsevenlige crepejern på det danske marked. Disse kan du med fordel kigge nærmere på, hvis du ofte er på farten og gerne vil have mulighed for at style dit hår, uanset hvor du befinder dig i verden.

Et mini crepejern er et must-have for rejseglade kvinder

Guide til at bruge apparatet

Det er vanskeligt at udarbejde en konkret guide til brug af et crepejern. Det skyldes ikke, at det er et vanskeligt apparat at bruge, men derimod, at jernet kan bruges til at lave en lang række forskellige frisure.

Mere voluminøst? Ønsker du eksempelvis at bruge crepejernet til at gøre dit hår mere voluminøst, skal du crepe det inderste lag af håret. Derved vil kun en smule af det være synligt på overfladen. Dernæst skal du blot rede håret ud, så det kommer til at fremstå både stort og flot, uden at de små bølger er til syne.

Flot crepet frisure? Vil du i stedet lave en stor, flot crepet frisure, er dette også muligt. Det gør du blot ved at starte med at stryge håret med jernet tæt på rødderne, hvorefter du lader det glide ned til de nederste rødder.

For at få det bedste resultat skal du selvfølgelig gøre dette ved alle sektioner i dit hår. Det er vigtigt at huske, at du får alt det inderste hår med. Det er nemlig det, der får dit hår til at fremstå stort.

Den perfekte havfrue-frisure? Du har også mulighed for at style dit hår efter den ikoniske havfrue-frisure. De perfekte bølger med lige afstand mellem krøllerne vil fremstå eksotiske og fejlfri. For at opnå et sådant resultat skal du først rede dit hår, hvorefter du skal crepe det jævnt. Det er både nemt og hurtigt gjort.

Hår efter brug af crepejern

Forskellen på crepejernet og bølgejernet

Et crepe- og et bølgejern minder på mange punkter om hinanden. Derfor kan det også virke vanskeligt at kende forskel på de to apparater.

Den hovedsagelige forskel er, at du med et crepejern kan skabe små og spændende bølger, mens du med et bølgejern vil have gode forudsætninger for at skabe store, glamourøse bølger og krøller alt afhængig af dit valg af temperaturindstilling.

Det vil sige, at du skal definere dit valg af enten crepe- eller bølgejern ud fra, hvorvidt du ønsker små eller store bølger. Hvis det skal være små bølger, er det crepejernet, du er bedst tjent med.

Vi vil mene, at der er fordele og ulemper ved begge typer af jern, hvorfor det er en smagssag, hvad man er til. Optimalt set skal du bare købe både et crepejern og et bølgejern, så du får det bedste fra begge verdener.

Forhandlere af crepejern

Du kan finde rigtig mange forhandlere af crepejern på det danske marked. Da de ikke alle har de samme crepejern i sortimentet, så er det samlede udvalg på nettet ikke blot stort, men også yderst differentieret. Det sikrer, at du også kan finde en model, der er som skræddersyet til dine behov.

Netop derfor anbefales det, at du giver dig tid til at definere dine konkret behov og krav, før du giver dig i kast med at lede efter et crepejern. De adskiller sig på mange punkter, hvorfor en stor del af dem ikke vil harmonere med, hvad du kræver af dit crepejern.

Som følge af dette er du nødt til at kunne sortere i udvalget. Ved du ikke, hvad du leder efter, så er det tvivlsomt, at du når i mål med din mission med at finde det perfekte crepejern.

Blandt de mange forhandlere, finder du blandt andet butikker og webshops som Bilka, Matas, Elgiganten, Proshop og Made4men. Det er meget forskellige forhandlere med forskellige koncepter, men fælles for dem alle er, at de fører er stort udvalg af crepejern.

Derfor er det selvfølgelig også oplagt, at du undersøger udvalget hos de forhandlere, der er nævnt herover. Deres samlede udvalg er stort nok til at sikre, at det har noget at byde på for alle – og derfor også for dig.

Vi kan bl.a. anbefale følgende forhandlere af crepejern:

 • Matas
 • Proshop
 • Made4men
 • Elgiganten
 • Bilka
 • NiceHair
 • Billigvoks
 • Beautycos

Crepet hår

Masser af gode tilbud online

Crepejern fås i rigtig mange forskellige prisklasser. Typisk vil du skulle betale et sted mellem 200 og 1.500 kr. for et nyt crepejern. Det kan være nærliggende at tro, at man skal lede efter en billig model, da man dermed sparer penge. Faktum er dog, at det sjældent kan betale sig at vælge en af de billigere modeller.

Det er der selvfølgelig flere årsager til, men det handler dog primært om, at du ikke får synderligt meget værdi for pengene, hvis du beslutter dig for at vælge et billigt crepejern. I stedet bør du betale en kende ekstra for en mere kvalitetsrigtig model, da du derved får mere for dine penge.

Vil du gerne være sikker på, at du ikke bruger for mange penge på dit kommende crepejern, bør du i højere grad lede efter gode tilbud end lave priser. Hold fokus på at købe et crepejern, der er blandt markedets bedste, som du kan støve op til nedsat pris.

Heldigvis er det slet ikke noget, der er umuligt, da du kan finde rigtig mange gode tilbud på nettet. Derfor er du også garanteret, at du kan finde et godt tilbud på et jern, der harmonerer med dine præferencer og kriterier.

Der er også penge at spare ved at købe et brugt crepejern via f.eks. Den Blå Avis eller Gul og Gratis. Du skal dog være meget opmærksom på jernets stand og funktionalitet, hvis du vælger at købe et brugt jern.

Du kan ofte spare mellem 10 og 30 % på crepejern online

Sådan laver du den ønskede frisure med et crepejern

Som angivet tidligere, så er et crepejern et jern, der kan bruges til at lave flere forskellige frisure. Oprindeligt er det tiltænkt at kunne bruges til at lave små bølger i håret, men det kan meget mere end det.

I og med, at det kan bruges til en bred vifte af formål, er det dog også vanskeligt at give en specifik forklaring på, hvordan det bruges.

Heldigvis er det noget, der findes adskillige guides til på nettet. Den bedste løsning er som regel at finde en YouTube video, der viser dig trin for trin, hvordan du skal bruge et crepejern til at lave den frisure, du ønsker at lave.

På denne måde kan du også finde inspiration til, hvad du kan bruge jernet til. Det kan være, at du finder ud af, at du kan bruge det på en måde, som du ikke selv havde overvejet. Det er én af fordelene ved et multifunktionelt apparat som dette.

Søg inspiration til hårstyling vha. et crepejern her:

 1. Youtube (følg f.eks. DivaProstyling, ghd Scandinavia, inStyle UK m.fl.)
 2. Instagram (følg f.eks. @inspirehairstyles, @diy.hairstyle m.fl.)
KØB BILLIGE CREPEJERN HER→

Spørgsmål og svar om crepejern

Hvilket crepejern er det bedste?

Det er vanskeligt at give et konkret svar på, hvilken af de mange modeller der er bedst. Det skyldes, at der er forskel på, hvad folk kræver og behøver. Det vil selvfølgelig sige, at du blot skal have fokus på at finde et crepejern, der harmonerer med dine krav og behov. Stil bl.a. krav til jernets funktioner, sikkerhed, opvarmningstid, ledningslængde m.v.

Hvad koster et crepejern?

Crepejern varierer ganske meget i pris fra model til model og fra mærke til mærke. I vores test af crepejern har vi både stødt på jern til 200 kroner, men der er også mere eksklusive og professionelle jern, der koster op til 1.500 kr. Vi vil dog mene, at man sagtens kan købe et godt crepejern for omkring 500-800 kr.

Hvilke fordele er der ved crepejernet?

Den mest markante fordel ved et crepejern er, at den giver dig mulighed for at lave små bølger i håret. Foruden dette giver den dig også en række andre stylingmuligheder, men det er dog primært muligheden for at lave små bølger, der appellerer til brugerne.

© 2023 Stunning.dk (kontakt@stunning.dk)

Siden er reklamefinansieret

Stunning.dk ejes og drives af Effecto ApS

Til toppen