Du er i gang med at læse
Dyson hårtørrer: De mest populære føntørrere fra Dyson

Dyson hårtørrer: De mest populære føntørrere fra Dyson

Dyson hårtørrer guide

Ønsker du at købe en ny hårtørrer, så har du mange forskellige valgmuligheder. Derfor kan valget af den rette hårtørrer virke nærmest umuligt.

Blandt de mest fremtrædende og velrenommerede producenter af hår- og føntørrere, finder du britiske Dyson. De har taget markedet med storm med deres ikoniske Dyson Supersonic, der på mange punkter sætter andre hårtørrere til vægs.

Derfor er denne Dyson hårtørrer også yderst populær, men ikke alle er villige til at betale den høje pris. Det er nemlig ikke ligefrem den billigste føntørrer på markedet, hvorfor man skal være indstillet på at betale for kvalitet, innovation og effektivitet, hvis man vælger Dyson.

I denne guide vil vi gå i dybden med, hvad der gør Dyson og deres hårtørrere til et godt valg. Vi forsøger at nå så bredt rundt, at du vil kunne få besvaret alle dine spørgsmål.

KØB EN DYSON HÅRTØRRER HER →

Hvorfor købe en hårtørrer fra Dyson?

Der er mange gode grunde til at købe en Dyson føntørrer…

Har du sat næsen op efter at forkæle dig selv med en ny føntørrer, bør Dyson derfor – uden tvivl – inddrages i dine overvejelser.

Hvis ikke du ved synderligt meget om Dysons føntørrere, kan du herunder blive klogere på en række af de fordele, der er forbundet med en sådan enhed.

Opsummeret ser vi følgende fordele ved Dysons føntørrere:

 1. Hurtig tørring
 2. Udviklet til alle hårtyper
 3. Lynhurtig motor
 4. Masser af lækkert stylingtilbehør
 5. God varmekontrol
 6. Flotte farvevarianter
 7. Høj kundetilfredshed

Fortsæt læsningen for at blive klogere på de mange fordele.

#1 Hurtig tørring

En føntørrer er ikke meget værd, hvis ikke den kan tørre dit hår på kort tid. Det er dét, der er hele essensen i en sådan enhed. Heldigvis udmærker Dyson sig på dette punkt, hvorfor du ikke skal være bekymret for, hvorvidt det er en langsommelig affære.

Dyson Supersonic er nemlig forsynet med en kraftig motor, der kombineret med den unikke Air Multiplier teknologi producerer en højtrykskerne med kontrolleret luftstrøm, der sikrer en hurtig tørring. Derved kan du tørre dit hår på rekordtid og dermed spare værdifuld tid i din hverdag. Helt konkret kan det f.eks. betyde, at du kan sove lidt længere om morgenen, fordi du ikke længere skal afsætte så meget tid til hårtørringen.

#2 Udviklet til alverdens hårtyper

Vi har alle forskelligt hår – både hvad angår længde, tykkelse og meget andet.

Derfor er det vigtigt at vælge en hårtørrer, der er egnet til dit hår. Heldigvis har Dyson taget hånd om dette, da de inkluderer et stort udvalg af ekstraudstyr, der medfører, at føntørreren kan bruges til alle typer hår.

Med i prisen medfølger der ikke blot en unik diffuser, men også en såkaldt Styling Concentrator. Begge dele er over flere omgange blevet testet og reudviklet i deres laboratorier. Det er din garanti for, at du får en hårtørrer, der også egner sig til dit hår.

#3 Op til 6 gange hurtigere motor

Dyson har forsynet deres Supersonic med en lille, kraftfuld og digital V9-motor. Den er i gennemsnit seks gange hurtigere end andre hårtørrermotorer. Det vidner om, at det er en effektiv hårtørrer, der – som tidligere angivet – kan føntørre dit hår på kort tid.

Motoren er ikke blot medvirkende til, at hårtørreren tørrer dit hår på rekordtid, men også, at du får en lang række stylingmuligheder. Derfor kommer du på flere punkter til at nyde rigtig godt af, at Dyson har udviklet den effektive motor, som deres Supersonic hårtørrer er udstyret med.

Dyson hårtørrer guide

#4 Magnetisk stylingtilbehør

Med i prisen får du også en masse forskelligt uundværligt stylingtilbehør. Det er selvfølgelig en fordel i sig selv. Hvad der dog især gør det interessant er, at tilbehøret er magnetisk. Det betyder, at det er nemt at af- og påmontere de forskellige tilbehørsstykker, når du skal bruge dem.

Har du en hårtørrer, hvor du skal udskifte tilbehøret ved at skrue eller trykke det på, kender du sandsynligvis selv til, at det kan være til gene. Det er ikke blot en langsommelig affære, men kan også volde problemer, da det kan sætte sig skævt på. Det undgår du her.

#5 Smart varmekontrol

Dit hår har ikke godt af høj varme. Det er du sikkert allerede klar over. Netop derfor bør du også holde brugen af en føntørrer på et minimum. Dyson har dog gjort, hvad de kan for at sikre, at dit hår ikke skades mere end absolut minimum.

Deres hårtørrer byder på intelligent varmekontrol, der medfører, at varmen bliver reguleret flere gange i sekundet. Enheden er nemlig i stand til at måle temperaturen over 40 gange i sekundet. Derved undgår du at udsætte håret for varmeskader, samtidig med at du beskytter dit hårs glans.

KØB EN DYSON HÅRTØRRER HER →

#6 Mange flotte farvevarianter

Du skal ikke være bekymret for, hvorvidt du kan finde en variant af den eftertragtede føntørrer, der appellerer til dig. Den fås nemlig i et bredt spektrum af flotte farvevarianter, hvorfor der naturligvis også er mindst én af dem, der falder i din smag.

Dyson hårtørrere fås bl.a. i sort / lyserød, sort / lilla og sort / nikkel

#7 Gode anmeldelser

Hårtørreren fra Dyson har fået rigtig mange gode anmeldelser. I flere tilfælde er den faktisk blevet kåret til verdens bedste hårtørrer. Hvad de fleste anmeldelser dog også har tilfælles er, at det bliver fremhævet, at du skal være villig til at betale for det, idet prisen er høj.

Hvad det vil sige er, at det er en hårtørrer, der i særdeleshed er tiltænkt dig, der nægter at gå på kompromis med noget som helst – hverken brugervenligheden, funktionaliteten, sikkerheden eller kvaliteten. Vil du gerne have det bedste af det bedste, så finder du næppe noget, der kan konkurrere med Dyson Supersonic.

Du kan finde og læse mange kundebedømmelser via dyson.dk

Dette tilbehør følger med din nye hårtørrer

Når du køber en hårtørrer fra Dyson, får du ikke blot en yderst effektiv hårtørrer. Du får også alt det tilbehør, du måtte få brug for.

Det understreger det tidligere postulat om, at du ikke kun får en føntørrer, der på effektiv vis kan tørre dit hår. Du har også rig mulighed for at benytte den i forbindelse med styling af dit hår, såfremt dette er et ønske.

Det store udvalg af medfølgende tilbehør er medvirkende til, at det er en hårtørrer, der kan opfylde enhver brugers behov. Har du været i tvivl om dette, er det ikke længere noget, der er grund til at betvivle.

Du kan glæde dig til at bruge følgende tilbehør:

 • Diffusor
 • Udglattende dyse
 • Styling koncentrator
 • Mild luft tilbehør
 • Skridsikker varmemåtte

Vil du gerne blive klogere på dette tilbehør, så fortsæt læsningen.

Diffusor

Hårtørrerens medfølgende diffuser er udviklet til at sprede luften jævnt om dine krøller. Den simulerer en naturlig tørring, hvilket medfører, at krus reduceres, og dine krøller defineres. De længere stænger resulterer samtidig i bedre forudsætninger for at style håret med større kontrol.

Udglattende dyse

Er det vigtigt for dig at opnå en glat og naturlig finish, når du tørrer dit hår med en føntørrer? Det er intet problem med en enhed fra Dyson. Her får du nemlig et smalt mundstykke med, der tørrer håret med en glat, kontrolleret luftstrøm.

Styling koncentrator

Der medfølger også en såkaldt Styling Concentrator. Den har et tyndt og bredt design, der skaber en høj hastighed af luft, som egner sig til styling. I og med, at luften er fokuseret, er det muligt at style en enkelt sektion af håret ad gangen – uden at det påvirker resten af håret.

Det er i særdeleshed et stykke tilbehør, der er relevant for dig, der bruger den varme luft i forbindelse med meget specifik styling af dit hår. Hvis blot du bruger den til at skabe ekstra volumen i håret, er det dog næppe dette tilbehør, du vælger at bruge til det.

Mild luft tilbehør

Høj varme er ikke sundt for dit hår, men det er særligt usundt for fint hår og følsomme hovedbunde. Heldigvis får du et Gentle Air mundstykke med, der udsender luft, der skaber en blid, køligere luftstrøm. Det formår den at gøre, uden at det tager lang tid at tørre håret.

Går du meget op i at skåne dit hår mest muligt, er dette tilbehør relevant for dig. Da det blot skal monteres med magnet, er det nemt at koble på. Det vil sige, at det er nemt at skåne dit hår, hvis du eksempelvis bruger den til at tørre dit hår på daglig basis.

Skridsikker varmemåtte

En varm føntørrer kan ikke lægges overalt. Det problem har Dyson heldigvis løst.

Køber du en Dyson Supersonic, får du nemlig en skridsikker varmemåtte med. På denne måtte kan du lægge din hårtørrer, hvis du midlertidigt skal lægge den fra dig, eller du ønsker at lade den køle ned.

Her bør det dog tilføjes, at det også er muligt at tilkøbe en holder. Den kan du montere på væggen på dit badeværelse, hvorfor du blot kan lade den sidde her, når den ikke er i brug. Har du en sådan holder, får du næppe brug for varmemåtten. Det ændrer dog ikke på, at den er rar at have.

Læs også
Fodspa

Hårtørring

Prisen på en Dyson hårtørrer

Der er flere ting, man studser over, når man tager et nærmere kig på den eftertragtede føntørrer fra Dyson. En af dem er, at prisen ikke just befinder sig i den lave ende. Netop derfor er der også mange, der hopper fra, inden de overhovedet har lært enheden at kende.

Det er ganske forståeligt, at man kan blive afskrækket af den høje pris. Der er nemlig rig mulighed for at finde andre hårtørrere, der er betydeligt billigere. Her er det dog vigtigt at huske på, at der selvfølgelig er en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Hvis du har intentioner om at investere i en føntørrer, som du kan have glæde af i mange år, er du – uden tvivl – bedst stillet ved at betale en kende ekstra. Af denne grund er det også værd at overveje, hvorvidt en Supersonic fra Dyson er det rette valg for dit vedkommende.

Hårtørrerne fra Dyson koster mellem 2.900 og 3.000 kr.

Er Dyson Supersonic pengene værd?

Det er svært at give et konkret svar på, hvorvidt det er en hårtørrer, der er pengene værd. Som angivet herover, så finder du mange andre hårtørrere, der er betydeligt billigere. Dette er dog ikke ensbetydende med, at du vil være bedre stillet ved at lede efter en sådan hårtørrer i stedet.

Når alt kommer til alt, er det op til dig at vurdere, om den er pengene værd. Hvis du har i sinde at købe en god hårtørrer, som du kan bruge i lang tid, er den som udgangspunkt værd at betale for. Det er især gældende, hvis du ved, at den ofte kommer i brug.

Er det sjældent, at du bruger din hårtørrer, er det næppe værd at investere i omegnen af 3.000 kr. i en hårtørrer. Derfor er det dine behov, der skal afgøre, om den er pengene værd.

Det er dog værd at nævne, at du i mange tilfælde kan finde den på tilbud eller udsalg. Er du heldig at kunne det, er der som regel en del penge at spare. Hvis du finder et godt tilbud på en Supersonic fra Dyson, rådes du selvfølgelig til at slå til med det samme.

Ydermere skal det også understreges, at blot fordi du har læst en test af enheden, hvor den roses til skyerne, er det ikke ensbetydende med, at den er pengene værd for dit vedkommende. Får du den ikke brugt tilstrækkeligt, er det ikke værd at betale for den. Så kort kan det siges.

Se også denne videoanmeldelse af Dyson Supersonic:

OBS: Rettighederne til videoen tilhører Lauren Curtis

Du kan købe den populære føntørrer flere steder

Dyson Supersonic er en yderst eftertragtet hårtørrer. Det skal der ikke være nogen tvivl om. Af denne grund er det også ganske naturligt, at du kan finde den hos et stort antal forhandlere i Danmark.

For dig, der er på udkig efter en sådan føntørrer, er det dog kun en fordel, at du har mulighed for at købe den hos flere forskellige forhandlere. Det vil nemlig sige, at der er en naturlig konkurrence mellem forhandlerne – og ofte vælger de at konkurrere på prisen.

Hvad det vil sige er, at du kan være heldig at spare penge hos en given forhandler, fordi de ønsker at være billigere end konkurrenterne. I dag er det muligt at købe den anmelderroste hårtørrer hos alt fra Elgiganten og Proshop til Bilka og Merlin. Det vidner om, hvor mange forhandlere der fører den i deres sortiment.

I og med, at den kan købes hos mange forskellige forhandlere, rådes du også til at lave en grundig sammenligning af priserne, før du beslutter dig for, hvor du vil handle.

Kvinde med vådt hår

Her har du mulighed for at købe Dyson Supersonic:

 • Proshop
 • Merlin
 • ComputerSalg
 • Magasin
 • Elgiganten
 • 10-4

KØB EN DYSON HÅRTØRRER HER →

Spørgsmål og svar om Dyson hårtørrere

Hvorfor bruge 3.000 kr. på en hårtørrer?

Det kan lyde rigtig voldsomt at bruge 3.000 kroner på en hårtørrer. Derfor er det bestemt heller ikke alle, der gør det. For mange kan det dog sagtens betale sig. Hvis du er typen, der nægter at gå ned på udstyr, er det selvsagt nødvendigt at betale for det bedste på markedet.

Hvad gør en hårtørrer fra Dyson til et godt valg?

Det kan der svares ganske kort på; du får den ultimative hårtørrer.
Når du køber en hårtørrer fra Dyson, får du ikke blot en god hårtørrer - du får den perfekte hårtørrer. Der er ikke en finger at sætte på den - andet end at prisen befinder sig i den høje ende.

Fordele og ulemper ved Dysons hårtørrere:

Fordele

Unikt og betagende design

Hurtig og skånsom hårtørring

Du får en masse stylingtilbehør med i handlen

Designet til alle hårtyper

Støjsvag i brug

Ulemper

Prisen er høj

Sjældent på tilbud

© 2023 Stunning.dk (kontakt@stunning.dk)

Siden er reklamefinansieret

Stunning.dk ejes og drives af Effecto ApS

Til toppen