Du er i gang med at læse
Krøllejern test: Tidens hotteste krøllejern samlet ét sted

Krøllejern test: Tidens hotteste krøllejern samlet ét sted

Kvinde bruger krøllejern

Leder du efter et nyt krøllejern, har du mange muligheder. Derfor er du garanteret at kunne finde et krøllejern, der er ideelt for dit vedkommende. Desværre kan det også vise sig at være vanskeligt at finde den mest ideelle model blandt det store udvalg.

På trods af, at det kan virke appellerende, er det dog vigtigt, at du ikke blot udvælger en vilkårlig model. Ligeledes skal du heller ikke købe et billigt krøllejern, fordi du ønsker at spare penge. Det er meget sjældent, at det kan betale sig, set i forhold til kvalitet, funktionalitet og resultat.

Hvad er et krøllejern?

Et krøllejern er et apparat, du kan bruge til at krølle dit hår. Har du ikke naturligt krøller, men ønsker at krølle dit hår, er det derfor et sådant apparat, du skal investere i.

Ikke alle modeller egner sig til at blive brugt til dagligt. Har du planer om dette, er det derfor vigtigt, at du husker at investere i et apparat, der er egnet til dette. I denne forbindelse bør det dog pointeres, at det ikke er sundt for dit hår at blive krøllet med varm dagligt.

Anbefalede krøllejern:

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Hvilke krøllejern er de bedste?

Du kan finde rigtig mange krøllejern på det danske marked. At det er gældende, er både en fordel og en ulempe. Det sikrer nemlig, at alle kan finde frem til et produkt, der er som skræddersyet til deres behov. Som regel betyder det dog også, at det kan være vanskeligt at finde frem til det.

Hvis du har intentioner om at investere i et krøllejern, er du derfor nødt til at indstille dig på, at det kan tage tid. Selvom det kan virke tiltalende, er det vigtigt at holde fokus på at finde et ideelt krøllejern, fremfor blot at lede blandt de billige krøllejern på markedet.

Selvom mange sandsynligvis ville foretrække, hvis de blot kunne vælge blandt en håndfuld af markedets bedste krøllejern, er det desværre ikke muligt. Årsagen til dette er, at der ikke kan peges på konkret modeller, der er bedst for alle, da det afhænger af behov og krav.

Netop derfor er det også nødvendigt, at du sætter dig ind i dine behov, inden du giver dig i kast med at lede efter et krøllejern. Uden et indgående kendskab til dine behov, krav og præferencer, er det ikke muligt at sikre, at du udvælger en passende model.

Store krøller

Anbefalelsesværdige mærker inden for krøllejern

På trods af, at det ikke er muligt at pege på konkrete krøllejern, der kan kåres som værende de bedste, er der dog producenter, der skiller sig mere ud end andre. Derfor er det også være at målrette din søgning mod disse producenter.

Der er flere årsager til, at dette er tilfældet, men det handler primært om, at du er garanteret en vis værdi for dine penge, såfremt du køber et krøllejern fra et velrenommeret brand. Dem er der heldigvis mange af, hvorfor du ikke skal frygte, at det begrænser dine valgmuligheder.

Er det første gang, du skal købe et krøllejern, er det dog ikke sikkert, at du ved, hvilke producenter, der er værd at holde øje med. Det kan du heldigvis blive klogere på herunder, hvor en række af de mest anerkendte producenter af krøllejern – og lignende apparater – er præsenteret.

BabyLiss

BabyLiss er et kendt brand, når snakken falder på krøllejern. Deres popularitet er i særdeleshed baseret på, at de formår at udvikle produkter, der kan erhverves til gode priser, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet.

GHD

GHD er et af de mest velrenommerede brands indenfor elektronik til hårstyling. De især kendt for deres holdbarhed, da krøller lavet med et krøllejern fra GHD holder i op til 24 timer. Derudover har deres udvalg en så stor diversitet, at det indeholder noget for alle.

Remington

Remington er et brand for dig, der gerne vil have et velfungerende krøllejern til en god pris. Vil du have en model med et utal af funktioner e.l., er Remington dog ikke det rette valg. I et sådant tilfælde er der andre brands, der er bedre at vælge.

Dyson

Dyson står bag den revolutionerende Dyson Airwrap. Det er et krøllejern, der lader dig krølle dit hår uden ekstrem varme. Det er et af de bedste krøllejern på markedet, men det er bestemt også et af de dyreste. Det er derfor for dig, der bestemt ikke vil nøjes.

HH Simonsen

Samtlige krøllejern fra HH Simonsen er skabt i samarbejde med dygtige stylister. Dertil er de alle udstyret med både et dobbelt lag titanium samt teflon med olier og turmalin, der holder temperaturen konstant. Samtidig forsegler det hårets yderste lag og genopretter fugtbalancen.

SimplyCurl

Rigtig mange tror, at det er dyrt at købe et automatisk krøllejern. Det kan det bestemt også godt være, men det er ikke alle modeller, det er gældende for. Vil du gerne købe et automatisk krøllejern, men samtidig undgå, at det bliver for dyrt, er SimplyCurl det rette valg.

OBH Nordica

OBH Nordica står også bag en lang række krøllejern. Det er ensbetydende med, at deres udvalg indeholder noget for de fleste. Uanset om du leder efter et krøllejern til tyndt, tykt, kort eller langt hår, er der sandsynligvis noget blandt deres udvalg, der appellerer til dig.

Vær opmærksom på disse faktorer ved køb af et krøllejern

Valget af et krøllejern er ikke nemt. Der er adskillige faktorer, der bør inddrages i dine overvejelser, hvilket også understreger vigtigheden af, at du ikke blot vælger en vilkårlig model. Det kan ellers virke som en nem løsning, men det er bestemt ikke nogen god idé at gøre.

I og med, at der er mange faktorer, der har betydning for, hvorvidt du ender med at købe et godt krøllejern, er du nødt til at nærstudere hver enkelt model, der er med i dine overvejelser. Gør du ikke det, risikerer du nemlig at ende med at foretage et fejlkøb.

Er du i tvivl om, hvilke faktorer, der skal inddrages i dine overvejelser, er du heldigvis havnet på den rette side. Herunder kan du nemlig læse nærmere om en række af de parametre, der har betydning for dit valg af krøllejern – uanset om du har mange eller få krav.

Varmeindstillinger

Ikke alle krøllejern tilbyder dig muligheden for, at du kan justere varmen på apparatet. Ikke alle er af den opfattelse, at det er noget af betydning. Faktum er dog, at det giver dig markant flere muligheder for at benytte apparatet.

Herudover er det også vigtigt at understrege, at det ikke er sundt for dit hår, at du bruger varme til at krølle det. Skal du gøre det ofte, er det derfor en god idé at vælge et apparat, hvor du kan justere varmen, så det ikke er for varmt.

Det er dog ikke nok at kigge på antallet af varmeindstillinger. Det er også vigtigt at holde øje med, hvordan du indstiller apparatet. Du skal nemlig sikre, at det ikke er svært eller bøvlet at indstille det, da det som regel vil medføre, at du bliver træt af det.

Opvarmningstid

Ikke alle mener, at opvarmningstiden er relevant. Derfor er dette aspekt op til dig selv at vurdere vigtigheden af. De fleste ønsker dog ikke at vente i lang tid på, at deres krøllejern varmer op. Er du én af dem, der ikke vil vente på det, skal du vælge en model med en kort opvarmningstid.

Der er stor forskel på, hvor hurtigt eller langsomt de mange krøllejern varmer op. Derfor er det selvfølgelig også et aspekt, der skal inddrages i dine overvejelser. Som angivet herover, er det dog en personlig vurdering, hvor vigtigt det egentlig er for dig.

Heldigvis er det begrænset, hvor mange krøllejern, der har en lang opvarmningstid. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvorvidt du ender med at købe et apparat, der har en alt for lang opvarmningstid. Det er gældende, uanset om du vælger en dyr eller billig model.

Sikkerhed

Et krøllejern kan blive meget varmt. Derfor kan man også komme galt afsted, hvis man ikke er forsigtig. Af denne grund er det vigtigt, at man ikke går på kompromis med sikkerheden, når man skal købe et krøllejern. Desværre er det ikke alle modeller, der er lige sikre.

Der er mange aspekter, der er vigtige, når man skal købe sig et krøllejern. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det især er sikkerheden, der skal være i fokus. Derfor er det bestemt også et aspekt, du ikke bør gå på kompromis med. Heller ikke selvom du er nødt til at betale en kende ekstra, for at undgå det.

Der findes naturligvis flere forskellige sikkerhedsmæssige faktorer, der skal være i fokus. Først og fremmest skal håndtaget beskytte mod varmen, så du ikke brænder dig. Derudover er det også vigtigt, at den har en selv-sluk-funktion, så det slukker automatisk, hvis du glemmer det.

Design og greb

Der er naturligvis også stor forskel på, hvordan de mange krøllejern ser ud. Derfor er det også et aspekt, der skal inddrages i dine overvejelser. Ganske vist er det dog et aspekt, der ikke just er et af de vigtigste. Funktionalitet, brugervenlighed, sikkerhed mv. er naturligvis vigtigere.

Når det kommer til udseendet af dit krøllejern, er det naturligvis op til dig selv at vurdere, hvad du foretrækker. I denne sammenhæng er der nemlig ikke noget, der som sådan er rigtigt eller forkert. Derfor er det ene og alene dine egne ønsker, der skal være i fokus.

Dog er det vigtigt at sikre, at du finder et krøllejern, der har et godt greb. Det skal nemlig ikke blot være komfortabelt at bruge apparatet. Det er også vigtigt, at grebet er formet på en sådan vis, at du kan være sikker på, at det ligger godt og stabilt i hånden.

Desværre er det ikke alle producenter af krøllejern, der er lige gode til at lave deres greb. Derfor er det bestemt også et aspekt, der er vigtigt at have fokus på. Vælger du at købe en model fra et af de brands, der er beskrevet herover, er du dog på den sikre side.

Funktioner

At købe et krøllejern kan virke nemt, da det blot skal kunne krølle hår. Faktum er dog, at der i de fleste tilfælde er mange andre ting at tænke på. Da det gør sig gældende, er det vigtigt, at du tager dig god tid til at finde frem til den helt rette model for netop dig.

Her skal du især have fokus på at vælge et krøllejern, der har de funktioner, som du har brug for. Desuden er det også værd at tilføje, at der findes funktioner, der ikke som sådan er direkte nødvendige. Alligevel er de dog meget rare at have – og er værd at betale ekstra for.

I denne forbindelse kan man blandt andet nævne, at det er en god idé at vælge en model med et LED-display. Det gør det let for dig at holde øje med temperaturen. Det er både gældende, når du skal indstille den, men også, når det er sat i gang med at varme op.

Hertil rådes du også til at købe et krøllejern, der er udstyret med en drejeledning. Hvis du vælger en model med en normal ledning, må du forvente, at du ikke får den samme bevægelsesfrihed. Det er en skam at gå på kompromis med dette, da det gør det markant sværere at bruge apparatet.

Vægt og ledningslængde

Når du skal købe et krøllejern, er vægten også et aspekt, du bør have med i dine tanker. Der er stor forskel på, hvor meget de vejer, hvorfor du risikerer at købe et krøllejern, der er alt for tungt, hvis du blot vælger en vilkårlig model. Det er endnu en god grund til at lade være med dette.

Årsagen til, at du ikke bør vælge et krøllejern med for høj en vægt er, at det ikke er komfortabelt at arbejde med. En stor del af arbejdet med krøllejernet kræver en vis præcision og omhu. Det kan være svært at opnå et godt resultat, hvis apparatet har en vægt, der hæmmer dig.

Det samme gør sig gældende for ledningen. Som angivet herover, er det oplagt at vælge en model med en drejeledning. Dermed kan du dreje enheden, som du lyster. Dog kræver det også, at krøllejernet er forsynet med en ledning, der er lang nok til at tillade dette.

Der findes ikke en bestemt længde, som ledningen skal have. Derfor er det op til dig selv at vurdere. Har du en stikkontakt tæt ved dit spejl, behøver den næppe at være fem meter lang. Er det ikke tilfældet, kan det være en god idé at købe en model med en lidt længere ledning.

Moderne krøllejern

Sådan finder du et billigt krøllejern uden at gå på kompromis med kvaliteten

Krøllejern findes i rigtig mange prisklasser. Derfor er det nærliggende at tro, at dit fokus skal være at finde en billig model. Ved at gøre dette, sikrer du nemlig, at du sparer penge. Faktum er dog, at mange fortryder, at de har købt et krøllejern, der befinder sig i den lave ende af prisskalaen.

Dette er der flere årsager til, men som regel skyldes det, at du går på kompromis med både funktionalitet og kvalitet, når du vælger et billigt krøllejern. Derfor er det også sjældent, at det faktisk kan betale sig at købe et krøllejern, der er blandt de billigste på markedet.

Derimod vil du være bedre stillet ved at købe et krøllejern, der koster en kende mere, da dette garanterer dig en højere kvalitet. Dog er det ikke ensbetydende med, at du skal betale i dyre domme for dit krøllejern. Høj kvalitet og god pris kan nemlig sagtens gå hånd i hånd.

Der er masser af gode tilbud at finde online

Når du går på jagt efter et krøllejern, er det en god idé at holde øje med gode tilbud. Du kan sagtens finde et krøllejern på tilbud, der sikrer, at du ikke skal betale i dyre domme. Det er dog vigtigt, at der er tale om et decideret tilbud, og ikke blot et krøllejern til en lav pris.

I stedet for at have fokus på prisen, bør du i stedet fokusere på at finde et krøllejern, der lever op til dine krav. Dernæst kan du begynde at lede efter gode tilbud på det pågældende krøllejern. Du kan bl.a. lede hos forhandlere såsom Proshop, Made4men, Nicehair mv.

Falder du over et godt tilbud, er det vigtigt, at du står til. Der kan være rigtig mange penge at spare ved at gøre dette, men handler du ikke hurtigt, risikerer du, at du går glip af tilbuddet. Derfor er det vigtigt, at du ikke tøver.

Und dig selv det bedste krøllejern til prisen

Køber du det rette krøllejern, kan du være sikker på, at du kan bruge i det i mange år. Derfor er det naturligvis også værd at betale ekstra for et krøllejern, hvor der ikke er gået på kompromis. I stedet bør du unde dig det bedste krøllejern inden for det budget, du har.

Har du ikke et fast budget, er dette naturligvis ikke ensbetydende med, at du blot skal købe det dyreste krøllejern, du kan finde. Der findes rigtig mange dyre krøllejern på markedet, som bruges af bl.a. professionelle stylister. Det er dog langt fra alle, der har behov for et sådant apparat.

Netop derfor er det også vigtigt, at du sørger for at tage dig tid til at finde ud af, hvad dine behov egentlig er. Uden at have et indgående kendskab til dette, er det svært at finde frem til det helt rette krøllejern. Det er naturligvis gældende, uanset om du har et stort budget eller ej.

Er et automatisk krøllejern pengene værd?

Det er svært at give et konkret svar på, hvorvidt det er pengene værd at købe et automatisk krøllejern eller ej. Årsagen til dette er, at der er stor forskel på, hvad folk stiller af krav til deres krøllejern. Samtidig er der også forskel på, hvor stort et budget folk har afsat til det.

Hvis det er vigtigt for dig, at du ikke skal bruge for lang tid på at krølle dit hår, kan det som regel godt betale sig at købe et automatisk krøllejern. Du finder nemlig ikke en måde, hvorpå det er lettere at krølle hår. Det er nemlig dét, der er hele idéen med et sådant apparat.

Læs også
Barberkniv

Med en sådan model kan du faktisk overlade hele processen til selve krøllejernet. Derfor er du ikke blot sikker på, at det er en nem måde at lave krøller på. Du kan også vide dig sikker på, at det er en hurtig måde at få krøller på.

På lige fod med andre typer krøllejern, er der selvfølgelig også stor forskel på priserne på de automatiske modeller. Af denne grund bør du også overveje nøje, hvad du konkret er villig til at betale, inden du igangsætter jagten – særligt fordi de automatisk modeller kan være meget dyre.

Hvilket krøllejern skal jeg vælge?

Det er ikke til at komme udenom, at det kan tage lang tid at finde frem til det rette krøllejern. Det skyldes, at der er mange faktorer, der skal være i fokus. Det er ikke nok at finde en model, du kan købe til en god pris. Det er heller ikke nok blot at vælge en testvindende model.

Når du skal købe et krøllejern, er det vigtigt, at du sørger for at vælge ud fra din hårtype og -længde. Krøllejernene egner sig nemlig ikke lige godt til alle typer og længder hår. Derfor skal du finde en model, der passer godt til netop din hårtype og -længde.

De fleste kolber på krøllejern strækker sig fra 14 mm til 50 mm i bredden. Hver størrelse kolbe laver forskellige slags krøller. Ligeledes passer hver slags kolbe også bedst til én eller få typer og længder af hår. Fx skal du bruge en større kolbe, hvis du vil have løsere krøller.

Kort eller langt hår?

Hvis du har kort hår, er det vigtigt at vælge et krøllejern, der passer til dette. Her er det en god idé at gå med en model, der har en forholdsvis smal kolbe. Fx kan du vælge en model, der har en bredde på 18 mm. Det sikrer nemlig, at kolben har en egnet bredde til dit korte hår.

Det er selvfølgelig også værd at huske på, at jo mindre diameter et krøllejern har, jo mindre krøller laver det. Netop derfor egner det sig godt til kort hår, da det ikke tager sig synderligt pænt ud, hvis du får lavet for store krøller i kort hår.

Hvis du har langt hår, skal du lave mere fyldige krøller i dit hår. Det er dog ikke helt så let at gøre med en model med en smal kolbe. Derfor skal du i stedet finde et krøllejern, der har en bredere kolbe. Fx kan du vælge en model, der har en bredde på 38 mm.

Som tidligere angivet, giver en mindre kolbe mindre krøller. Hvis du skal lave store krøller, skal du derfor have en større kolbe. Det vil også sige, at jo bredere en kolbe du vælger, jo større krøller kan du lave. Derfor er diameteren på kolben bestemt ikke uden betydning.

Tyndt eller tykt hår?

Tykkelsen af dit hår er også noget, der er afgørende for, hvad der er det rette valg af krøllejern. Når du skal krølle tyndt hår, er det vigtigt, at krøllerne ikke bliver for løser. Hvis de bliver det, vil det tynde og fine hår ikke kunne holde på den krøllede form gennem hele dagen.

I stedet skal du vælge et krøllejern, der kan lave stramme krøller, for selv hvis de mister formen i løbet dagen, ser håret stadig godt ud. Det vil sige, at du skal have fokus på at finde et krøllejern, der har en smal kolbe, da det er den bedste løsning til at lave mindre krøller.

Har du derimod tykt hår, forholder det sig omvendt. Her skal du være varsom med at lave for stramme krøller, da det ikke vil tage sig godt ud. Til tykt hår skal du derfor have fat i et krøllejern med en vis bredde på kolben, så du bedre kan lade løsere krøller.

Små eller store krøller?

Der er stor forskel på, om man gerne vil lave små eller store krøller. Når du skal vurdere, om du vil lave store eller små krøller, er det vigtigt at tage højde for din hårtype. Hvis du har fint, kort hår, vil det fx ikke være en god løsning, at du beslutter dig for at lave store krøller.

Uanset om du vil lave store eller små krøller, er det dog vigtigt at vælge det rette jern til opgaven. Vil du gerne kunne lave små krøller, skal du vælge en model med en smal kolbe. Har du derimod et ønske om at kunne lave store krøller, skal du have en model med en bredere kolbe i stedet.

Guide: Korrekt brug af krøllejernet

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det kan virke nemt at gøre brug af et krøllejern. Har man ikke prøvet det før, er det dog ikke sikkert, at det er helt så let, som det ser ud til at være. Derfor er det også vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan du gør brug af det.

Hvis du skal være sikker på, at du får det bedste resultat, skal du naturligvis bære dig korrekt ad med det. Er du i tvivl om, hvordan du gør dette, er det vigtigt, at du ikke blot kaster dig ud i det. Hvis du gør det, er der en risiko for, at du ender med et resultat, du ikke kan være tilfreds med.

#1 Den rette temperatur er alfa og omega

Når du skal krølle dit hår, er det vigtigt, at du indstiller temperaturen på korrekt vis. Hvis du skal krølle hår, er der ikke én temperatur, der er den rette. Hvis du har fint eller skadet hår, er det vigtigt, at du indstiller det til at have en temperatur på mellem 120 og 150 grader.

Er du derimod så heldig, at du har stærkt, men dog stadig fint hår, kan du godt skrue en smule op for temperaturen. I et sådant tilfælde vil du kunne indstille det til at have en temperatur, der lyder på mellem 150 og 180 grader.

Har du normalt og skadet hår, skal du indstille temperaturen til at være 180 grader. Hvis du har både normalt og stærkt hår, er den rette temperatur på mellem 190 og 210 grader. Har du meget tykt hår, kan du roligt skrue op for temperaturen, der lyder på 210 grader.

#2 Del dit hår op i flere sektioner

Du skal være varsom med, at du ikke krøller for stor en sektion hår ad gangen. Der er mange, der begår den fejl, at de forsøger at krølle for stor en sektion hår ad gangen. For at få det bedste resultat, er du nødt til at dele dit hår op i mindre sektioner.

Der er ikke én mængde hår, der er den rette, da der er forskel på, hvorvidt du har tyndt hår, om du vil lave store krøller mv. Hvis du har et ønske om at lave store krøller, skal du tage en lille sektion ad gangen. Jo mindre totter du krøller, jo flere bølger vil du opnå.

Af samme grund er du også nødt til at have en reel strategi, inden du går i gang med at krølle dit hår. Har du ikke det, vil du næppe ende med at få et resultat, som du kan være glad for. Det gør sig gældende, uanset om du har stor erfaring med at krølle hår eller ej.

#3 Krøl håret i den rigtige retning

Når du skal lave krøller med et krøllejern, kan du ikke blot gøre det i en hvilken som helst retning. Derimod er det vigtigt, at du sørger for at gøre det i den rigtige retning. Hvis du ikke husker at gøre det i den rigtige retning, får du næppe det resultat, du ønsker at få.

Det er vigtigt, at du husker, at du altid skal krølle håret væk fra ansigtet. Sørger du for at gøre dette, er du nemlig sikker på, at frisuren på denne måde ‘åbner’ dit ansigt op. Samtidig er det også på denne måde du sikrer, at du får et mest naturlige look.

Samtidig er det også vigtigt, at du ikke laver en for stor mængde krøller. Det kan nemlig meget nemt komme til at se unaturligt ud. Har du ikke prøvet det før, kan det dog kræve en smule øvelse, inden du rammer plet.

#4 Brug en varmebeskyttende spray inden krølning

Det er ikke sundt for dit hår at blive udsat for varme. Det er dog svært for dig at krølle dit hår, hvis du ikke gør brug af varme. For at sikre, at du ikke ødelægger dit hår for meget, er det en god idé at bruge varmebeskyttende spray.

Der findes mange forskellige former for varmebeskyttende spray, men det er ikke alle, der er lige effektive. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at gøre brug af en effektiv spray. Gør du ikke det, er der ganske enkelt for stor en risiko for, at du ender med at ødelægge dit hår.

#5 Giv dig god tid

Hvis du forhaster dig, når du krøller hår, risikerer du at ende med et resultat, du ikke er tilfreds med. Det tager lang tid at krølle hår, hvorfor du er nødt til at være omhyggelig og tålmodig. Det er især gældende, hvis du ikke har prøvet det før.

Vil du helst ikke overlade for stor en del af arbejdet til dig selv, skal du købe et automatisk krøllejern. Her får du nemlig et krøllejern, der er udviklet til at krølle dit hår af sig selv. Derfor er du sikker på, at det er både nemt og hurtigt at krølle dit hår med et sådant apparat.

Spørgsmål og svar om krøllejern

Hvilket krøllejern er bedst i test?

Der findes flere krøllejern på det danske marked, der er kåret som bedst i test. Vælg dog ikke blot et vilkårligt krøllejern, fordi det har vundet en krøllejern test. Vælg i stedet ud fra, hvad dine behov og krav af, da det er dét, der er afgørende.

Hvordan laver man krøller uden krøllejern?

Det kan sagtens lade sig gøre at lave krøller, uden at bruge et krøllejern. Det er dog ikke lige så let og hurtigt. Vil du gerne kunne lave dine krøller på nem og hurtigt vis, bør der naturligvis ikke herske tvivl om, at den rette løsning er at investere i og bruge et krøllejern.

Hvor kan man købe krøllejern?

Krøllejern kan købes hos et utal af danske forhandlere. Blandt andet finder du et stort udvalg hos forhandlere såsom Proshop, NiceHair, Made4men og Elgiganten. Derfor finder du selvfølgelig også en tiltalende model blandt udvalget hos disse forhandlere.

Skader krøllejernet håret?

Når du krøller dit hår med et krøllejern, sker det med varme. Det er en effektiv måde at krølle hår på, men desværre sker det ikke helt uden at skade håret. Derfor rådes du til at bruge varmebeskyttende spray i håret, inden du går i gang med at krølle det med varmepåvirkning.

© 2023 Stunning.dk (kontakt@stunning.dk)

Siden er reklamefinansieret

Stunning.dk ejes og drives af Effecto ApS

Til toppen