Du er i gang med at læse
Ladyshaver test: Her finder du den helt rigtige ladyshaver

Ladyshaver test: Her finder du den helt rigtige ladyshaver

Kvinde bruger ladyshaver

Hvis du er på udkig efter en ladyshaver, er du næppe i tvivl om, at mulighederne er mange. Derfor kan det også virke uoverskueligt at finde rundt i det store udvalg.

Hvis blot du ved, hvad du skal holde øje med, når du køber en ladyshaver, bliver dit valg dog en kende lettere. Og det er heldigvis noget, du bliver klogere på i denne artikel.

FIND BILLIGE LADYSHAVERE →

Philips Wet and Dry Elektrisk Shaver HP6341/00 – Barbering uden irriteret hud

Philips ladyshaverPhilips HP6341/00 er et oplagt valg til dig, der er på udkig efter en ny ladyshaver, og som måske har en anelse følsom hud. Denne model er nemlig opbygget på sådan en måde, at dens barberblade ikke kommer i kontakt med huden. Dermed undgår du både rifter, røde knopper og ikke mindst irriteret hud.

Som navnet antyder, så kan Philips Wet and Dry HP6341/00 bruges både, når huden er tør, og når du er i bad. Alsidigheden er stor, men det stopper ikke her; du kan nemlig barbere dig over hele kroppen, og fordi ladyshaveren er opbygget på den måde den er, så går det hurtigt, når du barberer dig.

Dermed behøver barbering ikke at være noget, du skal sætte ekstra tid af til i hverdagen. Det kan hurtigt klares, uden du skal være bekymret for at skære dig undervejs. Der er mange fordele ved den her fornuftigt prissatte ladyshaver – og du kan få et hurtigt overblik via listen nedenfor.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

  • Kan bruges ved både våd og tør hud
  • Ergonomisk greb for nem håndtering
  • Sikker opbygning uden kontakt mellem hud og barberblade
  • Undgå irriteret hud, røde knopper og rifter

Sammenlign priser:

Braun Silk-épil LS5160 Wet&Dry Lady Shaver – Eksklusiv ladyshaver med tilbehør

Braun ladyshaverHvis du gerne vil have en lidt mere avanceret ladyshaver, kan du med fordel tage et kig på Braun Silk-épil LS5160 Wet&Dry, der heldigvis er mere lækker og blød at benytte, end navnet er at udtale. Ligesom med modellen fra Phillips, kan denne også bruges under bruseren.

Braun lover, at modellen her giver dig både glat og strålende hud, når du bruger den. Det skyldes blandt andet måden, den er opbygget på, og flere anmeldelser fra tidligere kunder fortæller, at den er god til at fjerne hår fint og let uden de store problemer.

Modellen bliver også rost for, at både resultaterne og batterierne holder i lang tid, og så fås den ovenikøbet med et udvalg af tilbehør. Det tæller blandt andet en bikinitrimmer, et eksfolieringshoved og OptiShave. Alle disse hjælper til et flottere og mere glat resultat.

Der er altså rigeligt, der taler for lige netop denne model. Derfor kan du, når du køber Braun Silk-épil LS5160 Wet&Dry Lady Shaver, se frem til en lang række gode fordele.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

  • En hurtig og problemfri barberingsoplevelse
  • Rigeligt med tilbehør til ethvert scenarie
  • En ladyshaver af god kvalitet
  • Glat og blød hud efter barberingen

Sammenlign priser:

Remington Lady shaver Smooth & Silky – Billig og velfungerende ladyshaver

Remington ladyshaverRemington Smooth & Silky er en ladyshaver, der har fået sit navn på grund af sine egenskaber. Den er nemlig designet med ét – og kun ét – formål; at give dig den helt ultimativt glatte og lette barberingsoplevelse uden rifter, irriteret hud og så videre.

Som de øvrige ladyshavere, er den naturligvis batteridreven, og det giver dig mulighed for at bruge den både i dit badekar, i din brusekabine eller med tør hud. Vælger du at bruge Smooth & Silky ladyshaveren, når du er i bad eller med våd hud, kan du glæde dig over det skridsikre greb, der sørger for, at du hele tiden kan holde godt fast om den.

Der medfølger naturligvis en rengøringsbørste, ligesom du også får en kam til bikinilinjen. Der er således en oplagt bud på din helt nye ladyshaver – især når man tager den fordelagtige pris i betragtning. Vi kan kun anbefale, at du overvejer den, hvis du er på udkig efter en ny ladyshaver. Du kan blandt andet se frem til de fordele, der er nævnt herunder.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

  • Trådløs og vandtæt – brug den i badekarret, brusebadet eller med tør hud
  • Glat og let barberingsoplevelse
  • Skridsikkert håndtag, der sikrer god komfort og kontrol
  • Skarpt prissat

Sammenlign priser:

Hvad er en ladyshaver?

En ladyshaver er et apparat, der kan fjerne uønsket hårvækst hurtigt og let. Den bruges primært til at fjerne hår på benene og under armene, men kan også bruges andre steder på kroppen. Uanset hvor du ønsker en nem, hurtig og smertefri hårfjerning, kan den faktisk bruges.

Enheden kører på batteri og fungerer på samme vis som en barbermaskine eller trimmer. Den skærer hårstrået over på samme måde, som et almindeligt barberblad gør, men den er forsynet med et dobbelt skæreblad. Det medfører, at man dermed får en tættere barbering.

Som angivet tidligere, kan enheden bruges til barbering overalt på kroppen, hvorfor den også kan bruges til intimbarbering. Den er nemlig utrolig skånsom og er udstyret med et fleksibelt barberhoved, der resulterer i, at den kan komme til ved bikinilinjen.

Vil du gerne sikre, at din nye maskine kan bruges til intimbrug, er en ladyshaver svaret. Da den er skånsom, undgår du desuden også røde knopper og irriteret hud. Det ændrer dog ikke på, at du fortsat rådes til at bruge en god fugtighedscreme efter endt hårfjerning.

Hvordan finder jeg den bedste ladyshaver til prisen?

Det er ikke nemt at finde den rette ladyshaver. Ikke fordi, at der ikke er nok at vælge mellem, men derimod som følge af, at udvalget er så stort, som det er.

Hvis du ikke ved, hvad du skal holde øje med, når du skal købe din ladyshaver, er det naturligvis endnu sværere. Herunder kan du læse nærmere om, hvordan du bedst bærer dig ad med at finde en model, der er ideel for dig.

Dette skal du være opmærksom på:

  • Testresultater og kundebedømmelser (husk at være kildekritisk)
  • Anbefalinger fra veninder og kollegaer (det er altid guld værd)
  • Produkternes funktioner og specifikationer
  • Mærker (det kan være klogt at være mærkebevidst)
  • Videogennemgang af ladyshavere (kan gøre dig klogere på produkterne)

Ladyshaver

Læs testresultater og find kundebedømmelser

Det er en rigtig god idé at læse både testresultater og bedømmelser fra andre kunder. Det er dog ikke ensbetydende med, at du udelukkende skal basere din beslutning på anmeldelser og testresultater.

Her er det vigtigt at huske, at der er stor forskel på, hvad folk forventer af deres ladyshaver. En dårlig anmeldelse kan derfor sagtens være forårsaget af, at den ikke lever op til den respektive brugers behov. Det betyder dog ikke, at den ikke kan være tilstrækkelig for dig.

Ikke desto mindre er det dog en god måde at danne sig et billede af, hvorvidt en given ladyshaver er værd at bruge penge på. Hvis den generelt får dårlige anmeldelser fra kunder og ikke klarer sig godt i diverse tests, skyldes det sandsynligvis, at den ikke er pengene værd.

YouTube rummer lige nu en lang række videobedømmelser af forskellige ladyshavere (kan være hensigtsmæssigt at udforske)

Spørg veninder og kollegaer til råds

Der er ingen skam forbundet med at spørge dine veninder og kollegaer til råds. Langt de fleste piger og kvinder går op i at eliminere uønsket hårvækst, om end der er forskel på de metoder, der bruges.

Leder du efter en ny ladyshaver, kan du derfor passende høre blandt dine veninder og kollegaer, om de har nogle anbefalinger. Er de glade for deres ladyshavere, er der også en god chance for, at de vil anbefale dem.

Igen er det dog vigtigt, at du hele tiden har i baghovedet, at alle har forskellige behov. Derfor er det ikke sikkert, at en model, der anbefales af en veninde, kan dække dine behov. Af denne grund skal du heller ikke blot vælge ukritisk på baggrund af anbefalinger.

Du har også mulighed for at spørge andre kvinder til råds via grupper på sociale medier og diverse fora tilegnet kvinder

Vær opmærksom på produkternes funktioner og specifikationer

Til trods for, at en ladyshaver som udgangspunkt har ét formål, er der alligevel forskel på de forskellige modellers funktioner og specifikationer.

Derfor er det naturligvis også noget, du er nødt til at være opmærksom på. Hvis du ved, at du skal bruge den til at barbere dig på intime områder, er det eksempelvis vigtigt at vælge en model med enten et hoved eller en funktion, der gør den mere skånsom.

I forhold til specifikationerne er der også mange forskellige ting at holde fokus på. Her er det dog særligt vigtigt at holde øje med batterileve- og ladetid. Den skal nemlig gerne kunne bruges til en hel barbering uden at skulle lades op. Alligevel bør ladetiden dog heller ikke være for lang.

Hvad der også er vigtigt er at overveje, om den skal være vandtæt. Hvis du ønsker at bruge den i badet, er det vigtigt, at du finder en såkaldt wet/dry-ladyshaver, da den er vandtæt. Her er det især vigtigt at være opmærksom på, at der er forskel på vandtæt og vandresistent.

Tag højde for faktorer som batterilevetid, ladetid, vandtæthed etc.

Gå efter et kendt mærke (f.eks. Philips eller Braun)

For at være på den sikre side, rådes du også til at gå efter et kendt mærke. Der findes adskillige ladyshavere på markedet fra mindre kendte brands samt såkaldte no name-modeller. Disse er som regel billigere, men er meget sjældent pengene værd.

Hvis du vil være sikker på, at du får en god model, er du bedst stillet ved at vælge en model fra en anerkendt og velrenommeret producent.

Dem er der heldigvis mange af, hvorfor du ikke skal tro, at det er ensbetydende med, at mængden af valgmuligheder bliver for lille. Hvis du vil være sikker på at få fingrene i en ladyshaver fra et kendt mærke, er Philips, Braun og Panasonic blandt de bedst anmeldte fabrikanter på markedet.

Samlet set har disse tre fabrikanter et særdeles stort udvalg, hvorfor du selvfølgelig er garanteret at kunne finde en model, der stemmer overens med dine kriterier og præferencer.

Her er nogle af de mest populære ladyshavere fra Philips og Braun:

  • Philips HP6341/00
  • Braun Silk & Soft LS5160
  • Braun Silk-épil LS5560
  • Philips SatinShave Prestige BRL160

Se en videogennemgang af ladyshaveren

Dette er et punkt, der overses af mange. Når man skal købe en ladyshaver på nettet, er det sjældent nemt at se, hvad den kan. Dertil er det heller ikke altid, at billederne er taget på en sådan vis, at man kan se, hvad man gerne vil se.

Heldigvis er der en nem løsning på dette. Ved at se en videogennemgang af den respektive ladyshaver, kan du se, hvordan den fungerer, hvilke funktioner den har, og hvad der medfølger i pakken.

Desuden kan du også være heldig at finde en video, hvor der vises før- og efter-billeder. På denne måde kan du se, hvor effektiv den er. Det er selvfølgelig relevant viden at have, hvis du står over for at skulle investere i en ladyshaver.

Eksempel på en videogennemgang (af Philips SatinShave Prestige):

OBS: Rettighederne til videoen tilhører Philips Sverige

Forhandlere af ladyshavere

Der er rigtig mange forhandlere af ladyshavere på det danske marked. Derfor skal du selvfølgelig heller ikke være bekymret for, hvorvidt du kan finde en forhandler, der har noget, der tiltaler dig.

Blandt de største forhandlere finder du Matas og Elgiganten, der har et særdeles stort udvalg af forskellige ladyshavere. Foruden disse, er der dog også mange andre webshops, der sælger denne type apparater.

Blandt andet har NiceHair, Bilka og Proshop også et stort udvalg af ladyshavere. Derfor er der gode forudsætninger for, at du blandt en af disse fem forhandlere kan finde din kommende ladyshaver.

Disse forhandlere af ladyshavere bør du lægge vejen forbi:

  • Matas
  • Elgiganten
  • NiceHair
  • Bilka
  • Proshop
  • dk
  • PostMe
  • dk

Vi er overbeviste om, at du vil kunne finde din ideelle ladyshaver hos en af disse forhandlere. Disse forhandlere sælger også skægtrimmere til favorable priser og er derfor et besøg værd, hvis du leder efter en god skægtrimmer til din bedre halvdel.

Gode tilbud og rabatter online

Du kan selvfølgelig også finde en række fysiske forretninger, hvor du kan købe den. Typisk giver det dog bedre mening at handle på nettet, hvilket der er flere årsager til.

Læs også
Hårtørrer

Først og fremmest skyldes det, at udvalget er større og mere differentieret, hvorfor alle kan finde en ideel model uanset deres krav og behov. Ligeledes er der ofte også penge at spare ved at købe sin ladyshaver på nettet.

Priserne er nemlig ikke blot generelt bedre hos webshops end hos de fysiske butikker, men ofte er der også gode tilbud at finde. Dermed bliver maskinerne endnu billigere, end de var i forvejen.

Handler du en kendt webshop, er der også en god chance for, at du kan finde en gyldig rabatkode. Det er en kode, du skal indtaste i checkout-fasen, hvorefter du får en rabat på din ordre. Typisk gives din rabat i form af en procentdel af dit totale ordrebeløb. Det kan f.eks. være, at du sparer 5 eller 10 % på din ladyshaver med denne rabatkode.

 Glatbarberet kvinde

Hvordan bruger man en ladyshaver?

Har du ikke brugt en ladyshaver før, skal du ikke være bekymret for, hvorvidt det er svært. Det er heldigvis rigtig nemt, og derfor er det naturligvis også noget, du kan finde ud af.

Der er dog en smule forskel på, hvordan du rådes til at bruge den, alt afhængigt af hvor på kroppen, den skal bruges. Det kan du læse mere om herunder.

Til ben

I og med, at en ladyshaver blot er en skånsom variant af en barbermaskine, er der intet vanskeligt ved at bruge den. Det er naturligvis gældende, uanset hvor på kroppen du skal bruge den.

Derfor skal du selvfølgelig blot bruge den, som var der tale om en normal barbermaskine. Det vil sige, at har du intentioner om at barbere ben med den, skal du blot barbere dem som på normal vis.

Kvindekrop efter brug af ladyshaver

Til bikinilinjen

Det er ikke gældende for alle modeller, men der findes dog ladyshavere, der bliver leveret med en særlig hætte eller et særligt hoved, som kan bruges til bikinilinjen og intime områder.

Det er nemlig områder, der kræver, at man er særligt nænsom. Heldigvis er det én af de særlige fordele ved at bruge en ladyshaver til fordel for en almindelig barbermaskine eller skraber. Den er nemlig generelt mere skånsom.

Til andre intime områder

Som der også er givet udtryk for herover, er der intet problem forbundet med at bruge maskinen til barbering på intime områder.

Faktisk er det en maskine, der er særligt god til netop denne type opgave, da den er mere skånsom end en almindelig barbermaskine eller skraber. Dog findes der modeller, der har særlige hoveder eller hætter til intimbarbering, hvilket gør maskinen ekstra skånsom.

Hvis du ved på forhånd, at din ladyshaver skal bruges til intimbarbering, er det en god idé, at du vælger en model, der leveres med et hoved eller hætte til dette formål.

Andre gode tips til en perfekt barbering

Til trods for, at de moderne ladyshavere er så effektive, at du kan barbere dig i lige netop den retning, du synes bedst om, så ændrer det ikke på dine hårs groretning. Derfor er det stadig vigtigt, at du husker at barbere dig i den retning, som dine hår vokser.

Hvis ikke du gør det, er der en risiko for, at du får indgroede hår. Det er ikke blot irriterende, men kan også resultere i en let betændelse, hvilket du naturligvis skal forsøge at undgå.

Når du barberer hår i armhulen, skal du være opmærksom på, at de gror i forskellige retninger, hvorfor en helt glat barbering kun kan opnås ved at barbere i flere retninger med din maskine.

5 gode grunde til at købe en ladyshaver

Du bør ikke være i tvivl om, at det er en god idé at købe en ladyshaver. Faktisk er der rigtig mange fordele forbundet med at købe en sådan enhed, fremfor en almindelig barbermaskine eller en skraber.

Hvis ikke du har stiftet bekendtskab med en ladyshaver før, er det dog ikke sikkert, at du er bekendt med de fordele, der er forbundet med den. Hvis det er tilfældet, bliver du heldigvis præsenteret for en række af de mest fremtrædende fordele herunder:

Helt kort kan du forvente følgende fordele:

  1. Den kan bruges på hele kroppen – inkl. intime områder
  2. Du er sikret en skånsom behandling
  3. Du slipper for at bruge en formue på engangsskrabere
  4. Du bliver efterladt med en blød og glat hud
  5. Du skal ikke være bange for at skære dig

Bliv klogere på fordelene i de kommende underafsnit.

1. Kan bruges på hele kroppen

En af de klare fordele ved en ladyshaver er, at du kan bruge den på hele kroppen. Det vil sige, at du ikke behøver at have flere maskiner eller udstyr. Du kan derimod nøjes med at have en ladyshaver, da den kan bruges til alle former for hårfjerning.

Hvis du ønsker at investere i et effektivt apparat, der kan bruges til hårfjerning på ben, i armhulerne, bikinilinjen og tilmed til intimbarbering, så er det en ladyshaver, du søger. Det er fælles for alle modellerne, at du har mulighed for at bruge dem på hele kroppen.

2. Giver en skånsom hårfjerning

Der findes selvfølgelig flere andre måder, hvorpå du kan fjerne hår på alt fra ben til under armhulerne. Det er dog ikke alle løsninger, der er lige skånsomme – nogle af løsningerne kan tilmed være direkte ubehagelige, hvilket blandt andet omfatter epilering og voksbehandling.

Er du træt af, at det hiver og trækker i hårene, når du fjerner dem med din epilator? Eller er du træt af, at din sløve skraber ikke er blid ved din hud? I så fald kan det kun gå for langsomt med at få skiftet til en ladyshaver.

En ladyshaver er et fantastisk alternativ til både epilatoren og skraberen

3. Undgå at bruge penge på engangsskrabere

Du ved sikkert godt selv, at det kan være dyrt at blive ved med at købe engangsskrabere. Ikke nok med, at det er dyrt, så er det heller ikke godt for miljøet. Derfor er det naturligvis noget, som du så vidt muligt skal undgå at gøre.

Heldigvis er det ikke specielt svært at undgå. Det eneste det kræver er, at du køber en ladyshaver, du kan bruge i stedet. Når du har gjort det, er der ikke længere behov for at bruge penge på flere engangsskrabere. Derved skåner du faktisk både din egen pengepung og miljøet.

4. Din hud efterlades blød og glat

Det er de færreste kvinder og piger, der ikke har oplevet, at de efter endt barbering har stået med en hud, der er rød, irriteret og måske endda hævet. Det er ikke sjovt – og slet ikke, hvis man er på vej ud ad døren.

Hvis du bruger en ladyshaver til at fjerne dine hår på de områder, hvor du ønsker det fjernet, vil du opleve, at din hud efterlades både blød og glat. Det ændrer dog ikke på, at det alligevel er en god idé, at du efter brug af din ladyshaver tilfører huden fugt med en fugtighedscreme.

5. Sikker barbering

I og med, at det er en meget skånsom, men dog effektiv maskine, er du sikker på at få en sikker barbering. De fleste har prøvet at skære sig under barbering, hvilket kan gøre ondt, og det kan skabe irritation i og omkring huden.

Med en ladyshaver er det dog slut. Her får du en sikker barbering – hver gang. Det er en fordel, når du barberer dine ben, men hvor det særligt er en fordel, er når du barberer dig i armhulerne og ved intime områder. Her skal du normalt være ekstra påpasselig, men det behøves ikke med en ladyshaver.

FIND BILLIGE LADYSHAVERE →

Spørgsmål og svar om ladyshavere

Hvilken ladyshaver skal jeg vælge?

Mange tror, at man finder den bedste ladyshaver ved at vælge en model, der er blevet kåret som bedst i test i en ladyshaver test. Sådan forholder det sig dog ikke nødvendigvis. Derfor er det vigtigere, at du vælger en model, der harmonerer med dine behov, kriterier og præferencer.

Hvordan fungerer en ladyshaver?

En ladyshaver er et apparat, der fjerner uønskede hår hurtigt og let. Som navnet antyder, er den lavet til kvinder og bruges hovedsageligt til at fjerne hår på benene og under armene. Dog kan den også bruges på andre områder, hvor nem, hurtig og smertefri hårfjerning er ønsket.

Hvad koster en ladyshaver?

Ladyshavere fås i rigtig mange prisklasser. Derfor er det bestemt ikke umuligt at finde en billig ladyshaver, da de fås til priser helt ned til få hundrede kroner. De dyreste modeller koster som regel i underkanten af 1.000 kroner.

© 2023 Stunning.dk (kontakt@stunning.dk)

Siden er reklamefinansieret

Stunning.dk ejes og drives af Effecto ApS

Til toppen