Du er i gang med at læse
Remington glattejern: Her er de bedste fladjern fra producenten

Remington glattejern: Her er de bedste fladjern fra producenten

Kvinde får glattet hår

Remington er en af de førende producenter af glattejern. De anvendes af professionelle frisører og stylister verden over – og er et hit blandt private forbrugere.

Vil du gerne blive klogere på, hvorfor Remington er et populært valg, når det kommer til glattejern, skal du blot læse med herunder.

BILLIGE REMINGTON GLATTEJERN →

Anbefalede glattejern fra Remington:

Remington PROluxe S9100

Remington PROluxe S9100 glattejernPROluxe S910 er et af de billigste Remington glattejern, der kan købes i øjeblikket. Det betyder dog ikke, at det ikke er et godt valg. Faktisk får du her et rigtig fint glattejern, der kan varme helt op til 230 grader (temperaturindstillingen er variabel) og hele 5 års garanti.

Glattejernet har en såkaldt OPTIheat-teknologi, hvilket i bund og grund betyder, at din frisure kommer til at holde hele dagen, samtidig med at håret fortsat ser sundt ud. Selv siger Remington, at den keramiske belægning på varmepladerne resulterer i op mod fem gange glattere hår. Det skyldes simpelthen, at glattejernet glider let og elegant gennem håret.

Der er altså masser af gode grunde til at vælge Remington PROluxe S9100 – især taget beskrivelsen i betragtning. Det bliver tillige understøttet af de mange gode anmeldelser på Google; her scorer lige netop dette glattejern nemlig 4,8 ud af 5 stjerner i gennemsnit på baggrund af hele 245 anmeldelser.

Alt i alt kan det således konkluderes, at man med et Remington PROluxe S9100 får et holdbart, pålideligt og effektivt glattejern til en skarp pris og faktisk også et enkelt, men stilrent design. Alt sammen noget, der er værd at tage med.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

  • Et billigt, men godt glattejern
  • Variabel temperaturindstilling (op til 230 grader)
  • 5 års garanti
  • OPTIheat-teknologi
  • Stilrent design

Sammenlign priser:

i samarbejde med PriceRunner

 

Remington Rose Luxe Straightener

Remington Rose Luxe StraightenerRemington Rose Luxe Straightener er endnu et skarpt prissat glattejern i et lækkert og ikke mindst enkelt design. Også denne model kan blive godt varm; faktisk 5 grader varmere end modellen ovenfor. Du kan nemlig vælge indstille temperaturen på mellem 150 grader og 235 grader; og hele tiden følge med på det indbyggede digitale display.

Modellen her kommer også med 5 års garanti, og kan reelt set være klar til brug på kun 10 sekunder. Hvis du glemmer at slukke glattejernet igen, så sørger det for automatisk at gøre det selv efter en time. Det kan være en fin løsning af flere årsager; først og fremmest sparer det på strømregningen, men det reducerer også risikoen for, at glattejernet skulle forårsage en brand.

Ligesom med SF9100, så er Remington Rose Luxe Straightener angiveligt også ekstra god til det med at glatte hår. Faktisk siger de selv, at dit hår bliver otte gange glattere med denne model. Hvis man skal tro de mere end 1.300 anmeldelser på Google, så er det ikke helt forkert; her scorer glattejernet nemlig 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

Til prisen er der derfor ingen tvivl om, at det her er et rigtig attraktivt glattejern, som du absolut bør have i mente, hvis det ellers opfylder dine behov.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

  • Flere temperaturindstillinger (mellem 150 og 235 grader)
  • 5 års garanti
  • Klar på 10 sekunder
  • 3 meter lang ledning

Sammenlign priser:

i samarbejde med PriceRunner

 

Remington S2880 Mini

Remington S2880 Mini glattejernRemington S2880 Mini er et lille og kompakt glattejern, der er perfekt til at tage med ud at rejse eller hvis du generelt er meget på farten. Her får du nemlig et effektivt glattejern, som kun måler 15 centimeter i længden, og derfor nemt passer ned i de fleste tasker og sågar nogle toilettasker.

Men bare fordi Remington S2880 Mini er et lille glattejern, er det ikke ensbetydende med, at du behøver at gå meget på kompromis med ydeevnen og kvaliteten. Modellen kan nemlig fortsat varme op til 200 grader, og er i øvrigt klar til brug efter blot 60 sekunders opvarmning. Det er ganske fornuftigt taget den lille størrelse og pris i betragtning.

De kunder, der har købt lige netop dette glattejern, er generelt ganske begejstrede for det. Derfor scorer Remington S2880 Mini også 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit på baggrund af mere end 500 anmeldelser på Google.

Så hvis du er på udkig efter et glattejern i rejsestørrelse, som du kan tage med dig, når du forlader matriklen, er der vist ingen tvivl om at denne model fra Remington absolut er værd at overveje. Vores anbefaling er dog, at du også vælger at investere i et glattejern med en mere regulær størrelse til dagligt brug derhjemme, hvis du ønsker det bedste resultat i hverdagen.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

  • Lille og kompakt glattejern (perfekt til rejsen)
  • Høj ydeevne og kvalitet
  • Lav pris

Sammenlign priser:

i samarbejde med PriceRunner

 

Remington HYDRAluxe S8901

Remington HYDRAluxe S8901Remington HYDRAluxe S8901 er et stilrent og enkelt glattejern, der er udført i lækre materialer og er proppet med smarte funktioner. Her får du eksempelvis muligheden for at vælge mellem hele 9 forskellige temperaturindstillinger, som går helt op til en toptemperatur på 230 grader.

Modellen har også en fugtbevarende keramisk belægning på varmepladerne. Kombinerer man dette med nogle af de mange andre smarte funktion (eksempelvis ionpleje), og muligheden for at style håret ved en lavere temperatur, så er man godt på vej til i den grad at bibeholde sit sunde hår; også selvom det glattes.

Prisen for Remington HYDRAluxe S8901 er naturligvis også helt i orden; præcis som vi normalvis kender det fra det populære Remington-brand. Og det er ikke kun mærket, der er populært – det er modellen også. Slår man HYDRAluxe S8901 op på Google Anmeldelser, så ser man, at glattejernet i gennemsnit har scoret 4,8 ud af 5 stjerner på baggrund af de mere end 1.000 anmeldelser.

Man kan vist derfor roligt sige, at du her kan glæde dig over et lækkert og funktionsdygtigt glattejern.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

  • Toptemperatur på 230 grader
  • Fugtbevarende keramisk belægning
  • Gode bedømmelser

Gode grunde til at vælge et Remington glattejern

Der er adskillige årsager til, at det er fornuftigt at investere i et glattejern fra Remington. Blandt årsagerne finder du eksempelvis følgende:

  • Kvalitet: Den amerikanske producent går ikke på kompromis med kvaliteten. Til trods for, at de prismæssigt befinder sig på et fornuftigt niveau, er det ikke ensbetydende med, at deres kvalitet ikke er i top.
  • Innovation: Som regel er de med helt i front, når det kommer til den teknologiske udvikling. Derfor er du garanteret at få et moderne stylingjern, der byder på innovationer, der resulterer i et bedre resultat, nemmere brug m.v.
  • Diversitet: Deres udvalg er stort og differentieret. Dermed er alle garanteret at kunne finde et apparat, der er som skræddersyet til deres behov. Det er gældende, hvad enten du vil have et stylingjern i salonkvalitet eller et lille glattejern til tasken.
  • Brugervenlighed: Et stort fokus hos den amerikanske fabrikant er brugervenligheden. Det er en klar fordel for dig som bruger af glatte-, flad- eller stylingjernet, da det sikrer, at det er intuitivt og nemt at bruge – uanset om du har prøvet det før eller ej.

Har du hidtil været i tvivl om, hvorvidt Remington er et godt nok valg? I så fald er der ingen grund til at betvivle dette.

Beslutter du dig for at købe et glattejern fra Remington, er du nemlig garanteret, at du får god værdi for pengene. Det er selvfølgelig ikke uden grund, at det er blandt de mest respekterede og populære producenter af glattejern på det danske marked.

Hvilket glattejern fra Remington er det bedste?

Det er svært at sige, hvilke glattejern fra Remington, der er bedst. Hver af deres modeller har deres egne kvaliteter, hvorfor det i højere grad om handler om at finde ud af, hvilket af de mange glattejern, der er bedst for dig.

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, kan du herunder læse en kort beskrivelse af nogle af de mest populære modeller. Der er naturligvis en fornuftig chance for, at der er én af disse modeller, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig.

Silk S9600

Silk-serien er Remingtons bedste, hurtigste og mest populære serie af glattejern. Med et S9600 glattejern er du garanteret at kunne gøre dit hår silkeglat uden krus på ingen tid. Samtidig efterlades dit hår altid smukt og glansfuldt, når du har brugt Silk S9600.

Keratin Therapy Pro

Med Keratin Therapy Pro fra Remington får du det ultimative glattejern, når det kommer til effektiv hårbeskyttelse. De keramiske plader er nemlig forsynet med keratin, der har en reparerende og beskyttende effekt på håret.

Curl & Straight Confidence S6606

Som navnet antyder, er Curl & Straight Confidence S6606 et intuitivt apparat med et unikt design, der medfører, at du både kan lave bølger i håret, skabe smukke krøller og opnå superglat hår. Det er det perfekte redskab til at skabe netop det look, du ønsker.

PROluxe S9100

Dette er glattejernet for dig, der ikke vil gå på kompromis. Vælger du PROluxe S9100, får du nemlig et glattejern i salonkvalitet, hvilket garanterer en langtidsholdbar frisure. Dette kan du primært takke den intelligente Opteret-teknologi for.

Og mange andre fede glattejern

Foruden de modeller, der er beskrevet herover, byder deres sortiment også på et bredt spektrum af andre modeller.

Derfor skal du naturligvis ikke være bekymret for, hvorvidt du kan finde en model, der tiltaler dig. En af de fremtrædende fordele ved Remington er nemlig deres alsidige og differentierede udvalg – det indeholder nemlig noget for enhver.

Find derfor først ud af, hvad du kræver af dit glatte- eller stylingjern, og sorter derefter i udvalget med udgangspunkt i disse ønsker og kriterier. På denne måde garanterer du, at du ender med at spendere dine penge på et produkt, der harmonerer med dine behov.

Læs også
Næsetrimmer

Udvalgt glattejern fra Remington:

OBS: Rettighederne til videoen tilhører Remington – Australia & New Zealand

Remingtons fladjern er kåret som bedst i test flere gange

Som tidligere angivet, er der mange gode grunde til at købe fladjern fra Remington. Er det noget, du har overvejet, skal du derfor ikke tøve med det. Blot tag dig god tid til at vælge, da der er stor forskel på de forskellige modeller.

En af årsagerne til, at du roligt kan vælge at købe et glattejern fra den amerikanske producent er, at de bryster sig af at være kåret som bedst i test flere gange.

Husk dog på, at blot fordi et glattejern er blevet kåret som bedst i test, er det ikke ensbetydende med, at det er det rette for dig. Det er fortsat dine egne behov, der skal diktere dit valg.

Remingtons glattejern er bl.a. blevet testet af følgende:

  • Femina (dansk)
  • Good Housekeeping Institute (britisk)
  • Bäst i test (svensk)

Du kan med fordel besøge de respektive medier for at blive klogere på testresultaterne.

Remingtons glattejern er blevet testet af danske Femina m.fl.

Hvad siger kunderne om producentens glattejern?

Kunderne er generelt rigtig glade for Remingtons produkter. Det er selvfølgelig også derfor, at det er et brand, der har vedvarende succes.

Deres store fokus på kvalitet, innovativ og at tilbyde noget til ethvert behov, har gjort det til et af de mest populære valg blandt dem, der køber glattejern.

Hertil bør det naturligvis også nævnes, at det ikke blot er deres fladjern, der får flotte ord med på vejen af hovedparten af kunderne. Det er bestemt også noget, der gør sig gældende for en stor del af de øvrige produkter, der er en del af deres sortiment.

Fladt og langt hår

Historien om Remington

Remingtons historie kan dateres helt tilbage til 1816. Dengang hed fabrikanten E. Remington and Sons og producerede skydevåben. I samarbejde med Christopher Sholes var de også med til at udvikle skrivemaskinen med QWERTY-tastaturet, som stadig bruges i dag.

Først i 1937 begyndte Remington at producere elektronik inden for personlig pleje, da de lancerede deres første barbermaskine: Remington Model E. Siden dengang har firmaet og brandet skiftet hænder mange gange.

I dag består deres sortiment dog af meget andet end blot barbermaskiner. De laver også glattejern, hårtrimmere, næsehårstrimmere, massageapparater, crepejern, krøllejern, føntørrere m.m.

Her kan du købe glattejern fra Remington

Der bør ingen tvivl herske om, at Remington er et yderst populært brand. Derfor er det også kun naturligt, at du kan finde deres produkter hos et stort antal forhandlere. At det er tilfældet er både en fordel og en ulempe.

Det er en fordel, da det sikrer, at du kan købe hele deres sortiment hos danske forhandlere. Uanset hvilket af deres mange glattejern, du har udset dig, er du derfor garanteret at kunne finde det hos en forhandler som Elgiganten, Matas, NiceHair, Proshop e.l.

Omvendt betyder det dog også, at det kan være svært at finde ud af, hvor du skal købe dit glattejern henne. I og med, at der ikke er forskel på glattejernene, handler det selvfølgelig blot om at finde ud af, hvor du kan købe det til den bedste pris.

Opsummeret – her er forhandlerne:

  • Elgiganten
  • Matas
  • NiceHair.dk
  • Proshop

Du finder typisk de bedste priser på Remington glattejern online

Sådan skal du bruge dit nye fladjern

Der er intet anderledes ved at bruge et glattejern fra Remington. Hvis du ved, hvordan du bruger et vilkårligt glattejern, ved du også, hvordan du bruger en model fra den amerikanske producent.

Dog er det vigtigt at pointere, at der er forskel på de forskellige modeller. Eksempelvis er det ikke alle, der har lige mange indstillingsmuligheder. Som følge af dette er du nødt til at indstille nogle af modellerne korrekt, før du tager dem i brug.

Ydermere er der også nogle af modellerne, herunder Curl & Straight Confidence S6606, som kan bruges til andet end at glatte dit hår. Skal du bruge det til at lave krøller, bølger e.l., er fremgangsmåden selvfølgelig en helt anden, end hvis du blot vil glatte håret.

Er du i tvivl om, hvordan du betjener et glattejern, er der adskillige videoer på YouTube, der viser dig, hvordan du bærer dig ad med det.

BILLIGE REMINGTON GLATTEJERN →

Spørgsmål og svar om Remington glattejern

Kan man lave krøller med glattejernet?

Som der også er givet udtryk for herover, er det muligt at bruge et stylingjern som Curl & Straight Confidence S6606 til at lave krøller og bølger i håret.
Derfor skal du også være bekendt med, hvorvidt du har brug for at kunne dette, inden du køber et styling- eller glattejern fra amerikanske Remington. Skal du blot glatte dit hår, er der ikke nogen grund til at betale en højere sum for et jern, der kan mere.
Det er naturligvis igen noget, der vidner om, at du skal vælge ud fra egne behov og krav – og ikke blot ud fra, hvilke modeller der er populære, testvindere m.v.

Hvor finder jeg de bedste tilbud på Remington glattejern?

Der findes rigtig mange forhandlere af Remington fladjern, men vil du være sikker på at finde gode tilbud, rådes du til at handle på nettet. Netbutikkernes priser er nemlig generelt bedre.

Hvad gør Remington til en god leverandør af glattejern?

Med et Remington glattejern er du sikret at opnå et smukt salonresultat. Netop derfor er flere af deres modeller også kåret til bedst i bedst – og så kan de endda også bruges til at lave krøller, bølger m.m.

Fordele

Priserne er meget rimelige

Remington videreudvikler konstant deres glattejern

Glattejernene kan bruges til mange frisurer

Glattejernene er lette at betjene

Ulemper

Egner sig ikke altid til følsomme hårtyper

Nogle af glattejernene har en lang opvarmningstid

© 2023 Stunning.dk (kontakt@stunning.dk)

Siden er reklamefinansieret

Stunning.dk ejes og drives af Effecto ApS

Til toppen