Du er i gang med at læse
GHD glattejern: Guide til de bedste glattejern fra GHD

GHD glattejern: Guide til de bedste glattejern fra GHD

GHD glattejern

Ønsker du at købe et nyt glattejern? Og vil du ikke nøjes med andet, end det bedste?

I så fald er det et glattejern fra GHD, du skal på jagt efter. De er bredt anerkendt som den førende producent af glattejern til ethvert behov.

Herunder kan du læse nærmere om fordelene ved et GHD-glattejern, hvad der adskiller de forskellige modeller, og meget mere.

Derfor skal du købe et glattejern fra GHD

Der er mange gode grunde til at købe et glattejern fra GHD. Hvis det er noget, du har overvejet, bør du derfor ikke tøve.

Er du i tvivl om, hvorfor det netop er GHD, der er én af verdens mest anerkendte producenter af glattejern, bliver du herunder præsenteret for en lang række af årsagerne.

Med udgangspunkt i nedenstående, er det derfor betydeligt nemmere at vurdere, hvorvidt et GHD glattejern er den rette løsning for dit vedkommende.

Kvinde bruger glattejern

Høj brugervenlighed

En af de hovedsagelige egenskaber, der er værd at fremhæve ved glattejern fra GHD er, at de er særdeles brugervenlige.

Du skal derfor ikke være bekymret for, hvorvidt du skal bøvle med apparatet, for at få det til at fungere. Det er nemlig legende let, hvad enten det er noget, du har prøvet kræfter med før eller ej.

I og med, at det er nemt at håndtere enheden, er du selvfølgelig sikret, at det også er forholdsvis nemt at få et flot, glat resultat.

Anbefalede GHD glattejern:

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Lang ledning

Ikke alle tænker over, at det er en nødvendighed, men faktisk er det vigtigt, at du anskaffer dig et glattejern med en lang ledning.

Hvis du ikke har en lang ledning på dit glattejern, er din bevægelsesfrihed nemlig begrænset. Det kan resultere i, at du ikke kan få lov til at style dit hår, som du gerne vil.

Netop derfor er det særdeles vigtigt, at du altid vælger en model med lang ledning. Heldigvis er det noget, de har tænkt på hos GHD, hvorfor størstedelen af deres sortiment er forsynet med en ledning, der har en god længde.

Flere varmezoner

I stedet for blot at være udstyret med én varmezoner, er der flere af modellerne fra GHD, der er forsynet med to varmezoner. Det kan virke ubetydeligt, men det er det faktisk ikke.

Da der er to varmezoner på pladerne, bliver varmen fordelt mere jævnt. Det er en fordel, da det er medvirkende til, at du får et bedre og mere skånsomt resultat, når du glatter dit hår. Derfor øger det både skånsomheden og effektiviteten.

Ikke alle er klar over, hvor stor en forskel det gør, at man bruger et glattejern, der har flere varmezoner. Her bør der dog ingen tvivl herske om, at det gør en betydelig forskel – både i forhold til resultatet, men også hastigheden.

Ultrakort opvarmningstid

Du har næppe lyst til at bruge for lang tid på at vente på, at dit glattejern varmer op. Det har de heldigvis tænkt på hos GDH. Vælger du en af modellerne fra deres sortiment, er du derfor garanteret, at du undgår dette.

Det er dog forskelligt fra model til model, hvor kort en opvarmningstid, der er tale om. Er det noget, der er af særligt høj prioritet for dig, skal du naturligvis vælge en af de modeller, der har den korteste opvarmningstid.

De fleste kan nikke genkendende til, at man bruger sit glattejern kort tid inden man skal afsted fra hjemmet. Derfor er det vigtigt, at det ikke tager for lang tid, og i denne sammenhæng er en kort opvarmningstid guld værd.

Hvad dette også vidner om er, at hvad end du vælger en model fra Gold Max- eller Platinum-serien, så er det et glattejern, der er lavet til dig, der har en travl og intens hverdag.

Mange stylingsmuligheder

Ikke alle ønsker blot at glatte deres hår med deres glattejern. Der er mange, der i lige så høj grad har et ønske om at bruge det til at style håret på forskellig vis.

Vil du gerne have et apparat, der tillader dig at style dit hår på et bredt spektrum af forskellige måder? I så fald er GHD et ideelt valg. Mange af deres modeller er nemlig udformet på en sådan vis, at du har nemt ved at eksperimentere med forskellige frisurer.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at den ikke også er egnet til at glatte dit hår. Det er nemlig også en opgave, som den klarer til perfektion. Derfor er du naturligvis garanteret, at dit GHD-glattejern kan bruges til alt, hvad du ønsker at bruge den til.

Autosluk og andre smarte funktioner

Desværre er det ikke alle glattejern, der er forsynet med en autosluk-funktion. Det er en skam, for mange glemmer simpelthen at få det slukket efter brug. Det kan resultere i grimme brandmærker, og kan i værste fald starte en brand.

Har du et glattejern fra GHD er det dog ikke noget at være bekymret for. Samtlige modeller i deres sortiment er nemlig forsynet med en autosluk-funktion, der sikrer, at du ikke efterlader et brandvarmt glattejern på badeværelset en hel dag.

Det er dog ikke den eneste smarte funktion, der er integreret i GHD-glattejernene. Det vidner klart og tydeligt om, at GHD også er med helt i front, når det kommer til den teknologiske udvikling.

Flot design

Ikke alle vægter det lige højt, men ikke desto mindre har glattejernene fra GHD også et flot design. Hvis det er noget, der er vigtigt for dig, er der blot endnu mere grund til at investere i et af de mange glattejern fra den britiske fabrikant.

Har du fx ikke plads til at opbevare dit glattejern i et skab på badeværelset, rådes du till at vælge ud fra design, i lige så høj grad som andre faktorer. Gør du ikke det, ender du sandsynligvis med at blive træt af at se på det med tiden.

Dog er det vigtigt at nævne, at der er forskel på, hvad folk mener et flot design er. Ønsker du at vælge ud fra design, skal du selvfølgelig fokusere på, hvad du selv finder flot.

God kvalitet og lang produktlevetid

Kvalitet er selvfølgelig noget, der ikke er værd at gå ned på. Det ved de godt hos GHD, og netop derfor kan du vide dig sikker på, at køber du ét af deres glattejern, så får du en glimrende kvalitet.

Som følge af den høje kvalitet, er du sikret, at du vil få et glattejern, som du kan have glæde af i mange år. Det er nemlig ikke ét, der lige sådan går i stykker – heller ikke selvom det til tider kan blive behandlet hårdt, fordi du har travlt.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du ikke ender med at betale penge for et glatte- eller fladjern, som går i stykker efter kort tid, er GHD et rigtig godt bud.

Det er naturligvis gældende, uanset hvilken af de mange modeller fra deres sortiment, som du vælger. Derfor kan du også vide dig sikker på, at det er et apparat, som er pengene værd, da der går lang tid, før du igen skal ud at investere i et nyt.

Er der nogle ulemper ved fladjern fra GHD?

Det skal selvfølgelig ikke lyde som om, at der kun er fordele forbundet med at vælge et GHD fladjern. Der er skam også ulemper, om end der ikke er mange af dem.

Den primære ulempe er, at det ikke just er de billigste modeller på markedet. Derfor kan prisen virke en kende i overkanten for dig, der blot vil købe et glatte- eller fladjern, som du kan bruge i ny og næ.

Hvis du derimod skal bruge det på daglig basis, kan det ganske enkelt ikke betale sig, at du går på kompromis.

Glat og flot hår

Hvilket GHD glattejern skal jeg vælge?

Hvis du står over for at skulle investere i et nyt glattejern, og du har besluttet dig for, at det skal være fra GHD, kan det virke overvældende at skulle beslutte dig for en konkret model.

Deres sortiment er bestående af rigtig mange forskellige modeller, hvorfor det ikke er dem alle, der appellerer til dig. Herunder kan du læse nærmere om en række af de forskellige modeller.

Gold Styler

Denne model er, hvad mange betragter som værende det klassiske GHD-glattejern. Det er et simpelt, men dog effektivt glattejern, der kan bruges til stort set alle typer hår.

Som navnet antyder, at det dog ikke blot et glattejern. Det har nemlig langt flere muligheder, end blot at glatte dit hår. Hvis du ønsker at eksperimentere med forskellige frisurer, så er dette et ideelt valg for dig.

Desuden udmærker det sig også ved at være forsynet med den unikke dual zone-teknologi, der spreder varmen over hele pladen, hvilket giver et bedre og mere skånsomt resultat.

Mini Styler

Det er ikke alle, der har brug for et stort glattejern. Andre vil direkte gerne have et mindre glattejern, så det er nemt at have med på farten.

Hvis du gerne vil have et glattejern, der ikke er for stort, er Mini Styler fra GHD det perfekte valg. Det har mange af de samme kvaliteter og funktioner som de øvrige glattejern i sortimentet, men er blot en del mindre.

Er du ofte på farten, er dette derfor det rette valg for dit vedkommende.

IV Styler

IV Styler er også en meget populær model, da den er blandt de billigere modeller i sortimentet. Det betyder dog ikke, at det ikke er et effektivt glattejern, om end du må tage til takke med en teknologi, der ikke er den nyeste.

Vælger du denne model, får du et glattejern, der er nemt at bruge og samtidig ligger godt i hånden. Foruden dette er det også forsynet med en lang ledning, der giver dig en god bevægelsesfrihed, når du arbejder.

Max Styler

Har du brug for et glattejern, der er særlig velegnet til langt eller tykt hår, er Max Styler som skabt til dig. De store varmeplader er forsynet med nano-silver-belægning, som skaber et glansfuldt look og giver et ubesværet glid gennem håret.

Endvidere er det også varmeisoleret på glimrende vis, hvilket er ensbetydende med, at det altid er koldt at røre ved. Fladjernet er nemt at bruge, og kan bruges til at opnå både glans, krøller, fald eller svip.

Læs også
Glat hår

Platinum+ Styler

Platinum+ er et unikt glattejern, der er forsynet med en varmeteknologi, der er mere skånsomt mod dit hår. Det giver ikke blot gode resultater, når du styler håret, men medfører også, at 50 % færre hår knækker som følge af varmen.

Det er ligeledes udstyret med en patenterede tri-zone-varmeteknologi, der er baseret på Eclipse-teknologien. Denne teknologi garanterer, at du får en ensartet og jævn fordeling af varmen.

Desuden holder det en konstant temperatur på 185 grader, der ifølge GHD er den bedste temperatur til at glatte hår.

Der findes også special editions

Du har også mulighed for at finde specielle varianter af de føromtalte modeller. Det er dog hverken effektiviteten, teknologi eller deslige, der er specielt. Derimod er det typisk blot designet eller valget af materialer.

Vil du gerne være sikker på, at du anskaffer dig et glattejern, der er specielt og unikt, er der derfor også mulighed for dette. De koster dog som regel en kende mere, hvilket ikke alle er villige til at betale for.

GHD fladjern fås i flere størrelser

Modellerne herover fås ikke blot i forskellige specielle varianter, men også i forskellige størrelser. Derfor er du selvfølgelig garanteret at kunne finde en størrelse, der er ideel for dit vedkommende.

Her er der flere faktorer, der har betydning, men det er i særdeleshed din hårtype og -længde, der er afgørende for, hvad der er den mest velegnede størrelse. Er du i tvivl om, hvad der er den rette størrelse for dit vedkommende, kan du blive klogere på dette herunder.

Mini

Denne størrelse er særligt egnet til dig, der har kort og fint hår. Det skyldes, at den er udstyret med tynde plader, hvorfor du har muligheden for at få fat helt inde ved roden. Det har du ikke mulighed for, hvis du vælger ét af de større glattejern.

Classic

Classic er, hvad de fleste betragter som værende den normale størrelse for et glattejern. Det er et meget alsidigt valg, der kan bruges af de fleste, da det kan glatte stort set alle hårtyper. Ligeledes kan du også bruge det til at style dit hår på forskellig vis.

Max

Vælger du en Max-model, får du et jern, der er udstyret med plader, der har en bredde på hele 4 cm. De er særligt egnet til brug i kraftigt og langt hår. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle serier, der har denne størrelse som mulighed.

Værd at vide om mærket GHD

GHD er selvfølgelig ikke det rette valg for alle. Det skal der ikke herske nogen tvivl om. Der er dog en god chance for, at det er det rette valg for dig, da deres glattejern har rigtig meget at byde på.

Det er selvfølgelig også derfor, at det ikke blot er blandt private, at det er et af de mest foretrukne brands. Blandt både professionelle stylister og frisører er GHD nemlig også ét af de førende fabrikanter af fladjern.

Hænger pris og kvalitet sammen?

Som angivet tidligere, er GHD ikke et billigt valg. Ønsker du at købe et billigt glattejern, er det derfor ikke det rette valg. Der er andre løsninger, der er bedre, hvis det er dit primære fokus.

Her er det vigtigt at huske, at der er sammenhæng mellem pris og kvalitet. Du kan derfor ikke forvente at få et jern i høj kvalitet, hvis ikke du er villig til at betale for det.

Når det er sagt, bør der dog ikke herske tvivl om, at du får god værdi for pengene, hvis du vælger GHD. Det er nemlig ikke det dyreste brand på markedet, men til trods for dette, bryster producentens produkter sig af en kvalitet, der overstiger mange andres.

Guide: Køb af GHD glattejern

Står du over for at skulle købe et glattejern fra GHD, har du sandsynligvis observeret, at der er rigtig mange forskellige modeller at vælge mellem. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at vælge den model, der er den rette for dit vedkommende.

Når du har gjort dette, skal du selvfølgelig sikre dig, at du køber den hos en forhandler, der ikke tager for høj en pris. Ligeledes er det også vigtigt, at du er opmærksom på kopiprodukter, selvom det ikke er det mest kopierede produkt i verden.

#1 Sammenlign priser og spar penge på glattejernet

I og med, at GHD er ét af de mest populære brands på markedet, når det kommer til glatte- og fladjern, er det kun naturligt, at der er mange forskellige forhandlere, der sælger deres produkter.

Blandt andet findes der produkter hos Matas, Bilka, NiceHair, Elgiganten og adskillige andre forhandlere. Dog er det ikke dem alle, der sælger produkterne til samme priser, hvorfor det er vigtigt, at du sammenligner forhandlernes priser, for at finde det sted, der er billigst.

I denne sammenhæng er det naturligvis også en god idé at holde øje med gode tilbud, da det er den bedste måde at spare penge på, hvis du skal købe et glattejern fra GHD.

#2 Vær god til at spotte kopiprodukter

På trods af, at der er andre produkter, der kopieres i højere grad, end GHD-produkter, sker det stadig i et vist omfang. Derfor er det også vigtigt, at du er god til at spotte diverse kopiprodukter.

De er ikke lovlige at forhandle på det danske marked, men alligevel sker det i et stort omfang. Mange af dem sælges ganske vist ikke under GHD-navnet, men det ses tydeligt, at det er pointen, at de skal minde mest muligt om den tilsvarende model fra GHD.

Indmaden, teknologien og resultatet er dog slet ikke det samme, og netop derfor er det vigtigt, at du er god til at skille fårene fra bukkene.

Her kan du købe det ønskede glattejern

Der er ikke mange producenter, der er mere anerkendte og efterspurgte end GHD, når det kommer til glattejern. Derfor er efterspørgslen på deres produkter også særdeles stor. Som følge af dette, er der rigtig mange forhandlere af produkterne på det danske marked.

En række af de forhandlere, omfatter bl.a. Matas, Bilka, Elgiganten osv., men der er også mange andre forhandlere at vælge mellem.

Det er naturligvis derfor, at det er vigtigt, at du tager dig tid til at sammenligne priserne og udvalget på tværs af de forskellige forhandlere.

Spørgsmål og svar om GHD glattejern

Er der garanti på mit glattejern fra GHD?

GHD er ikke i tvivl om, at deres produkter har en høj kvalitet og lang levetid. Derfor tøver de heller ikke med at give to års garanti på alle deres glatte- og fladjern. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvorvidt du kan være nødt til at skifte dit glattejern ud efter kort tid.
Opstår der fejl i løbet af de første to år, hvor du ejer dit glattejern fra GHD, kan du gratis få det repareret eller erstattet. Det er et klart bevis, at der er tale om et glattejern, der bryster sig af en høj kvalitet, hvorfor du ikke skal være bekymret for dette.

Hvilket GHD glattejern er bedst?

Det er ikke muligt at give et konkret svar på, hvilket af de mange glattejern fra GHD, der er bedst. For nogen er det et Mini Styler, mens det for andre en model fra Gold Classic-serien. Det afhænger helt og aldeles af dine egne ønsker, krav og behov.

Hvorfor skal jeg købe et glattejern fra GHD?

Det skal du, fordi de laver nogle af markedets bedste glattejern. Læser du en hvilken som helst test af glattejern, vil du se, at GHD altid er med helt i front. Samtidig er det også et ideelt valg, da deres sortiment er stort og differentieret, hvilket betyder, at de har noget for alle.

Hvordan bruges et fladjern fra GHD?

Der er ikke noget besværligt forbundet med at bruge et flad- eller glattejern fra GHD. Det bruges nemlig på samme vis, som alle andre. Forskellen er blot, at det er mere effektivt, giver dig flere stylingmuligheder, og er ligeledes mere skånsomt mod dit hår.

© 2023 Stunning.dk (kontakt@stunning.dk)

Siden er reklamefinansieret

Stunning.dk ejes og drives af Effecto ApS

Til toppen