Du er i gang med at læse
Næsetrimmer: De bedste bedømte næsehårstrimmere lige nu

Næsetrimmer: De bedste bedømte næsehårstrimmere lige nu

Næsetrimmer

En næsetrimmer er et apparat, der på nem og enkel vis lader dig fjerne hår fra næsen. Er du på udkig efter en sådan maskine, har du mange muligheder, da udvalget er både stort og differentieret.

FIND TILBUD PÅ NÆSETRIMMERE →

I og med, at førnævnte er gældende, kan det være svært at finde den helt rette model. I stedet for blot at udvælge en vilkårlig model, er det dog vigtigt at sætte dig grundigt ind i dine behov og krav. Det er nemlig med udgangspunkt i dem, at du skal vælge din næsetrimmer.

Anbefalede næsetrimmere:

Njord 5-in-1 Detail Trimmer

Njord 5-i-1 næsetrimmerNjord 5-in-1 Detail Trimmer er en velfungerende næsetrimmer, som også kan bruges til at fjerne uønskede hår en række andre steder. Som navnet antyder, kommer modellen her nemlig med 5 forskellige hoveder. Det vil sige, at du ved at skifte hovederne også at kan bruge næsetrimmeren til at trimme skægget, øjenbrynene og sågar også hårgrænsen.

Helt præcist får du følgende trimmehoveder:

 1. Næsetrimmer
 2. Præcisionstrimmer
 3. Detaljetrimmer
 4. Skægtrimmer
 5. Ørehårstrimmer

Til prisen er det en super skarp næsetrimmer i fornuftig kvalitet, og som samtidig giver dig en række muligheder for at fjerne hår flere forskellige steder – uden, at du skal ud og investere i flere forskellige maskiner.

Njord 5-in-1 Detail trimmer er batteridreven, hvilket i bund og grund betyder, at du ikke behøver at være bange for, om den nu også har strøm, når den skal bruges. Hvis batteriet er dødt, er det nemlig lynhurtigt at udskifte det. Så hvis du altid sørger for at have batterier på lager, kommer du ikke til at stå i situationer, hvor du ikke har mulighed for at trimme næsehårene.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

 • Trimmeren byder på 5 forskellige hoveder
 • God trimmer til prisen
 • Trimmeren er batteridreven (glem alt om irriterende ledninger)
 • Gode kundebedømmelser

Sammenlign priser:

Remington NE3850

Remington næsehårstrimmerRemington NE3850 er en meget populær næsehårstrimmer, hvilket blandt andet skyldes den attraktive pris og det faktum, at modellen er vandtæt. Det betyder, at du kan fjerne hår i både øre og næse, når du eksempelvis står i badet, og trimmeren tager ikke skade af at komme under vandhanen eller bruseren.

NE3850 fra Remington kommer med to forskellige hoveder. Det ene bruges til øre og næse, og det andet kan bruges til at trimme både øjenbryn og skægkanter. Den har altså flere forskellige funktioner, som alle bidrager til et mere plejet og velholdt look.

Næsetrimmeren drives af et enkelt AA-batteri, så hvis bare du sørger for at have sådanne liggende, er du altid sikker på, at den er klar til brug eller i hvert fald hurtigt kan blive det. Det er faktisk rigtig rart, hvis man er sådan en, der ellers normalvis hurtigt kan komme til at glemme at sætte sin trimmer til opladning.

Kunderne er vældig begejstrede for Remington NE3850. I skrivende stund, scorer næsetrimmeren nemlig i gennemsnit 4,4 ud af 5 stjerner på Google Anmeldelser. Der er altså alt i alt god grund til at overveje at købe lige netop denne model, for alt indikerer, at du her får en rigtig god model for dine penge.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

 • Populært valg
 • Modellen er vandtæt
 • Kan fjerne hår i både næse og øre
 • 4,4 ud af 5 stjerner

Sammenlign priser:

Panasonic ERGN30

Panasonic næsetrimmerPanasonic ERGN30 er en af de lidt dyrere næsetrimmere på listen her, men det skal dog ikke afholde dig fra at købe den; nærmest tværtimod. Her får du nemlig en model, der kan bruges til at trimme praktisk talt alle uønskede hår, der befinder sig i og omkring ansigtet (øjenbryn, ørehår, næsehår og andet ansigtshår).

Modellen har et enkelt design, og vejer ikke ret meget. Samtidig er den bygget af materialer i god kvalitet, og så er det værd at pointere, at den har et specielt vaskesystem. Måden det fungerer på er, at bladene roterer, når man vasker næsetrimmeren. Dermed slynges alle de hår, der måtte sidde tilbage, ud af trimmeren og den fremgår praktisk talt som ny.

Det er ligeledes værd at bemærke, at Panasonic ERGN30 har indre blade, der er vinklet med 60 grader. Det er med til at reducere risikoen for, at dine hår bliver trukket eller revet ud. Dermed er det også med til at øge komforten ved at trimme næsehår, øjenbryn, ørehår og hvad du nu ellers måtte bruge trimmeren til.

Kunderne, der har købt modellen her, er generelt meget begejstrede. Den scorer nemlig hele 4,6 ud af 5 stjerner i gennemsnit, når man finder den på Google Anmeldelser – og det er altså på baggrund af mere end 1.500 anmeldelser.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

 • Enkelt og moderne design
 • Specielt vaskesystem
 • Indre blade sikrer en høj komfort
 • Gode ratings

Sammenlign priser:

BaByliss For Men Nose- and Ear Trimmer E650E

Næsehårstrimmer fra BaBylissBaByliss er den billigste næsetrimmer på listen her, og her får du præcis, hvad du køber; en næsetrimmer. Her er altså ikke alverdens udskiftelige hoveder og så videre. Til gengæld kan den trimme dine hår med en enkel og nem betjening.

Designet på næsetrimmeren er ligeledes meget enkelt og tidløst, hvilket betyder, at du roligt kan investere i denne og forvente at bruge den i de næste mange år. Den kører på et AA-batteri, hvilket samtidig betyder, at det bare er at udskifte batterierne, og så er du altid klar til at få næsehårene trimmet.

Hovedet på trimmeren kan tages af og dermed nemmere rengøres. Og generelt set er det bare en fin næsetrimmer, som også er populær hos de kunder, der har købt den. Slår du modellen op på Google Anmeldelser, vil du nemlig se, at den har scoret 4,3 ud af 5 stjerner i gennemsnit. Her er der sågar flere, der skriver, at det er den bedste næsetrimmer, de har ejet – på trods af, at det også er en af de billigste og mest enkle modeller på markedet.

FIND PRODUKTET HER →

Højdepunkter:

 • Budgetvenligt valg
 • Enkelt og tidløst design
 • Rengøringsvenlig hoved

Sammenlign priser:

Hvad er en næsetrimmer?

En næsetrimmer er en lille trimmer, der er udviklet specifikt til at kunne fjerne hår i næsen. Flere af modellerne kan dog også bruges til at fjerne hår i ørerne, ved brynene eller ved skæglinjer. Langt de fleste bruger dog udelukkende apparatet til at fjerne hår i deres næsebor.

Fordelen ved at benytte sig af et sådant apparat til at fjerne næsehår er, at den er forsynet med en særlig skærm. Dermed undgår du at skære dig selv i næsen, hvilket kan være svært at undgå, hvis du forsøger at bruge en almindelig skægtrimmer eller barbermaskine til formålet.

Kan man stole på en næsetrimmer test?

Er du på udkig efter en næsehårstrimmer, skal du naturligvis ikke blot vælge en vilkårlig model. Derimod skal du sørge for at finde frem til en model, der er godt egnet for dig. Af denne grund er det også vigtigt, at du ikke blot vælger en vilkårlig model fra en næsetrimmer test.

Ikke dermed sagt, at du ikke vil kunne stole på en sådan test, men blot fordi en test har kåret en given model som bedst i test, er det ikke ensbetydende med, at det er den bedste næsetrimmer for dig. Derfor er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med dine egne behov og ønsker.

Find den bedste næsehårstrimmer med afsæt i dine præferencer

Som angivet herover, er det vigtigt, at du vælger din næsetrimmer med udgangspunkt i dine præferencer. Der er stor forskel på folks krav og præferencer, hvorfor der selvfølgelig også er forskel på, hvad der er den rette model for hver enkelt person.

I og med, at det gør sig gældende, er det essentielt, at du tager dig god tid til at vælge blandt de mange muligheder. Du rådes til at lave en kort liste over dine behov og præferencer, inden du går i gang med at lede. På denne måde kan du vide dig sikker på, hvad du leder efter.

Næsehårstrimmer

Sådan vurderer du markedets næsetrimmere

Der er faktorer, der har stor betydning, hvis du skal købe en næsetrimmer. Er det første gang, du skal købe et sådant apparat, er det derfor ikke sikkert, at du ved, hvad du skal holde øje med. Det absolut vigtigste er dog, at du tager dig god tid til at vælge med omhu.

Hvis du er i tvivl om, hvilke faktorer der især bør være i fokus, skal du læse med herunder. Her bliver du præsenteret for en række af de faktorer, der har betydning, hvis du har i sinde at købe et næsetrimmer. Derfor rådes du naturligvis til at tage udgangspunkt i disse.

Læg især mærke til følgende:

 • Trimmerens greb
 • Trimmerens nænsomhed
 • Trimmerens vægt
 • Trimmerens funktioner
 • Trimmerens vandtæthed (hvis nogen)

Læs meget mere om disse faktorer i de næste fem underafsnit.

Er trimmerens greb ergonomisk?

Det skal være komfortabelt at bruge maskinen. Derfor er det vigtigt, at den har et ergonomisk greb, som lægger godt i hånden. Det medfører ikke blot, at det er rart at bruge den, men også, at det er lettere at opnå et godt resultat, hvilket selvfølgelig er målet i sidste ende.

Hvis ikke trimmeren har et ergonomisk greb, risikerer du, at den ikke er god at arbejde med. Derfor er det et aspekt, der er vigtigt at holde øje med, når du vælger blandt markedets mange muligheder. Heldigvis er det et aspekt, der er i fokus hos de fleste producenter.

Er trimmeren nænsom mod hud og hår?

Rigtig mange frygter, at det går ondt at bruge en næsetrimmer. Det gør ikke direkte ondt, såfremt du sørger for at købe en effektiv trimmer. Hvis den er effektiv, er den nemlig også mere nænsom mod hud og hår. Er den sløv, vil den ikke være nær så nænsom, når den er i brug.

Her er det værd at huske på, at der som regel er en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet. Dette er også gældende, når det kommer til effektivitet. Vil du være sikker på, at du ender med at købe en model, der er både effektiv og nænsom, er det ikke en af de billigste modeller, du skal vælge.

Jo mere effektiv næsetrimmeren er, desto mere nænsom vil den typisk også være

Hvor tung er næsetrimmeren?

Det er også værd at se nærmere på, hvor tung den er. Her handler det om at finde den rette balance. Som regel vil du opleve, at de kvalitetsrigtige og robuste modeller naturligvis har en vis vægt. Omvendt er det også vigtigt, at de ikke er alt for tunge.

Hvis en næsetrimmer er for tung, vil den nemlig ikke være komfortabel at bruge. Netop derfor er det en balancegang at skulle finde en model med den rette vægt. Dog er det ikke alle, der ser det som et problem, hvis næsehårstrimmeren har en vis vægt.

Hvilke funktioner har trimmeren?

En næsetrimmer bruges selvfølgelig til at trimme hår i næsen. Mange af dem kan dog også tjene flere andre formål. Derfor er det en god idé at overveje, hvorvidt det er en prioritet for dit vedkommende, at du kan bruge din nye trimmer til andre formål.

F.eks. er der flere modeller, der også kan bruges til at trimme bryn eller fjerne hår i ørerne. Ikke alle har dog et krav om, at de skal kunne bruge deres maskine til dette. Af denne grund er det noget, man skal gøre op med sig selv, om man mener, at man har brug for.

Kan næsehårstrimmeren bruges i badet?

Det er ikke alle maskiner, der er vandtætte. Har du i sinde at skulle bruge din næsetrimmer i badet, er du derfor nødt til at tage højde for dette. Det vil nemlig kræve, at du sørger for at få anskaffet dig en næsehårstrimmer, der rent faktisk er vandtæt.

Heldigvis kan du finde et stort antal næsetrimmere, der kan bryste sig af at være dette. Derfor skal du ikke være bekymret for, hvorvidt du er nødt til at gå på kompromis med andre faktorer, fordi du har et ønske om at vælge en næsehårstrimmer, der er vandtæt.

Kontakt forhandleren, hvis du er i tvivl, om trimmeren er vandafvisende

Hvilke producenter står bag de testvindende næsetrimmere?

Det er ikke let at finde den rette næsetrimmer. Der er rigtig mange at vælge mellem, og desværre er det ikke alle, der egner sig til dine behov. Ligeledes findes der desværre også mange modeller på markedet, der ikke er værd at bruge sine penge på.

Læs også
Glat hår

Står du over for at skulle købe et sådant apparat, rådes du til at holde dig til de fabrikanter, der er kendt for at levere kvalitet. Dem er der heldigvis en del af, hvorfor det ikke begrænser dine muligheder. En række af dem er blevet nævnt og beskrevet herunder.

Du kan bl.a. købe næsehårstrimmere fra følgende mærker:

 • Philips
 • OBH Nordica
 • Remington
 • Wahl
 • BaByliss

Philips

Philips er en anerkendt producent, der er kendt for at levere produkter i høj kvalitet. Det er også gældende for deres næsetrimmere. I mange tilfælde kan du finde hele trimmersæt, der lader dig bruge apparatet til en lang række formål, som f.eks. at trimme dine øjenbryn.

OBH Nordica

OBH Nordica er et ideelt valg for dig, der har et ønske om at købe en god næsehårstrimmer til en lige så god pris. Flere af deres modeller kan købes til priser, der lyder på helt ned til 100 kroner. Desuden har de et udvalg, der er både stort og differentieret, hvorfor det indeholder noget for alle.

Remington

Remington står også bag et stort udvalg af forskellige næsehårstrimmere. Derfor er der med garanti også noget blandt udvalget, der tiltaler dig. Blandt udvalget finder du også en række forskellige multifunktionstrimmere, der både kan trimme næsehår, lave skarpe linjer i skægget m.m.

Wahl

Vil du være sikker på, at du får fat i en af de bedste trimmere, er det i udvalget fra Wahl, du skal lede. Wahl lavede deres første hårtrimmer i 1967, og har siden da videreudviklet deres produkter baseret på deres lange erfaring og store ekspertise på området.

BaByliss

Hos BaByliss har de fokus på at skabe simple, men effektive produkter. Har du et ønske om at købe en trimmer, der er effektiv, men ikke er fyldt med funktioner, er det en god idé at tage et kig blandt deres udvalg. Her kan du desuden være sikker på at finde en maskine til en god pris.

Mand fjerner næsehår

Hvad koster en god næsehårstrimmer?

Hvis du har i sinde at købe en næsetrimmer, er prisen sandsynligvis et aspekt, du har fokus på. Mange vil gerne vide, hvad de skal forvente at betale for en god næsetrimmer. Desværre er det dog ikke noget, der kan gives et konkret svar på, da der er forskel på, hvad folk ser som en god model.

Ikke desto mindre kan det dog gøres klart, at du ikke behøver at betale en formue for en næsehårstrimmer. Faktisk koster nogle af de bedste modeller ikke mere end et par hundrede kroner. Du skal derfor ikke forvente, at du er nødt til at betale flere tusinde kroner for dem.

Beslutter du dig for at købe en multifunktionstrimmer, skal du dog forvente at betale en smule mere. Vil du gerne kunne bruge din trimmer til at rette lidt på skægget, trimme din øjenbryn m.m.? Såfremt du har et ønske om dette, er det en multifunktionstrimmer, du er på jagt efter.

Vores research viser, at der findes masser af gode næsetrimmere i prisklassen 140-300 kr.

Sammenlign priser på den ønskede næsetrimmer

Når du først har besluttet dig for, hvilken næsetrimmer du vil købe, er det vigtigt, at du sørger for at sammenligne priserne hos de forskellige webshops. Kun på denne måde kan du vide dig sikker på, at du ender med at anskaffe dig den ønskede model til den bedst mulige pris.

Derfor er det også vigtigt, at du ikke blot køber din næsehårstrimmer hos den første webshop, du finder den hos. Der kan nemlig være penge at spare, hvis du er villig til at sætte et par minutter af til at undersøge priserne hos andre webshops.

Du kan sammenligne priser via services som PriceRunner

Sådan anvender du en næsetrimmer

En af de klare fordele ved at bruge en næsetrimmer til at fjerne næsehår er, at det er en nem måde at gøre det på. Du skal nemlig blot følge nedenstående guide:

 1. Start med at finde et godt sted at stå, hvor du kan se, hvad du laver under trimningen. Det bedste er at vælge et sted, der er godt oplyst, og hvor der findes et klart spejl.
 2. Inden du går i gang med selve trimningen, anbefales det også, at du renser næsen for skidt og snavs. Det kan du gøre ved at holde den under rindende vand og tørre efter med en fugtig klud.
 3. Når du trimmer, er det vigtigt, at du går langsomt til værks. Gør du ikke det, er der en risiko for, at du ender med at skære dig. Start desuden med de længste, nederste hår og arbejd dig opad, men ikke for langt op.
 4. Du kan eventuelt skubbe næsen opad, så dine næsebor bliver åbnet en smule mere. Ønsker du at opnå et ekstra fint resultat, skal du forsigtigt klippe det overskydende hår.
 5. Når du er færdig med at trimme hårene, bør du rense næsen igen, så du undgår at inhalere små løse hår fra trimningen. Det er nemlig ikke videre komfortabelt.

Hvis blot du følger de trin, der er beskrevet herover, er du sikker på at få et godt resultat, når du trimmer dine næsehår. I og med, at det er nemt at trimme dine næsehår på denne måde, skal du ikke være bekymret for, hvorvidt du har svært ved at bruge en næsehårstrimmer.

Rengøring af næsehårstrimmere

Der er forskel på, hvordan du bedst rengør en næsetrimmer. Derfor rådes du til at læse den medfølgende manual til den model, du har valgt at købe. Langt de fleste modeller er dog nemme at rense, da du blot kan rense selve hovedet med lunkent vand.

Rengøringen er vigtig, da det sløver apparatet, hvis ikke det holdes rent. Derfor rådes du til at bruge lidt tid på at klare rengøringen, hver gang den har været i brug. Som regel kan det klares på få minutter, hvorfor det ikke er meget yderligere tid, der skal bruges på det.

 Mand anvender en næsetrimmer

Alternative måder at fjerne hår i næsen

Der findes flere andre måder at fjerne næsehår på. Du kan blandt andet købe en særlig næsebors-saks. De har afrundede spidser, som er designet specifikt til ikke at ødelægge den tynde hud i næsen. Det er vigtigt, at du bruger en sådan saks, og ikke en almindelig saks eller en neglesaks.

Når du klipper hårene i næsen med en saks, fjerner du dem dog ikke. Du gør dem derimod blot kortere. Har du korte hår i næsen, kan de klø, hvilket du skal være opmærksom på. Desuden er det heller ikke en synderligt langtidsholdbar løsning.

Vil du gerne have en langtidsholdbar løsning, er varm voks et godt valg. Det er en kende mere omfattende, ligesom det også er en del mere smertefuldt end at klippe hårene med en saks. Derfor er det heller ikke just en løsning, der er noget for alle.

Gør du brug af voks, er du dog sikker på, at der er tale om en langtidsholdbar løsning, da alle hårene ryger ud med roden. Det er ganske let, da du blot skal dyppe en vatpind e.l. i voksen, som du dernæst skal sætte op i næsen. Når det har siddet i et stykke tid, rykker du det ud igen.

Du bør lade voksen sidde i næsen i cirka 90 sekunder, inden du trækker det ud. Når du trækker det ud, vil du få samtlige hår i næsen med. Vær dog opmærksom på, at det ikke just er en skånsom måde at fjerne hår på. Derimod er det en løsning, der gør ondt – det gør ikke næsetrimmere ikke.

Her finder du endnu flere gode tips til at fjerne hår i næsen.

Døjer du med næsehår i en meget svær grad, bør du kontakte din læge

FIND TILBUD PÅ NÆSETRIMMERE →

Spørgsmål og svar om næsetrimmere

Hvilken næsetrimmer er bedst?

Der findes ikke én næsetrimmer, der kan kåres som værende den bedste. Der er stor forskel på folks behov og krav, hvorfor man skal vælge ud fra dette. Med andre ord bør dit fokus være at finde den bedste næsehårstrimmer for dit vedkommende.

Er næsetrimmere både for mænd og kvinder?

Mange tror, at det kun er mænd, der kan få glæde af en næsetrimmer. Det er dog en skam, at der er mange, der tænker således. Det er nemlig slet ikke tilfældet. Både mænd og kvinder kan få stor glæde af at have en næsetrimmer til rådighed.

Gør det ondt at bruge en næsehårstrimmer?

Det er naturligvis ikke just behageligt at bruge en næsetrimmer. At det skulle gøre direkte ondt er dog en skrøne. Det vil kun være i tilfælde af, at du bruger en sløv maskine, at det gør ondt, hvilket er en af årsagerne til, at det er vigtigt at vedligeholde sin næsehårstrimmer.

Hvor kan jeg købe en næsehårstrimmer?

Der findes mange forhandlere af næsetrimmere på det danske marked. At dette gør sig gældende er dog kun en fordel, da det sikrer, at du kan vælge fra et stort udvalg. Bl.a. finder du store udvalg hos forhandlere såsom Proshop, NiceHair, Made4men og Elgiganten. Hos disse forhandlere har du rig mulighed for at finde en billig næsetrimmer uden at gå på kompromis med kvaliteten.

© 2023 Stunning.dk (kontakt@stunning.dk)

Siden er reklamefinansieret

Stunning.dk ejes og drives af Effecto ApS

Til toppen